Меденият месец на Кобилкина в Монте Карло

Веднага след сватбата си в Гърция, Наталия Кобилкина и Такис Дретакис тръгнаха на обиколка из Европа.

Обратно в новината

Коментари - Меденият месец на Кобилкина в Монте Карло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти не си Кобилкина! Ти си Катъркина с осанка на Крава.

Кобилкина май не се е омъжила успешно и този път. Гъркът ще се окаже безработен, който тя трябва да наеме на работа. А хотелът, който уж бил негов сигурно е на многобройното му семейство ...

Да запитам журналистите, няма ли за какво да пишете, че ни занимавате с тази руска к.рва?То дали ще пишете за нея или за някоя магистрална жрица - Все едно!

Има разлика! В тарифата е.

Този :богат бизнесмен хотелиер" ДЪртакис да не се окаже същият търчи-лъжи като Кобилкина - жиголо за патки

разбира се, че ще е същия...търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака! сериозен мъж ще се занмава ли с такава като Кобилкина.... кобила :)

Луди това ще зачене ама не , красивите рускини са в Америка а за нас останаха патките като тая.Цялата държава се занимава с нея и за съжаление тя има опашки от тъпи почитателки !!!

И ти си патка, лИЗбийко. На тебе ( на нас , както си казала) , и к обилкна ти е много високо като материал

По Вашия коментар се вижда какъв Ви е умствения багаж...май цялия мозък ви се е сместил между краката, щом имате за капацитет Кобилкина!Жална й майка на България с такива като вас..

Монте Карло си е Монте Карло, супер. Доста хора ходят там, включително и аз го посетих преди няколко години, ама не мога да се сетя кои бяха Лакис Дъртакис и Наташа Магарчина, че това да е новина...

Взеха я от руските дароги и разказва професионалния си опит.

Най-обикновена руска колхозничка.

Наистина ли е меден месец е това? Семейството е нещо свято, в което мъж и жена се вричат един друг да бъдат заедно в радост и беда. Този обред се сключва в църквата и се благославя от Бога. Затуй времето след него започва с меден месец. Тези птици имат ли църковен брак, имат ли брак изобщо по каквато и вяра да имат, за да бъдат уважени? Според както ги рекламират, тяхното е бизнес и секс. Нещо като паричките ги вдъхновяват да са заедно.. А когато чуеш от жена да ти говори пред публика == Тя самата наскоро призна, че работи активно за наследник.== Назови го с истинското име, за да разбереш че тази жена не знае що е това свян; че и чаканеот на дете е бизнес за нея, реклама. Защо е тази новина тук ли? За да може да зариби колкото се може повече душици, от тези които не се отказват от това да имат семейство; е като не може без него нека поне да е бизнес и секс. А тя и той? Ами ще обикалят света и ще рекламират ...

Ти можеш ли да имаш скуирт - не, нали? А аз искам да се науча - нещо против да имаш?

А защо при Кобилкина? При Калканджиева трябва да отидете за тази специалност.

ЕТО ЕДИН СЛУЧАЙ В КОЙТО СЪМ РУСОФОБ .... НЕ ВИ ЛИ ОСТАНАХА БЪЛГАРСКИ КХХХХ ТА РЕКЛАМИРАТЕ РУСКИТЕ ???

В Гърция май няма да й се вържат на лекциите за любов и секс. Ще вземе да фалира Кобилкина.

DIR Стига с такива новини.. това е селска простотия, тази никой нея познава, никой не се интересувА ОТ НЕЯ!!! А КОЛКО ПО-ВАЖНИ НОВИНИ И В ТАЯ ОБЛАСТ ИМА! НАПРИМЕР: Днес беще поклонението пред Ванча Дойчева... много малко млади хора я познават и точно заради медиата..ПРОПАГАНДИРАЙТЕ БЪЛГАРСКОТО!!!

Така е! Но не слагайте все пак в един пост името на В.Дойчева с това на тази Кобилкина...

Лягам си спокойна. "Благодаря" вИ за новината дирНИЦИ.

Ее Такси, Такси що ти трябваше тоя боклук, кога ще се осъзнаеш

Пейчева, писна ни от тая разпльокана кофа! Май на тебе трябва да ти теглим една п. майчина!

Иииии, сега вместо за миката да напишете нещо, вие - катъркина, та катъркина!

МИСЛЕХ,ЧЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ИЛИ В НЕОБЯТНАТА РУСКА ШИР ИЛИ В ГРЪЦКО ПРИ БОГАТИЯ СИ СЪПРУГ.МАЙ СЕ ОКАЗВА,ЧЕ ТОЯ БОКЛУК НИКОЙ НЕ ГО ИСКА,САМО В КОЧИНАТА БЪЛГАРИЯ.АМА НАЛИ НИЕ СМЕ ЧАЛГАДЖИИ И ПИЯНИЦИ ,ТА Я ТЪРПИМ ТАЯ ИЗМИСЛЕНА СЕКСОЛОЖКА. МАЙ,ЧЕ САМО НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ДА СЕ УЧИМ НА СЕКС. АМА МНООООГО СМЕ ГЛУПАВИ.КОЙ ЛИ ДРУГ ПИШЕ ЗА ТАЯ НЕЩАСТНА РУСКА БАБУШКА.

Изглежда богатият съпруг ще помага в бизнеса на жена си,досега чета само за нейни дейности,ангажиенти,той-като мисирка след нея,да не се окаже,че тя трябва да избива венчавката на Малдивите,сватбата на гръцките острови и да изкара още за мечтания й бизнес-план,който уж гръкът трябваше да осъществи?Смешна история!

извинете кои са тези ?

И аз това питам, кой са тези и защо трябва да ни занимават с тех? ПРОСТОТИИИИ ако нямате новина, не заливайте с боклуци

А немаше нужда...

Как да не се издрайфа човек?

БОРБАТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА ! ДРАСКАТ СЕ СТАТИИ В НЕТА ЗА КОЙ ЛИ НЕ - ДОРИ ЗА КОБИЛКИНА - ИЗПР*АЖНЕНИЕТО НА "СЛАВИ ШОУ"...ИЗТЪПЯВАМЕ ТОТАЛНО !!

Види ми се тревата тъй ке увейне скоро,че само магаретата ке я зобат.Попрежълтела,попрезрела ми се види.Личната ми прогноза кога ке се случи е некъде има няма 3-4 годин!После кой от къде е!

Тази е Слонкина.

Те не знаят какво вършат!

Едва се отървахме , от Кардашиян и Нели от ''ИЗТЪРСИ СЕ'', сега отново за кой ли път , в ''ГРАФАТА ЗВЕЗДИ'' , Кобилкина .

Ама висока класа е ДИР-а: в Лайф секцията - Кабъйлкина с 2 нива над Чарлийз Терон. Също както в Авто между Мерцедес и Ауди задължително трябва да има намърдана някоя тунингована Лада или сумрачна 4Х4 уродщина.

Може ли да не ни занимавате с тази к.......

Няма спасение , Миме .

като пишете за кобилкина ,все едно чета за спирка в Индия.Не се хабете.

И докога ще ни занимавате с тази руска кур*етина? Толкова ли си нямаме наши - бъдете малко патрЕотЕ деее

с Такис си комуникирали на английски - тази не може да върже 2 изречения и говори супер неграмотно. Явно не си общуват особено, да им се начуди човек на какво се базират подобни връзки.

Говорят си на езика на любoff-та. Засега...

"Двамата заедно изнесоха в Мюнхен курс по любовна синергия.".... А в Мухово, кога?!

Тъз пръдла и тя се уреди, мама й .... Порнокоментаторката .. помня я за аналния секс като мецаше в шоу на слави! Как можело но жената трябвало да се отпусне, .... дейба рускинята ти хитра, дейба! Туй да има начин цяла руссия да се изсипе в Бъгария.

абе човек, не дигай тази кобила, ще получиш херния.

Многообещаваща дебелана. След 10 г. ще е като планина лой.

Може да е бременна, но наистина е наедряла доста, на снимки изглежда + 30 кг, а е още в началото ( ако е бременна , разбира се).

Тази ако се яви в Русия дали ще получи толкова внимание?

къв и е случая на тая, пари, онова, известност или всичко, ами деца, то като гледам кладенчето скоро ще пресъхне!

Както казваше една звезда от "Биг Брадър": "Гледайтиии, завиждайтииии, дри*лииии, мръсниииии."

Повечето коментиращи са от мъжки род. Смятай по бетер са от селските бабки клюкарки. ха ха

На руската разпоретина кой и даде начален медиен тласък Славчо Трифонов ли? Кобилкина дано най после си попаднала на "жребеца" който търсиш и да вземеш да мирясаш най накрая

Каква е тази КОЗА че непрекъснато пишат за нея.Може би си плаща за реклама

Не мога да разбера странната упоритост на Дир-а да ни информират за никого неитересуващото го житие на тая тьотка и гръцкия и... какъвто и е там.

Статията за това кюфте със синия бански ли се отнася?

Става много страшно щом това може да е новина, която да вълнува медиите и читателите... Тази, влюбена в себе си жена, как попадна в българското медийно пространство, освен с лиготии и леконравно платено поведение... Нима в Родината си не се е наложила като сексолог, или друг вид ...лог? Добре, че обясни на баба как да възбужда дядо, иначе нямаше да има мама...

И нашият меден месец беше в Монте Карло. Всъщност не беше "месец", а две седмици. И след това още две седмици в Марсилия. Но без приятели. Само ние двамата. Рай.

И сега какво, да се "гордея че съм българин" ? Тя рускиня, той грък, какво ме интересуват !?