Коментари - Вижте лятото на Алекс Раева и Мария Игнатова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не благодаря.Гледайте си ги сами до насита.

Кукувици от които дори и близките им май не се интересуват след като пускат снимки из фейса вярвайки си че там имат някакви ''приятели'' явно защото не са проумели същността на думата.. Нямат ли интерес към снимките им във фейса че си плащат и вие да ги публикувате???

Тинейджърки го играят ама попрегорели,взеха да омръзват наистина.

Е ко да им гледам...

На никого нямаше да му пука как купонясват двете каки, защото го правят със собствените си полови органи, ако в същото време не им се искаше и да ги уважават като тежки жени, постигнали нещо в този живот. Искат уважение, а се държат и изживяват като две одъртели шантонерки. Дразнещи и пискливи. Ама така е - втълпиха на всяка кощрамба, че щом е под 50 кила, е достатъчно условие да е неземна красавица. Нищо, че в сурата приличат на мачкан лак и кравешки поглед.

Как ми се иска да им направим по един кастинг и на двете.

но коя ли от двете се е.е по-добре ???

Тия двете , скоро мъже няма да си намерят , като циганки-вретенарки са , от цвят на цвят ...

Симпатяги са, но някак почнаха да се изчерпват, поне за мен. Нещо като Слави Трифонов-вечно на екран и това дразни. Според мен трябва да има разнообразие при водещите на предавания- да се внася някаква свежест, нещо, което да не е повторимо през няколко месеца.

нямат нормални професии - лекар, инженер, биолог, химик, физик, учител, и са принудени да се чекнат като малоумни, белким някой режисьор ги хареса ?

Ох, докога с тези друсли, да не кажа дрисли.

Значи не знам как е по другите географски координати, но тука по тия географски ширини и дължини летото почна вчера! Та от това следват едни интересни следствия, ма виждам, че явно тия двечки вече са преполовили летни сезон! Та казано с други думи НАЗДРАВЕ и да живей БГ журналистиката!

Колко жалко, че толкова ПРОСТАЦИ се навъдиха в интернет пространството, а и не само там! Прочетете си гадостите ОТРЕПКИ и вижте колко струвате! Пху!

Амчи коментари са си съвсем като за коментираните. Ако не се рекламираха непрекъснато леки жени с непристойно поведение без дарби освен кавал и двойки други щяха да са коментарите. сега в БГ туй са известните. Не е като да коментираме лекари,архитекти,многодетни майки с добре възпитани и образовани деца. Коментираме Марчето бившата на Магърдич,Рачков оня циганьо дет е баща на детето и Петко и сега на някъв циркаджия. И Раева бившата на Слави,на Дончо наркомана и на Магърдич и други подписали се. Какво да напишем. Въх ой въх.

Ти хубаво се обръщаш към двете отрепки, ма те не четат. Те само си плацикат дупетата, плакнат си устета и свирукат ли свирукат.

Hе, сакам, да ебем изфъщели лимонади!!;))

Тези двете трябва да имаш много дебели нерви да ги траеш-крясъци ,все едно глухи са насреща им.....това ако е талант,да крещиш....

" ....двете красавици работят пак заедно........" Гледам, гледам,......взирам се ине виждам красавици на снимката.. Виждам две махленски трътки, занимаващи се с глупости, за които глупости още по-глупав народ плаща пари...

Двете кифли не са виновни за простия народ. А той сам си дава да го клецат.

ЖИВЕЯТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.

Много филъри

Интересно ми е теглят ли си по един език вечер, преди лягане? И как процедират с потните мишници?

Стават какичките... Все още си стават, докога е друг въпрос.

Чудя се от "къдя на къдя" тоя целулит по бедрата и задниците им, а те пици и кока кола тъпчат. Добре, че е грима и фотошопа, че иначе стрес ще получа.

Некъв орден "Герой на труда" в съвременен вариант нема ли бре!?! Де*ба и труженичките...

Защо?

тия два пичока има трябва яко ръмбене, ако имаха по 3-4 деца нямаше да мислят щуротии

Те не гонят ли вече 40-така? Малко ме стряска вечният купон, вечните лиготии и вдетиняване. И Сашка е прекалила с веждите.

работят тези и от къде имат безчет пари ,та да се веят надлъж и шир. Като чете човек,ще каже ,че всички подобни на тези,са някакви извънземни,владеещи безмерно богатство и забавление.Това ли е смисъла?Празни безмозъчни и ....

Да се повеят малко на море, че после ги чака Магардича - на смени, едната, после другата, за почивка - тройка.