Алекс Богданска: Имам изкуствен бюст

Алекс Богданска издаде "една малка тайна". 23-годишният модел и водеща сподели, че с изкуствен бюст.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Богданска: Имам изкуствен бюст | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неприятна е.

Коя е тая - Алекс Богданска? Трябва ли да я познаваме, и защо???

Какво значи: да го направя доста интелигентно....? Естетично? А приятел от Монако знае ли, че е твой приятел? Или той е клиент на заведението, къде си "сервираш"?

То па щото нямаше да разберем, ако не беше го казала. Смешници!

БОли мА кУрру

Миличка, никой не си е мислел нещо друго. Не че те знам коя си и какво правиш.

Алекс Богданска: Имам изкуствен бюст Е а дано с тази манипулация смениш и изкуствения на батерии с истниски!

Виж сега, мойто момиче, дали ще си с оня тъпак Петканов или с някой друг си е лично твоя работа и не ме интересува, ама аре не ми ги разправяй тия за сервитьорката в Кипър и квартирата в Студентския град, че смешно много.

:) Супер коментар. Ако знаеш с колко "стажантки в адвокатски кантори" и "офис сътруднички", студентки, разбира се съм бил по "любов" за 100, 120, 150 на час, няма да повярваш.

Тва хвалене ли е? Малко гнусно... за един естет

Явно гледате телевизия, защото на мен това име нищо не ми говори.

успокоих се.Цял ден ще съм добре,като знам ,че е с изкуствен бюст

Стига с тези найлонки!

на кой му пука?

тая работа като "сервитьорка"е стандартния "камуфлаж"-сигурен съм,че между снимките за спомен оттам има поне една на яхта по монокини сред богати стари чичковци...

Че тези както се родят, и хоп - имат нужда от мъж! Друго не ги интересува в живота освен краставицата и да има там някой да я обработва. Кажете какво има в черепната си кутия - другото е само жлези с вътрешна секреция.

На нейното тяло 400 кубика по-добре щяха да седят. Имам много близка приятелка с нейната структура и много добре и седят 400. Въпреки че съм против силиконовите гърди, но в случая с моята позната, която е много млада, но е успала да роди две деца и си ги е направила защото след раждането са и увиснали. В този случай го приемам.

Нещо друго изкуствено?Не мога да заспя ако не знам,моля ви...

Циците ѝ не са направени добре. Много голямо разстояние са оставили между тях.

А кокло трябва да бъде? Само не ми казвай за някаква аксиома на Микеланжела или Лео ДаВинчи!

Дадада, аксиома на Микел...АнджелА ще свърши работа. И хирург да я погдедне.

момичето е много усмихнато и няма нищо общо с вулгарната визия на плейметки и други подобни. Структурата и е слаба и сигурно е имала много малки гърди - това е голям комплекс за някои жени. Много сте злобни.

И без да ни казва то си личи, че са изкуствени, както повечето между другото.

що я плюете бре? аз бих си пиграл с гърдите и! и не само с тях.

А пут ката ти естествена ли е, или с екстенжъни

Поредната амбициозна провинциална разпоретина, дошла в София да я покори със секс, любовница на 26 годишен хлапак с бизнес в Монако, хахаха, бившо гадже на инфантила Даниел Петканов, който прилича на гей

Факт, че софиянци супер много се кефят на такива, които успешно ви прилапват мъжете, докато вие дебелеете, злобеете и погрознявате от жлъчка.

НЕ МОГА ДА ВИ РАЗБЕРА ОТ ДИРА,КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТАЯ ДАЛИ ИМА СИЛИКОН ИЛИ НЕ.КАКВА Е - ИЗВЕСТНА ОПЕРНА ДИВА,ИЗВЕСТНА ЦИГУЛАРКА,УСПЯЛ МЛАД ЧОВЕК БЪЛГАРИН ПО СВЕТА.А ГИ ИМА МНОГО.САМО ПИШЕТЕ ЗА РАЗНИ ЧАЛГАДЖИЙКИ,РАЗНИ ЗЛАТНИ С АЙКЮ РАВНО НА НУЛА И КОЙ ОТ КОЙ ПО БОКЛУЦИ.СЛЕД ТОВА ТРИЕТЕ МНЕНИЯТА НА ХОРАТА.КОЙ СЕ ИНТЕРУВА ОТ ПАЧИ КАТО ТАЯ . ВЕНЕТИ,ЗЛАТКИ,САШКОВЦИ,ДЕБЕЛАТА НАТАЛИЯ ,ГАЛА ,ТОВА Е ГОЛЯМОТО ОПРОСТОЧАВАНЕ НА БГ НАРОД.

Милата, живее в общежитие, дори не на квартира, но циците управи...за да и помагат в работа, иначе била е много срамежлива. Толкова срамежлива, че сподели новината с цял свят...за да повдигне цената?

Браво !

аман от ментета

Търсенето определя предлагането, а не обратното. Търсят се гърди и задници, хората това гледат да предложат и така...не я съдя, на никого не пречи.

Петканов имал чувства... ? Какви точно чувства може да има човек, който е привърженик на безразборните и случайни контакти?

Полови чувства. Имаше такъв виц - баба обяснява на внучката си: - Всяка жена в живота си има една единствена любов! - А, коя беше твоята, бабо? - Моряците.

Гледах я в черешката... много чаровно и лъчезарно момиче. Приятно ме изненада.

В първия момент новината изглежда позитивна-едно младо момиче се радва на изкуствените си гърди. После си казваш-гледай ти, природата и е дала всичко съвършено и в здраве, а тя вече е започнала да сменя частите на тялото си. Какъв ли психологически проблем стои зад такова решение...

Проблемът е практически-няма ц*ци-няма парици.

На кой му трябва такъв кон, тя сигурно яде повече от мен.

То от 100 км си личи...

Да е.а тоз фалшив свят!

А моят е естествен.

Младо момиче, а с какви глупости се занимава. Това, което си направила е забавление и последен шанс за бабички, ма овцо! Не може да вдене, че младостта ѝ е най-големия плюс. И с бюст, и без бюст пак ще е вървежна, до време...

Да няма Естествен Пенис. Тогава е интересно

Каквито и гърди да сложи все ще си остане със същата физиономия на конь

И к'во? Да забършеш некой с изкуствен х..й дано! И с "изкуствен" портфейл, ха-ха...

ногу лошу кълнеш еии

Голяма новина, няма що, то дори от тази снимка е очевадно че е изкуствен...

Тайна ?????

Всичко прекалено елементарно: просто намекна, че има плащащ Пигмалион... Край на слагането на памук и чорапи в сутиен... Цици не са много красиво направени. Много са отдалечени една от друга.

Колко мислиш изкарва сервитьорка в кипър?

Колко таксуват курвитерки?

Толкова за да позволи да живее в общежитие, имайки гадже в Монако...

Леле, какво ще правя сега, като и аз съм само 184 см., но пък си нямам цици? Тоя, гологлавия Мангарасян до нея, това ли е "бизнесменчето" от Монтана, пардон Монте Говедария? Леле какво готино гадже е забърсала тая нашата видна столична македонска кифла! Леле, мале, неке се роди, по юбаво девойче од македонче!