Миранда Кер предаде на властите бижута за 8 млн.

Австралийската манекенка Миранда Кер предостави на американските власти подарени й бижута на стойност 8 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Миранда Кер предаде на властите бижута за 8 млн. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От любопитство потърсих в гугъл кой е Джо Лоу и как изглежда. Отвратителен дебелак и грозник. То пък бива-бива продажност, но чак пък толкова.

Веранда К*р

Уж само я е ухажвал - демек подкупвал с бижута. Но не му е вързала, но е приела бижутата. Иначе този е пълен смешник, язък ако се е продала за бижута. Пари си има достатъчно.

За нея да речеш, че се е продала - женица е, простено й е! На шейх, вярно, ака какво пък?! За Лионардчо ми е мисълта, за каква ли кауза се е продал той ... Ех, тези ненаситени шейхове!

Ти Мирандата е ясно какво е дала, ами Ди кабриото какво е дал за тази картина и др подаръци....

Ето така се заработва, а не като нсшите Моники, Николети, Златки. Другата опция е учиш, работиш и едва тогава ти плащат , но при всички положения от такава работа не се изкарват бижута за тези пари. Въпрос на образование.

Тя пък скръндза, ей сега 8 години по-младият от нея милиардер, за когото се омъжи скоро ще й купи нови. Много алчни тези хубави жени, бе, все не им стига.....

А после твърдят, че манекенките не били високоплатени проститутки. Кой мъж подарява бижута на стойност 8 млн.евро, без да получи нещо в замяна.

ами да, ако си гледал сериалът Homeland - не знам на български как са го превели, там в един епизод "интервираха" елитни манекенки за парти на шейхове и единственият въпрос кой им задаваха беше дали се чувстват конфортно с кекс в задният двор.

"коМфортно, интервюираха", пълен и кратък член - без коментар. Научете се да пишете правилно, тогава коментирайте! Като умствен капацитет не сте повече от манекенките, но те поне са красиви. А Вас не Ви знаем....