Коментари - Тита празнува рожден ден с Криско в Слънчев бряг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите ку....са отвратителни. Още от 17-годишни стават с големи глави като на 30, то поне в тия глави да имаше нещо, различно от недоразвит мозък, ама йок.... Гледах вчера как протича един ден на студентки в холандски университет.....няма разголване, курвенщина, тъпкачи, високи курвенски ботуши.... Става си сутрин момичето, приготвя си за ядене (а не да се обажда на тъпкача да я води на ресторант и после да я кара до унито с трошката втора ръка), отива до университета с колело(!), на лекциите се водят записки с марков лаптоп (няма безмозъчни хиленици и висене у фейкбука), вечер се прибира, прави си за ядене, готви си лекциите.....в стаята пък имаше плюшено мече, а изражението - някак младежко и невинно, а не курвенско..... Въобще няма такива неща като при нашите разпоретини висене по моловете и търсене на кого най-скъпо да продадеш пу....та. Да се отврати човек - малко е!!! Нашите удариха тоталното дъно, неслучайно нормалните хора вече си търсят истински жени извън тук!

Трагедия, тотално опростачване

Все по-големи простотии пеят новите "звездици"

Гери Ни май е прекратила всякакви контакти с Криско и той и намерил копие. Но по-безсмислен текст от тази 'песен' няма бенг бенг.

Оле, тази млада жена, вместо да даде здраво поколение, тя се стреми да налапа микрофона.

Тита и Криско кои бяха? Само питам.

нещо хореографията ми напомня на дивна.

Задната предавка защо беше в текста?

Късай вика последния и хит, че тя има ли друга песен...

Невероятен текст има песента, смислен почти като чалга. Съвременно звучене приятен клип и изведнъж повръщаш, че те чалгарите се научиха да влагат някакъв смисъл в маанетата си.

какви са тези имена, тита, криско. тия да не са ор марс?

Тита идва от tits, преведено "цици".

Стига бе! Прилича поне на 25! Смятай какви са състарени девойките... И да, определено прилича на Герито. Явно посещават един и същ гримьор. Яко играят хайлайтърите и всички останали неща върху лицата им.

Тита е много по-яка от онова недоразумение Гери-Никол.

Да е жива и здрава! Красиво момиче е, няма спор, дано и да е достатъчно умна, за да се опази от лошата страна на шоубизнеса. ..

Добре, само аз ли не мога да я различа от Гери-Никол? Гледам, гледам, ами то същата физиономия, движения, глас, тяло. Плашещо е...От фабрика за масова конфекция ли излизат или какво? Ужас. А "песента" е пълна пародия. Аз съм само няколко години по-голяма от нея, но това е просто ужасно. Мен ме е срам като гледам що за боклук са сътворили, пък тя сигурно се гордее. Още повече да те направят копие на вече съществуващ ъъъъ....продукт...(не ми дава сърце да нарека нито едната певица, изпълнителка или още по-малко звезда). Никаква индивидуалност. И най-наглото е, че Криско и тем подобни се разграничават от чалгата. Тяхното е ПОНЕ толкова глупаво, пошло, безсмислено и далеч от музиката. Даже в чалгата поне понякога има някаква музика.

Какво да кажа... права си. На конвейер ги бълват, и те, и "песните" им са еднакви и бездарни... Не знам къде се загуби истинската музика. А още по-лошото е, че 10-годишните момиченца припяват с тях "яката дупара"... и т.н.

и двата стила музика ги обединява едно - гъзовете на секс-работничките

Две неща: 1во - Криско създаде Тита за да отстрани Гери Никол ; 2ро - Криско не се разграничава от чалгата, той пише и текстове за чалга певици, например Мария

Къде ми са детските книжки...?

А те дали се тъпанят с дриско?

така ги въвежда в професията дриско , обяснява им веднага на практика какво се очаква от тях...

А те дали се тъпанят с дриско?

Бих и пръснал чочката :D

Тита,Гери-Никол, повръща ми се!

На осемнайсет години и нито една естествена снимка. Всичко с някакви коригиращи, ретуширащи програми. Дали ще се развиват достатъчно бързо технологийте, та да поддържат това девойче искрящо и след десет години?

тита са я изпродуцирали бая народ. така е в музикалният бизнес... продуцент до продуцента са. и след продуцента? пак продуцент!

жалко , нямат вече детство, директо - магистралки...А тоя криско, не знам , дали е продуцент, ама по-мяза по продукта да е чист сводник

Още една световно неизвестна "певица" се яви на хоризонта.

Аман от тия селяни

Тия много станаха, бре! И някак еднакви всички! А дали количествените натрупвания ще доведат до качествени изменения?!?

шантонерче са го подкарали с дупарата напред.Ще се нареди до г.никол,дара,мара и други знайни и незнайни курвета.

Всичките им песни звучат по един и същ начин, че дори и текстовете им са едни и същи. Не съм сигурен дали тази музика или чалгата е по-зле :)

Може би тук пишат само старчоци задръстени.Нищо му няма на момичето-всичко му е хубаво,песните ритмични,приятни и за гледане и слушане.Аз на работа със слушалките и радио Сити се забавлявам от време на време,в колата също.Нашето диско от едно време младите сега не го харесват/а според мен беше супер/Така,че който му харесва-да гледа и слуша.Аз харесвам всякаква музика-рок,хип-хоп,латино,реге,народна,поп фолк,класическа....зависи от настроението ми.

И това момиченце ще развалят, ще тръгне по лошия път... Жалко, така младите момичета и момчета у нас се чалганизират.

Нищо не става от това поколение. Пълен генетичен боклук.

Когато чуя някой да казва това, знам че от него, вече нищо не става. Изпъздял мозък, най често с русофилски и социалистически възпаления.

Началник

не, грешиш! некой тюркофил ще да е! само турците мислят назадничаво... имат си и султан!:-) турците са некаде с 200-300 години назаде...

Интересна тенденция- да си на 18, а да изглеждаш на 38г.

Лошите навици и простотията състаряват. Научно доказано е!