Джей Ло се появи без бельо на рождения си ден

Дженифър Лопес вдигна пищен купон за 48-ия си рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Джей Ло се появи без бельо на рождения си ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ми се, че може да си го позволи, въпреки че е непристойно за възрастта й.

Я къв купон спретнала...Откъде пари сега и за гащи?! Пък и така е по-модерно, по-бързо и въобще по-...Почти като в олимпийския принцип.

Тя направо гола,а те била без бельо.

Григор кога ще я оправи?

Тя вече спада по-скоро към контингента на МИкрон...

Много му е млада за Гришко :)

Чудна работа, защо не се вижда футката.

J Lo е страхотно готина мацка, обаче гаджето е голям грозник... :D

...което говори красноречиво за ценностната система на смугличката. Е, оня пък може да е свестен по душа, знае ли човек...

Готина е колкото Лили Иванова, втората поне може да пее!

Няма никакво значение дали Дженифър Лопес или подобни имат талант, работят, за да създават смислен продукт и т. н. Тя и подобните й са продукт на ПР, сценарий, фотошоп, грим, свита от пажове и жълти новини, рекламиращи продукта. Както и тази тук. Колко много народ печели от тоя продукт, че даже до България стига, за да предизвика няколко клика, сайтът да продаде повечко и по-скъпи реклами. Съответно - няма и значение дали някой я харесва или мрази, дали я слуша и гледа или не. Проблемът е съвсем другаде и за сетен път го казвам - генерира се огромно количество електронен боклук от безсмислени новини, вниманието на хората все по-трудно се задържа поради това голямо количество и стават все по-повърхностни и безкритични, все по-лесни за зомбиране и управление. Ценностите се деформират. Децата и внуците си няма да ги познаете вече. Мразя и апокалиптични прогнози, но в деня, в който новина на първа страница е, че една певица или там каквото, е отишла без бельо някъде си, ето от този момент натам няма измъкване от дъното.

Покрай електронния боклук се генерира и ментален боклук, който задръства мислите и деактивира волята.

Мислите ли че като пръцка Джейлото и мирише на лавандула и жожоба?

екстра е за американските свине дето най-леките от тях тежат 200+ кг. Тъпа латиносвиня

Бабите съвсем изкуфяха. една фучи с 200 с порше, а тая пък ходи без бельо. То и с бельо да е пак някво негладено :))

Къде пише, че само мъжете имат право да фучат с порше с 200? Само те ли могат да са изкуфели?

Къртиш, значи според теб жена на 48 години вече е баба и трябва да плете вълнени чорапи и да пече баници ... Не е истина какви примитиви има тук. Ужасяваща простотия, но най-вече лицемерие.

Ами не може всички да сме "ценители" като Макрон и Гришо, нали?

Добре се поддържа. Иначе на границата на пошлостта.

На границата, но от другата страна.

Ако я бяха питали преди 20 години дали би се появила без бельо пред хората, за да получи внимание, сигурно би убила питащия. Благодарение на превръщането на жената в обикновена стока, този вид промоция ни се пробутва за съвсем нормален.Чудя се дали скоро и някой популярен мъж наближаващ 50-те няма да ни изненада с подобна гледка?! Но не! Жените, а не мъжете се оглеждат по и без бельо, те се предлагат голи по списания, календари и пр. независимо, че са още деца .На тях им се натяква, че трябва да са във форма, готови за употреба от мъжа до края на дните си. Горката Ло засега се е справила блестящо!

За 60% от американците Джей Ло е също толкова "сексапилна", колкото Софи Маринова за 60% от българите. Но ония, хресващите ги, са по-шумни, затова изглеждат по-многолюдни. А и обичат да ни плашат всеки ден, че стават все повече - затова и налагат техните вкусове като мас-култура.

Тоя па... егати броячната система. За това колко е харесвана говори славата, богатството и известността :) Аре обратно у гетото при Софи Маринова.

Таз дърта гъба пърхутка сигурно е посипала пърхут върху обувките си. Някои хора са оперирани от чувство за естетика.

Джей Ло като певица няма да коментирам. Ясно е, че я бива. Винаги е била екстраагантна и обича вниманието. На тези години обаче това не й отива. Аз така и не видях "убийствения" й сексапил...Не видях и класа.

Е ти какво очакваш от порториканско цигане :) Класа ли? Пее посредствено но има добър маркетинг. А пък за сексапил не коментирам..нека се изкаже някой бабоеб?

Дали тази застаряваща трътла е без гащи или с гащи има значение само за такива млечни шоколадчета ,като този да нея!Все пак това показва ,че тя търси нещо -дали популярност,дали нов мъж -по-способен !?Ако питате мен-тая със сигурност завижда на Шерцингер за Григор!?

какви отвратителни коментари! дори не мога и да кажа, че са злобни, а че са просташки. намерете друг обект да изливате помията си. намерете си работа, изкарвайте пари, правете нещо смислено. колкото до Джей Ло - жестока мацка и супер успешна жена!

Като изключим музикалния стил и финансовия мащаб, не е по-различна от някоя наша поп-фолк "певица"...

Това е твое мнение, което аз не споделям.

хамериканска чалга с цигански орнаменти - нашето софи е на класи от тази - може да пее и не си посреща рожденния ден гола

Това важи и за теб.

"Циганката гащи няма баджанак баджанак, и да има файда няма баджанак баджанак"...

Грозните българки се активизираха :D Намерили са време между шамарите от мъжете си, рязането на салати и клюкарстването по съдран пеньоар пред панелката.

манго, бегай при дженито да ощастливи и теб.

Що пък грозни българки, ти такива ли жени имаш около себе си? Няма грозна жена. Всяка жена която е здрава, щастлива и подържана изглежда добре. Жалко за жениците около теб, майка сестри, приятелки, гаджета надали имаш.

Като гледам - и ти спадаш към тях. Кога намери време да пишеш коментари - преди или след задължителния шамар от мъжа ти с белия потник, който стои у вас по боксерки, че не му се дават пари за климатик? (за да ни настиними, ай ши им мамата на тиез амириканци с технити климактици)

Активира се българската злоба и завист, която е без пол...

Тия, които плюят не са жени. А дърти педерунгели, които не могат да таковат 48 годишните си жени. Те нито 18 годишни, нито 28 годишни не могат да таковат, но понеже и без това няма шанс да им пуснат, могат да го обсъждат безопасно и вдъхновено :)) И съвестта педерунгелска - спасена, и честта на потенциален мъжкар - цяла.

Като гледам снимките, .... във Факултета, Столипиново, Шекер махала, Максуда и др. подобни могат само ряпа да ядат!

На тоя със ,,стилният син костюм часовник,който незнам пишештия къдего видя, и сто п у , ки да имам една няма да му дам.Много е гнусен.

Най-обичам жени без бельо като тази тук. Те пък много обичат да използват чуждата ръка, за да масажират катеричката си особено, когато са на публично място. Доста мокро става, но нямам възражения, после шепите и на мацката се пълнят.

Не е лесно да си жена! Хем те таковат, хем ти викат, че си к...ва, а на всичкото отгоре, като остарееш, се чудиш как да привлечеш вниманието на също като такива застаряващи акто теб. Въобще, тъжна работа...

Кой докара чалга културата в БГ?

ГРИШО , ТАЯ Е БАЯ ПО-БОГАТА ОТ ТВОЙТА СТАРА БАНИЧКА !

Бърка в шутка, лиже пръсти, па уригва се юнашки и се смее най просташки

Верно е без гащи,има пърхут по обувките.

Pesh0

елегантен в син костюм .... ще ме уморите от смях ... А за 50 годишната разголила се баба , не ми се говори :)

много ми хареса : елегантен в син костюм и СТИЛЕН часовник, дамата също елегантна - без бельо. После се чудим защо децата ни приличат на проститутки, а момчетата - на сутеньори. Нивото на американците е на нивото на изкуството им - Анди Уорхол. Макар, че Лопез ме кефи, ЧРД, мисис!

1. Джей Ло е разпознаваемо име в целия свят. 2. Независимо дали я харесвате като актриса и певица тя е self made, тоест постигнала е всичко сама в живота благодарение на таланта и упоритостта си. Още на 18 години се е отделила от семейството си въпреки съпротивата на майка и е започнала самостоятелен живот и кариера. 3. Развива огромна благотворителна дейност. 4. "Форбс" я постави като номер ЕДНО в класацията на стоте най-влиятелни знаменитости. Богатството и се оценява на 250 милиона долара.

...момент задръж.............. ок продължаваи, преместих го в другия крачол..

С твойта мизерна балканска заплатка и простотия какво друго ти остава :)))) А има ли въобще кво да местиш ?

С други думи типична американска помия.

самата тя в интервю преди години каза, че за успеха си е спала ,цитирам - " с половината Холиууд"!

дай link ........или замълчи троле с тези измислени "новини"

ти свети ли и ? брои ли ги ?

Ако "го е казала в интервю", е било нашега или като ирония. Невероятно сте тъпички и наивни.

Странно е, че жените не се усещате как ви манипулиратлично) е и пързалят с подобни новини. Тази Джей Ло с огромния си задник и малките цици убива всякаква страст... на която се надява да я обслужи.

Да си жива и здрава Джей Ло и дълги дълги години да ни радваш с таланта и красотата си. Винаги ме е кефила тази калпазанка.

Супер е жената искам и аз на нейните години така да изглеждам.

Ако знаете колко гнусни са тези порториканци, много по гнусни от нашите цигани,

А най-вероятно и на твоите години не изглеждаш така. Майтап, но... :)

Бива си го още мацето! Жалко, че след две-три години вече ще е за изхвърляне от фруктиерата. Живот!

Преди 2-3 години разправяхте същото. Преди още 2-3 години пак. И така повтаряте от 30 годишната й възраст. И ще повтаряте до 70.

дъртия пишеше некаде , че имал дъщеря. Горкото детенце, колко ли са го кълнели младите булки на наследниците ще се изсипе

Типична долнопробна чалга ! То всъщност друга няма , всичко е миризлив отпадък :)))

нищто особенно какво като сее облякла така и тоя до нея все ми е тая .

що не и се вижда цвичката

Когато спрат да са интересни, всички го обръщат на голотия и курволяк! За справка - Николчето Шерцингер.

Тоя със синия костюм дали после е плющял тоя тезгях, брате?

за 50 годишнината трябва да е дибидюс

Ами тя Джей Ло ако ходеше с бельо кой щеше да я знае с посредствените й напъни да бъде певица и актриса?

Аууу, сигурно бара се е усмърдал на развалена риба, щом е била без гащи...

Хиспанеца Алекс Родригес е бейзболен играч, а тази шунда е пробит стар галош, в който са се цедили хиляди..

Много е арно момето! Какво като е на 48, нали не е на 98! Да ми падне, в миг ще съживи умрелия ми питон и а тук, а там, ще ме запомни!

Миризлив хиспаник, отврат

Истина е, че съм без гащи.

колко трупа са изнесли

Jenny from the block - демек Женя от жекато....

ЗАСТАРЯВАЩ КУРВУЛЯК, МНОГО ВАЖНО!!!