Алекс Раева: С Дончо се разделихме преди 2 г.

За първи път в телевизионен ефир водещата на X Factor Алекс Раева разкри, че е прекратила дългата си връзка с DJ Дончо.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Раева: С Дончо се разделихме преди 2 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

говори се, злите езици, че момето обичало над средният маж, с плочки... така се говори. дали е истина, кой знае?

Ялова лузърка

Алекс, съжалявам, но вече те слагам на едно ниво с всички чалгаджийки и плейметки с искуствени цици. Стигна дъното, момиче, осъзнай се!

Както преди има - няма месец се обясняваше как са заедно и колко се обичат, сега никак няма да се изненадам ако след 2-3 има нов, шокиращ обрат - "С Дончо сме заедно, просто искахме хората да ни оставят намира!"

Съсипа си живота с тоя глупак Слави.А колко болка причина на родителите си?

TIREX

нищо не е съсипала лапаше кинти и то доста , лапаше и на кой даде $ .. обикновена шаврантия.

Понеже след Слави поумня и стана светата вода ненапита...

Разделиха се преди две години, няколко секунди след като се събраха, но дончо-тончо, чак сега го осъзна, защото е адски смотан и реутана му стопля бавно.

А как, интересуваме се - кога ще забременее, от кой и т.н? Какво да правим друго - е , по улиците бият възрастни жени или дърпат момичета, но това не ни вълнува, стоим си безучастно . Не е наша работа, друго е по- важно.

Защо водещите на такива забавни програми са винаги едни и същи - толкова ли няма млади и забавни попълнения .

МОЖЕ ЛИ ТЕЗИ НАРКОМАНИ,ДА СА ПРИМЕР ЗА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ?? ТОЯ ТАКА ДРУСА,ЧЕ ПЕЛТЕЧИ ВЕЧЕ!! А ТЯ..ИЗВЕТРЯЛА СТАБИЛНО!

"...Певица, актриса, художник по образование, дизайнер на дрехи, а сега и телевизионна водеща..." - направо талант извира отвсякъде, да се чуди човек що си прави Пи Ар с разни креватни истории. Отговорът: щото няма талант за нищо от това, изброеното горе.

Ох, горката....

сигурно са любовна двойка, лесбийска

обърни внимание на Бебо - зле е!

Алекс, направи си услуга и не чети коментарите под тази статия.

На мен ми харесва Алекс. Интелигентна, забавна и удовлетворена от живота си. Важно е човек да се чувства удовлетворен и да харесва живота си, да намира смисъла в него. А не да разчита, че само детето ще му запълни празния и сив живот. Тя явно има проблем, дано някой ден има дете. Но е постигнала най-важното - открила е хармонията и щастието в своя живот.

Ти пък отде знаеш?

Лелко, май ти имаш проблем и то ментален. И да ти кажа- не всички искат да имат деца. Те не осмислят живота, а ако са ти единствения смисъл си за ожалване. Аз примерно не искам и да чуя за деца, ай със здраве!

Не съм се изразила правилно и не сте ме разбрали. Преди време имаше статия, в която Алекс говори, че иска да има дете, но не се получава и си мисли за ин витро или за осиновяване. Това имах предвид като казвам, че явно има репродуктивен проблем. Съгласна съм, че всеки има право на избор дали да има или няма деца. Както и че не трябва да натоварваш децата си с трудната задача да осмислят живота ти. Ако ти самият не си в хармония със себе си, щастлив и удовлетворен от живота си, няма как да имаш щастливи деца. Също имам приятелка, чиято дъщеря не иска дете. Това си е нейн избор. Просто в БГ хората са тесногръди, всеки възприема себе си за еталон и съди за другите от своята позиция. Определя чуждите животи като правилни или грешни. Когато някой излиза от общоприетия "калъп" веднага бива оплюван. Различните не се приемат.

Добре, че си го зарязала тоя грозник. Сега и мен може да ме огрее да таковам известна п.тка.

Не си струва усилието!

TIREX

демек са мандръсат самосиндикално..

Стига па вие! По-добре да пишат за нея и за Дончо, отколкото за онез недоразумения М(от)ика, Коврилкина и прочее сволочь...

Един дол дренки - креватни истории все. И нищо стойностно! А Алекс имаше визия, талант, харизма. Имаше всички предпоставки да е нещо повече от нечия любовница и чалгаджийка.

Как се разделихте преди 2 години като само преди 1 месец в интервю обясняваше колко силно сте влюбени и колко страхотно живеете и как ще имате деца и т.н.

от 2 години не му става на пича... като я види и получава уплах!

Връзката трябва да се материализира и осмисли с деца. Като не им се получи и тръгнаха да си търсят късмета с друг.

Апък тези с материализираните с деца връзки масово са пример за невероятно семейно щастите. Нека не си говорим глупости-повечето бракове съществуват само заради децата, а родителите са си съквартиранти. Да не говорим за брак поради нежелана бременност, който много ков-ри прилагат за да се "задомят".

И тез много са обичаха.По предавания, телевидения, радио, сурат тефтер.Сичкото бе голяма либоф, клетви за вярност и т.н и т.н. Пък накрая, взели че са се разделили.Туй любовта, взехте че я принизихте до ниво изтривалка.

Красива жена, но с твърде високи претенции и без посока в живота. Яденето и фъкането имат основно предназначение, което дамата май не знае.

А твойта посока каква е? Да не би да си асистент/ка в БАН? най-малко ...

Ами може да е камериерка, ама да си има дом, семейство и да е доволна от живота си, без да го обявява по новините!

като не обичаш славата, какво правиш при Мон Дьо! Алекс тука, Алекс там, Алекс това, Алекс онова! Айде стига! Какво изпя, какво нарисува, какво уши, каква водеща, какви пет лева!

Таа, откак я отсвири бат' Славчо - се греда удря!

Абе става, ама има нещо странно в нея... Красива е ама нещо в излъчването и не ме кефи. Но поне е добър водещ, за другото незнам.

Кляфка с пискюл и свинче със звънче... Иначе преди 10-ина години беше вървежна кака ти...

ДЪНОТО СМЕ,БЪЛГАРИ!!!ДЪНОТО!!

Няма разни бригадири на национални обекти да са пример - сега с ку.валък и наркотици е по добре стига да държиш верната политическа линия!Така е и в шоу бизнеса , но най вече в политиката!Не дъното ,ами надолу копаем ,четохте ли анализа на БАН - ОЩЕ не сме стигнали нивото на 88 г.!??

Гнусно същество си.

Българските тийнейджъри пети в света по пушене на марихуана! чети и се радвай на свободи и възможности,стига с тая носталгия

на кого му е притрябвала за семейство.А иначе ни е ясно че тъпкач до себе си имаш.

Баааси! Що за човек трябва да си, да ходиш на гмуркане в Судан, когато баща ти лежи болен от рак?..

требе да си Алекс Алексиев!

Браво Дончо, добре, че си се спасил от тази празноглава жена. Баща й обаче я е носил на гърба си до края на живота. Помисли и за сина на Алекс - той няма никакъв шанс да се отърве от нея. Радвай се на свободата Дончо и като си спомняш за Алекс се кръсти и казвай "Да пази Господ".

За разлика от нея Мария Игнатова изглежда безкрайно щастлива като "разделена".Не й е сефте,има опит в разделите и кой знае още колко й предстоят.

Алекс е страшна симпатяга , според мен точно това е образът на публичната личност- много усмивка , много чар, позитивизъм, професионализъм и инелигентност!

И къде го виде сичко това? У рекламите на MILKA ли?!

Завидна оригиналност!!!! Да , в рекламите на Милка го видЯх !

ТИК-ТАК... Биологичният часовник тиктака.

Така ли ??? И това с какво ни засяга нас??? Въобще , от доста време наблюдавам това лицемерие у хорицата - задължително е една жена да има дете, или поне две, три? Това, скъпи вълнуващи се от чуждата съдба клюкари си е личен избор, и го казвам от позицията на жена С дете. Всеки има правото да направи своя избор, да реши колко деца да има и да бъде щастлив. Както и да избере да НЯМА деца - и такива хора има. Нагледах се на въпроси към Алекс Раева или към Камелия : " Кога, кога, кога" .... Когато - тогава.

Е па не е задължително! С нея Еволюцията приключва! Всеки един жив организъм преди нея (та чак до първата жива клетка) е имал предшественик и НАСЛЕДНИК, но ТЯ няма да има! Нали? Това е ВЪРХЪТ! По-съвършено нещо от нея няма, не може да им и не може да се измисли!!!

"скъпи вълнуващи се от чуждата съдба клюкари си е личен избор" Ама ние и не искаме да ни вълнува, само дето ни заливат във всички сайтове.

Намирам я за много красива и добра певица, но след Слави няма кой да я продуцира и се принуди да се занимава с неща, в които не е чак толкова добра - като водеща е посредствена, да не кажа дразнеща. Жалко, похабен талант

не става нищо от нея - преди я крепяха родителите и, после слави - сега прелита от ....цвят на цвят и се опитва да ни внуши колко е щастлива - на кого му пука - това са нашите "звизди" - с богат сексуален опит и празни кратуни

Не и никак лесно да е бездарна.

Ох!!! Само това мога да кажа! Едно огромно ОХ! Товар ми падна от плещите! Спете спокойно деца!

тая има много яки ци*и.

Силиконови

Умна интелигентна жена, от добро потекло. Пожелавам и много здраве ,творчески успехи и достоен мъж до нея ....

ех, потекло; за потекло ли се жени човек ?

Аз наистина мислех че са заедно . Какво разочарование . Не знам как ще продължа живота си.

И аз съм с разбити илюзии. А толкова дълбоко вярвах в тяхната вечна любов...