Тоалетите на първата дама за визитата в Гърция

Първата дама Десислава Радева придружи президента по време на двудневната му визита в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Тоалетите на първата дама за визитата в Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама писано като под индиго ха-ха. Ще го повторя -" стройна фигура, високи дълги крака, гъста коса..."Хайде засрами се г-жо Радева-втора.

"Гъстата" коса кърти мифки :))

че сама си пише положителните отзиви - имала висока фигура,стройни и дълги крака, гъста коса ха-ха. Колко му е един лаптоп само. Затова ли има кабинет, секретарка - да си пише положителни отзиви.

кой им плаща на тези които сравняват Деси с Ева Перон и Жаклин Кенеди - ха-ха.

не си виждала Радева-първа. Има я в Гугъл - погледни - Меланя щеше да ѝ диша прахта.

а представяте ли си ако първата дама беше Радева-първа. Но ние българите никога нямаме късмет. Пък можем да си говорим до утре - колко сме били красиви българките, да ама не - какво казваше Петко Бочаров.

Първа дама на соц обществото, което си я избра. Пасват си някак си. Иначе мисля, че е в пълен ущърб на съпруга си!

Няма ли някое квартираки да си закупаки на островаки. Жена му на всякъде ходи с него като поклисар.

не мога да разбера женската завист и злоба жената си има стройна фигура прекрасни дълги крака и добър ген може би трабва друг моден стилист друг поглед там е проблема а като се знае че повечето ни българки са доста ячки и набити с ръст 1,55 1,60 то жената си е направо нормална , хубава седмица на всички ,

400 коментара под статия за роклето и обувките на Деса ... верно ли? А под статията за възпитанието на децата 50 коментара - е, заслужаваме си орисията напълно!

вие които пишете по сайтовете,масмедиите,електронните медии и всички видове медии. мисля,че трябва да се ограмотите.Трябва да ви съберат на семинар,ли симпозиум ли ,курс ли-не знам точно,но трябва някой да ви набие в тиквите,че ние "първа дама" нямаме.Ограмотете се майка му стара.Това е по американски тертип,но там президента е управляващСАЩ.Чули ли сте за дамите на европейските президенти,за дамата на Путини ,също така и Меркел и Мей имат съпрузи,но някой виждал ли ги е и чул ли е за тях?.Те имат съпруги,но не и "първи дами".Английската кралица също има съпруг но не и първи съпруг.Българският народ се дразни,вие това ли целите,като под път и на път ни уведомявате за някаква семпла жена,която никой не я е избирал и която се хвърля в пубричното пространство -много глупаво.Ако претендира за нещо ,то трябва да е по- обрана,да се държи на страна.Ако президента е заслепен от нея,българите не сме.

Може и на тях е обяснила, че не трябва да парадират, че са българи в чужбина,м?

Тази женица има добър външен вид, но в момента, в който си отвори устата да каже нещо (или го изрази в нета) цялото приятно впечатление се изпарява яко дим.

За отварянето на устата съм съгласна. За добрият външен вид и приятното впечатление на женицата бих поспорила :)

Значи ще си плащам аз данъците, ще работя като вол, за да може тази, която никой никога не е избирал, да се мотае тя по гръцко и къде още не и да ми се прави на лейди Даяна.

Пази Боже, сляпо да прогледа

Достолепна жена!

Зад един успешен президент винаги стои една силна жена, но много одумвана, която е обект на критики и завист. Спомнете си Ева Перон или Жаклин Кенеди... Съпрузите им нямаше да са това, което са , ако не бяха техните съпруги. Така че г-жа Радева е на много прав път.

Тук обаче ефектът за президента ще е обратен.

Имам морал.

Висока с хубава фигура, стройни дълги крака, гъста коса... има много потенциал в нея и тепърва и предстои да се усъвършенства, какъв тоалет е подходящ. Обаче много завистници, много зложелатели. От коментарите си личи, че много от тях са писани от един и същ човек. Платени тролове или обикновени хейтър, те си знаят. Обаче тази негативна енергия, която е безпричинна се връща към този, който я е излъчил, а не към който е насочена. Така че да са живи и здрави семейство Радеви - най-накрая едни свестни хора начело на държавата!

Най-много се радвам на обяснението с троловете и това кой мразил и как се връщало. За душите на хората съди само Господ. така че другите дето заплашват да не се правят на такива,че това е голям грях. Примерно моя коментар нито съм трол пиша първи коментар. Жената е неподходяща за президентша. Първа дама по конституция няма. Радев си я харесва. Това е негов личен избор. Но ако не я озапти. Тоест да престане да я показва навсякъде или поне като е с него той да е Президента ще загуби. На Радев му желаем успех. Но ако не се вземе в ръце с тази жена ще бере ядове ,а и тези дето са заложили в управлението на него. Коментарите са много. сигурно има и тролове. Но при 80 процента отрицателни коментари и като сметнеш,че и бсп имат тролове,трябва да си глупак да не видиш истината. живейте с нея,тя ви е съпруга. Просто не позволявайте да ви излага и да ви вреди на кариерата. Вие сте Президент. До върха се стига трудно,но най-трудно е да се задържиш на него.

За какви тоалети става дума тука?

Аз да питам,от кое село е първата дама? Откога селянките станаха дами в България? Една долнопробна селска фльорца със силикон има повече известност от "първата дама".

Много е важно с какво е известен един човек, а не е важна самата известност. Силиконовата кифла е известна, но не с хубави неща. Една Първа дама е известна с предаността си към своя съпруг, като му е опора в работата му за доброто на страната.

Всичко Мара втасала...

Само ни разсейвате с разни други второстепенни и третостепенни новини. Оставете само тази поне още една седмица на първа страница. До пълно затъпяване.ДИР-ове я се вземете у ръце!

Абе , журналя от ДИР -махнете най-после тази "новина" от сайта . Срам ме е ,че ни занимавате с една никак неелегантна жена !!! Защо го правите ????

Искаш новини за Николета или Рут??? Не се изненадвам, сам си показваш нивото.

Красива е! Има фантастични крака!

тва е най- важната новина от посещението... журнля пфууу после се чудят, че специалност журналистика нямала кандидати...

На мен тя ми е симпатична.Изглежда добре, и ще изглежда все повече.Напразно се хабят мразещите всичко около тях.А защо да не чуем и за тоалетите, ние жените обичаме тези работи.Хайде хубава седмица на всички!

Сигурно е, че от пишещите тук поне 50% са по-зле изглеждащи от нея, четейки коментарите със сигурност и по-прости, но важното е да се пише, и да се хули и отрича всичкол

Алооо, редакторите тази статия стои вече 2 дни, няма ли нещо друго случило се - Затки, Кобилкини ...ала-бала...незнам????

Амчи до опиша и аз мой туулет, понежи утивам да плева и поливам зелиту. Дочина манта - 100% памук, отдолу съм биз гащи и сютуен, биз нищо димек... Шъ убуя резанити гумини бутуши на моя, Бог да гу прости, и шъ надяна пилирината от детските години на дъщеричката. Тя и без туй я не иска за унучката. Голема съм модиска... Аби важну и зелиту да порасте, че да има и за мени, и за вас, и за първата дама!

Бай дъ лей , т'ва президента ли е ?

Tова е наи голямата побликувана простотия.Cигурно искат да отвлекат вниманиено на хората от по важните неща,но ако е така просто са сгрешили.Hарода е далеч от това кои с какво е облечен,има други много по важни неща от това.

Да, народа това не го интересува, само дето под новината има 400 коментара, а под новината за плащанията до 1000лв коменнтарите са два пъти по-малко. Народа се интересува от клюки. Това ни е нивото.

Ами тооооо... и ти тука каментираш, но си с претенции за високо ниво...

"Махат конците на Бойко Борисов днес" Кой ги дърпа ? Минава на ръчно управление.

С чии средства се размотава тая по чужбина ? С народни. Нали ?

Cтани и ти първа дама.

Първа кранта...не ща...

писачи,не се вразумяват,продължават да рупат първа дама,та първа дама.На кого е първа"дама тая.Не желая да ми натрапват някаква "булка от половин година,разтурила семейство с деца.Е не ми е симпатична ,противна ми е.Излъчва арогантност.Имам усещане,че така е обсебила пространството,че мъжа й няма време за държавни дела.

Боже, какви карикатури.

Със смелата си и ясна позиция за гей-обществото Десислава Радева си спечели уважението на хиляди българи. Подробния анатомичен разбор в коментарите тук, не ще промени отношението към нея. Безлична президентша? Бъркате, не е такъв случая!

ни рекламирате тука. Защо така бе, другари ни пробутвате толкова упорито някакви грозни прости селски пръчки? Не се интересуваме.

Няма ли да направи нещо смислено госпожата "първа" дама освен да ни натрапва туристическите обиколки покрай мъжът си?!

Госпожата не ни натрапва нищо. Правят го журналистите. Жената придружава съпруга си и толкоз.

Много е дълга и кобилеста, за дама е малко смешна. Лицето също е невзрачно незапомнящо се.

За разлика от Плювньо, сегашния ни президент е със жена си и то истинска жена и личност която се опълчи на заливащата ни пропаганда на обратните.

Аз да питам, първата котка добре ли е?

има борчески рамене и манекенски крака

..... и лебедова шия на Нифертити, ще кажете още малко ;), .Едни глезени не могат да оправят генерално липсата на женственост в тялото , лицето, походката и поведението, начина на изказване и обличане. Липсва врат, грозни рамене и ръце, липса на гъвкавост в походката, в лицето е просто страшна и въобще много, много грубост от всякъде. Оххх, обикновено съм доста обрана като определям външния вид на жените, защото смятам ,че всяка жена, ако се постарае може да бъде красива и женствена. Но тази наша президенша ми действа като бик на червено. Много, много неприятна външно и вътрешно персона. От където и да я погледнеш.

Отива към страшна, направо. Нещо от категорията на звера във "Фатално привличане".

Определено си обрана. Обрали са ти възможността да пишеш без грешки.

Абе най-добре да спрете да ни информирате на какви тоалети залагала генерал Деса, защото нито ни интересува, още по-малко пък това са тоалети. Деса модна икона няма да стане никога, защото й липсва прекалено много за това. Дрехите й са лошо подбрани, не са стилни, не й стоят добре. Разбираме, че тя все трябва да облече нещо, но поне да си носи избраните парцалите там скромно и викам да спре да ни информира на кои от тях е заложила, защото залозите й са пълен провал. Ако толкова й се иска да е модел, по-би й подхождало да оглави прайд парада, понеже е доста едра, със силна квадратна брадичка и яка шия с адамова ябълка. При това го казвам това съвсем добронамерено.

Със смелото си мнение против наглите хомосексуалисти Радева ме спечели. А герберските тролове могат да го .. под вода.

Аз съм хетераст и какво от това?

На пазара Георги Кирков има още по-смели и по-млади и от твойта.

един ден се събудих и реших, че е по-добре Радев за президент от тьотка Цачечева, така че сори на стилистистите. :D

И да пишем и да не пишем -нито Дес. Рад. ще заприлича на жена , нито генерала ще стане по-умен.Това няма как да стане .Само си губим времето да ги обсъждаме. По-долу бях написала ,че ние никога няма да имаме за първа дама такава като Иванка, като Мелания, като Рания, като Даяна, като Грейс Кели, като Кейт Миделтън, като Бриджит Макрон, като Карла Бруни, като Жаклин Кенеди, като шейха Моза. Просто няма от къде да се вземе толкова добър генетичен материал.

Счупи ми тъпомера. Дължиш ми 10 000 евро - толкова струва. Плащай.

Има още какво да се желае , но определено смятам , че върви в правилната посока . Висока и слаба е , със стройни глезени , което си е плюс . По нишо не отстъпва на останалите дами , с изключение на онова нещо от люксембург :)))))

Божкеее, божке, ама Вие наистина ли ... така.... мислите. Чак взех да заеквам .....

Не заеквай. Не съм й голям фен, но и аз мисля, че има страхотна фигура. Липсват й обаче самочувствие и маниери. Вместо да плащат за пиарски статии, да й вземат един инструктор, да я ошлайфа малко и да й наемат стилист, който не й е роднина. Роклята хубава, обувките - също, но трябваше да й метнат и едно леко сако на голите рамене, поне за официалните снимки, понеже визията е като за градинско парти.

Роклята хубава, обувките - също, но трябваше да й метнат и едно леко сако на голите рамене, поне за официалните снимки, понеже визията е като за градинско парти.

Трябваше да й метнат и едно леко сако на голите рамене, поне за официалните снимки, понеже визията е като за градинско парти.