Испанската кралица очарова британското кралско семейство

Испанският крал Фелипе Шести и съпругата му кралица Летисия са на официална визита във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Испанската кралица очарова британското кралско семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната никому ненужна "важна" особа с отговорната работа да носи бижута и да се храни по приеми с други нехранимайковци.

Е, ще видим като свърши ухажването :))

С аутфита кралските особи са ОК. Но как ще си поделят Гибралтар след Брекзит?

Летисия прекалено много държи да изглежда "секси" и греши. Нейният стил трябва да е много изчистен, без флинтифлюшки и бордюрчета. Пред нея Катрин изглежда по-стилна.

Камила до Летисия - ще сънувам кошмари...

Фелипето и корумпираното му семейство изобщо не ме интересуват. Обаче, ИСПАНСКОТО КИНО ми е любимо! Уникално е. Просто няма друга такава магия...

Е, чак от улицата! Летисия е журналистка, работела е в телевизията, когато се запознават! Културна, образована и елегантна жена!

Както се казва Segunda mano mujer, ja ja ja

Само да не си показва голи ръцете.

Само да не си показва голи ръцете.

Баба Ели защо не отстъпи трона на младите Кейт и Уилям?

Ама много голяма разлика във възрастта. Направо гротескно. Никой не може да каже, че това са нормална съпружеска двойка.

На снимката са испанската кралица Летисия и съпругът на английската кралица Елизабет - принц Филип, 90+.Съвпадение на имената.:)

Изискана и изящна дама. Образец на елегантност и стил. Очарователна усмивка и излъчване. Прекрасна двойка.

Филип е съпруг на кралица Елизабет и е принц. Летисия е съпруга на крал Фелипе, но не е принцеса, а е кралица. Да не говорим, че са я взели от улицата.

Господи,тия хора в кой свят живеят?В техния си ли?Крале и кралици се срещат....Всъщност произхода им е обикновен,не знам кое им е кралското...Ама били красиви-е и?То остана и да са плащеши...Голям майтап е тази новина.И за какво служи тая среща,освен да им обсъдим тоалетите на едни хорица?

Основната дейност на всякакви кралици/принцеси/първидами е да си показват публично новите дрехи. То май друга дейност нямат!

АМи разбира се, че си живеят в техния свят, бе, ало! Да не би да очакваш да живеят твоя изтърбушен живот? Дължат ли ти нещо?!

Нищо не знаят народните ни маси относно Испания, но външното лустро блазни. Истината е, че в Испания има силни републикански настроения сред интелигенцията. И не само. Налице е презрение към испанската кралска фамилия, тъй като от времето на Франко (който инсталира на трона Хуан Карлос II), дворецът оказва поддръжка и контактува с привилегировани кръгове на испанското благородническо съсловие, имащо мафиотски корени, ползващо данъчни облекчения и пр. Колкото до английската кралица - тя не може да бъде очарована от никого. На тази жена, сърцето и е сковано в лед и тя не се интересува от нищо друго освен от протокола си. А за 91г. са и се насъбрали доста протоколни срещи. Вън от обаятелността на Филип (когото иронично наричат Филипито) и жена му, която е хубава жена, трябва да държим сметка и за тези факти за да имаме представа какво всъщност наблюдаваме.

Същото може спокойно да се каже и за британия, не бой се. Тука си клюкариме за Летиция, и че е красива и стилна жена. Което не може да се каже за британското кралско семейство, за съжаление. Възмутително е, при положение, че в страната има разкошни красавици, и умни и интелигентни жени. Просто Лилибетката не пуща короната, ясно е, че следващия тъпунгер от семейството й ще я изгуби. Хората презират открито Чарлз, а Уилямчо некакси не се радва като преди на обичта на хората. Например ноо ясно се вижда, че хари е много по-обичан и уважаван от брат си. Който откак се ожени, и хората го намразиха, заради грозната и тъпа кейтка, на която беше даден път заради психичните отклонения на принца. Британците са се настрадали достатъчно от хемснките монарси, и отдавна им кроят шапката да ги изфърлат. Лошото е, че си държат на монархията. Когато обесна че съм републиканка и ме гледат ноо ентересно.

maloryx@usa.com

Ами тебе треа да те екстрадираме в Демократична Република Конго Да се насладиш на републиканската форма на управление

Ама какво е това "клъч" ???

Официална чанта тип портмоне.

Направих си труда да погледна снимките, жената е от класа! И също прави чепетление, че грозилника Кейтката не е била допусната до красивата жена, защото сравненията биха били автоматични и неизбежни. Никога не можах да разбера какв онакара идиота Уилямчо да се жени за тоя плаши путарник. За което от сърце го намразих и се отвратих. Как е възможно на кой да е хуй да му стане от страстоубийката грозилник кейтката?????????? Ма тя като маймуна, плащещо грозна, несъразмерна и изрод! тя е за цирка, толко е несъразмерна и грозна! чудовище, а не жена! на, ет отова е жена - умихната с чар, а не озъбена като плащилището кейтката! Грациозна, а не тромава кобила късокрака! кейтката е късокрака и масово я крият под рокли с висока талия, за да не личи колко й е несъразмерен торса и къси крачетата хилаФки и жабешки! Толко ми е противна и гнусна кейтката, че не е възможно да се обесни с нормални думи! гнус ме е от нея!

С продажба на бижутата им могат да се нахранят всички гладуващи в Сомалия, например.

Техни са си, не злобей. Да си крал на испания не е най-лесната работа на света. Изумително е как лесно злобеете за естествени и логични неща, и как лесно се възтиргвате на натрапени ниЗки орица. На, една истинска и законна кралица, омъжена по либоФ, а не като кейтката, с маневри, насилие и побоища над Уилямчо сирачето. Който се интересува, нека си направи сърч как кейтката е устройвала побоища над уилямчо, че му е маман и че му е мистресс (господарка) в садо-мазо връзка, и че на тая база е дала заповед уилямчо да се ожени за нея. Не съм чула такива извращения да е правила летиция. Жената нормално си се е омъжила за съпруга си и нормално му е родила деца, а не със сурогатни майки и театро с възглавници пред камерите. Изпитвам огромно съчувствие към Лилибет (прякора на Елизабет) която трее да се оправя с вироглавото си смотано и тъпо семейство.

Идете да си четете клюки който е англоезичен, на тия статии. Смуховете са, че кейтката и уилямчо немат секс отдавна, и че бебетата са износени от сурогатни майки са си абсолютната истина, защото отдавна се знае, че двамцата живеят в отделни спални и доказано не се съешават. каквато и да им е връзката (аз преди време намерих клюки че е садо-мазо) то те просто не правът секс и това се знае от години. Също е известно, че кейтката е опаткала първо хари и после Уилямчо. Хари и тя и досега са ноо близки, и джурналята ноо мекичко подсказват и други раути там. Също тека се знае отдавна, че кейтката е наркозависима и анорексичка. Просто домашния и дофтурския персонал около нея отдавна се е разприказвал по фапроса. Че нема цикъл, че не отлепва ако не се е нашмъркала, и че това е пречината да е анорексичка, защото буквално не желае да се храни когато е дрогирана. Също така е всеизвестен злобния й харатер и побоищата, които е нанасяла на уилямчо с години в началото на връзката им. Некаде гледах снимки, трее да ви дам линковете, ма пусти дир и линковете дето се изтриват, как рита уилямчо с токовете на обувките си, а той е легнал да реве в краката й. И не е една снимка, а поредица, в различни ситуации и места, в продължение на години. Некой да е чул летиция да е правила тека на съпруга си, и да е поръчвала бебета на сурогатни майки, защото е повредена от наркотици и анорексия? KATE MIDDLETON IS NOT A VIRGIN! By Frank Lake on April 24, 2011 Exclusive: Kate Middleton Infertile from Cocaine & Ecstasy ? Living Separate Life from Prince William October 3rd, 2011

Изключително нежна и красива жена! Прекрасна е! Класа! :)

Жълтият тоалет е много кофти с тази раздърпана дантела отдолу. Прилича на комбинезон. Няма стил!

Иди си купи нещо от Зара. Там са по-стилни нещата.

Извинявам се - зара - с малка буква.

Кралицата на Испания - шофьорска внучка!!!Дядо ѝ е шофьор на такси.УжаСТ!

Дори да е така, изучила се е в университет, а след това и на кралски протокол и се държи и изглежда като кралица. Нашите селски пръчки в управлението или съпруги на управляващи никога няма да я настигнат - просто е по-встрани :).

Добре, де! Не ви ли дразни, че за хора от западния елит, образовани, с подходящо социално и обществено положение единственото, което се обсъжда е как са облечени!!!!? Ама, те декоративни функции ли имат или какво? Все пак предците им по един или друг начин са завоювали територии, влияние, бъдеще, дет се вика. Тия само се мандахерцат в тоалети. Някак си импотентно е или поне така го представят медиите.

Кой е дъртака ?

Е, това е образец за красива и стилна дама, а не Мелания Тръмп.

Изключително красива и приятна жена, интелигентна, достойна съпруга на представителния и респектиращ крал Филипе

Да живее републиката!