Българинът с ”Оскар”: Не очаквах да има такъв ефект и отзвук

Владимир Койлазов се надява да не е последният българин, който е отличен с „Оскар” за технологични постижения.

Обратно в новината

Коментари - Българинът с ”Оскар”: Не очаквах да има такъв ефект и отзвук | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

специалистите се спасяват от туземното блато, а и всички нормални хора бягат от територията контролирана от дебелянчовската мафия.

На който бизнесът му е в главата лесно се мести! Браво на Владо!

Владо, ами то и няма чак пък такъв отзвук сред нормалните хора! Това, че някакви простери тука се задъхват от възторг не трябва да те заблуждава! Лично на мен не ми пука. Да не си станал носител на нобелова, открил си лекарство за неизлечима до момента болест или пък си спасил човешки живот! Смотан продавач на картинки!

Смотан си само ти и мисленето ти!

ПРосто чаках кога ще се появи първият българин като теб. Заради такива като теб Владо работи в Америка, а аз в Южна Америка. Защото прости, зависливи електоралниединици като теб избират управляващи като нашите.

И ти ли си от "Русьйе", като тоя по-долу? Селеньорите сте единни в простотията. Направихте София необитаем за нормални хора град!

Владо не работи в Америка. В България работи. Способен, последователен и амбициозен работохолик. Има и други като него обаче и никой не чува за тях, просто защото много труд е наистина необходимо условие за успех, но НЕ и ДОСТАТЪЧНО. В неговия случай включително.

Така като му гледам снимката на Владо, хич не ми изглежда смотан. Виж теб обаче така кат не те виждам ми изниква един ведър образ на пигмей. Широко ухилен! Твърде лично ти е изказването драги. Да не би да си бил скоро изритан от нейде? Отзвук сред нормалните хора има, просто ти не си сред тях. Виждаш ли, по принцип звука не се отразява особено добре когато нещо кънти на кухо. А и може би ще направиш добро на човечеството ако избегнеш размножаването си. Няма да получиш нобелова награда, но ще те тачим много като анонимният въздържател!

Браво Владо, и аз се гордея с теб!

Респект!

Ако преходът в България беше извършен по нормален начин, бизнеса в България щеше да се движи от подобни млади и интелигентни хора, а не като сега от мутри. Браво на човека и само напред.

Добре, че го оцениха навън, че да го оценим и тука...

Пазете се от политиците в Бг . Ще ви отнемат бизнеса. Няма рима , но е вярно.

ИТ компания се изнася за дни от държавата, без проблем. После ще трябва време обаче ,за да се продължи работата, наемане на нови хора и т.н. Това не ти е Техномаркет, Прасчо да дойде да те плаши и после да си принуден да му го продадеш за колкото пари каже.

Те и ИТ специалистите лесно се местят - въпрос на заплащане -

А ти от де знаеш, чий е тяхния бизнес, че да им го отнемат?