Огромен спад на сперматозоидите при западните мъже

Броят на сперматозоидите на мъжете в страните от Запада е намалял наполовина за 40 години.

Обратно в новината

Коментари - Огромен спад на сперматозоидите при западните мъже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е пряк резултат от дейността на правовите системи из Европа . Нарича се постоянен стрес , постоянен психически тормоз ! ! Навсякъде където мъжете са унижавани и карани да се подчиняват в семействата си е така . Не случайно там където мъжът не е подтискан - няма проблеми с плодовитостта . Главният виновник за постоянния стрес е правовата система с противоречивите си и взаимно изключващи се закони . С пристрастеното правораздаване привилегироващо жени и деца . Това са законите за семейството . Живота го е доказал но никой не го признава . Ако се признае става лошо за правовите системи .

Бегай тогава в Африка, да намалиш стреса и да заработиш повеке бройка сперматозоиди. Айде, щом не ти понасет правовите държави, Африка е целата твоя, и Азия. кеф ти Афганистна, кеф ти Иран, кеф ти Индия, кеф ти Бурунди, кеф ти Саут Африка. Мъ като се изцепите просто......човек се прекръсти и си вика, това добиче дано не го срещам повеке за остатъка от живота ми! Правовите държави му биле криви......иначе сичко му било нарет..... Боже, пребери си вересиите....

От кога сперматозоидите са с по 2 очи?

Сега отречете че Господ не остава в природата да има празноти. Праща навреме мъжете от Изтока.

Ти или си стара мома или си грозна и те подминават мъжете ! Та се надяваш да те огрее някой маймун ! Наясно ли си изобщо , че това са хора от каменната епоха и жената при тях служи само за разплод !

Женорята да додат при нас на изток - ще гледаме заедно изгревите.

Офф ! Колко съм плудувит и подскоклив ! И млогу умен !

Божке, ами сега? Ко ша праат западните мъже сига (които и да са те). Аз викам да им пратим Наталия Катъркина - без пари им я даваме.

Затова ли внасят примитивите от Африка и Азия?

Абе то на запад МЪЖЕ не останаха , те сперма тръгнали да търсят! Маскарад! Ами те половината не знаят , че е за правене на деца , а си мислят , че е крем от ашуре, без ашурето!

За това баба ти Мрекел покани араби,колкото повече-толкова повече. Да осеменяват наред. Другата част от "мъжкото" население вече е обърнала резбата-Пляс,пляс педалите,трансекшекшул,травестити и незнам кави сбъркани. Така,че остава само арабското спасение. Нали? На европийките ще им скъсат шортите и камизолките.

западни мъже ..... за перник ли се отнася.

Белите мъже и жени, отивайте директно да си замразите сперма и яйцеклетки. Замразете си и си дръжте резерва. Не се оставяйте безплодни и не позволевайте да ви причинът стерилитет. Подсигурете се и си направете дечица! Защитете дечицата си също! Безплодието е огромна болка! не причиневайте това на децата си! Ако ни се случва геноцид, поне да направим всичко възможно да спасим поне децата си и покуленията след тех!!!

Тези сперматозоиди от снимката май са Африкански!!!

Затова Баба Меркел доставя арабски жребци...

Да, и на тех им е казано и те го знает, затова беха тея насъсквания от имами и исламски свещеници и им беха обещавани бели жени и деца за сексуални роби. Аз дори имам съмнения, че по клиниките се извършват тайно манипулации за стерилитет на белата раса. Некакси е ноо подозрително как само белите и само от пейсе години насам, а преди това белите си се размножаваха дори повеке от другите. Преди 100 години популацията не белите е била 1/4 от човешката популация като цело. Точно оттогава датира и официално регистрирания масонски циониЗки съюз, който е започнал да работи за геноцида на белата раса. В момента белата раса едва покрива 7-8 % (!!!!!!!!!!) от човешката популация! Сами си преценете дали е геноцид и защо само белите. Подкараха ни с ваксинации (тия па колко бебета са избили и повредили еша си нема!), кемтрейли (в които се твърди че има тежки метали и специфични съединения за рак, стерилитет, замърсяване (контаминация) на почвата за столетия напред, флуориране на водата (което довежда до пряка смърт но междувременно страдаш като добиче от стерилитет, ментални увреждания и нервни болести.....между които и дебилизъм....).... да не споменавам с какво ни тъпчат храната и козметиката.... Веднага започнете да живеете примитивно, използвайте само натурален сапон, никаква козметика (тъпкана е с отрови!) и натурална органик храна, пречистена и филтрирана вода.....не е е ясно какво може да се направи за кемтрейлите, още се образовам относно тех.....но и вие се образовйте де! Боже, какво дочакахме! Тази статистика нарочно не се разгласева по белите държави - но нарочно се разгласева по черните. нема ни един африканец да не си мечтае да има бели сексуални робини. Това им е обещавано от десетилетия! питайте който е ходил в Африка да работи - конспиративната теория е в действие от десетилетия, а вие междувременно сте биле държани в неведение нарочно от циониЗката пропаганда!

Не е в клиниките,ас храните и напитките.

Ми то явно затова с еопитват да вкарват сперма чрез приматите с които напълниха европа....а преди това да отговорят защо съсипаха тази на европейците....геноцид

Стрес.

Ба, стрес! немаш нищо между ушите,ако си повервал, че е само от стрес! и как па само белите се стресират, а! И двата пола! избирателно само белите и никой друк!

естествено че е от стрес и химия и радиация тъпачко

Ми вие искате да напиша и аз написвам. Некой още съмнева ли се че кемтрейлите, консервантите, химията в храната, стреса, флуорираната вода, тежките метали във вода и градската среда, както и радиацията (да кажем Чернобил) съсипват умишлено точно и само белата раса, и че нкой се грижи в последните пейсе години това да се случва систематично само и единствено на белата раса? И това вече е ясно, че не е конспиративна теория, а практика и дори е ясно кой го прави, ционистите, и го правът на расова основа, демек се извършва расов геноцид, и то пред очите ви. Започнете да говорите за тези неща, защото окопаването в мълчание подвежда съвсем невинни хора, примерно децата ви ше срещат все по-често тези трудности, а вашето мълчание ше ги кара да мислът че им се случва нещо погрешно и срамно. Моето поколение се сблъска с това в челен удар с влака на циониЗкия расизъм. Ние бехме абсолутно неподготвени. Образовайте децата си, защото за тех това ше е още по-голем удар. Поколенията след нас ше имат този проблем с много по-лоша и драстична форма, и много по-масово. Обяснете им, че се извършва геноцид, и в какво се състои той. Обяснете им как да се пазят - да се пазят от отровите в храната, да се грижат за здравето си по природосъобразни начини, и да не стават дрога зависими (тук имам предвид да не са зависими за лекарства от белата мафия). Белата мафия ви използва за опитни мишки точно за медицина, чиито цели са изключително реноцид върху белата раса, на тех им се плаща скъпо за това. Белата мафия да иде да бачка за Африка, да видим дали там некой ше им даде да тровът тека хората. Идете се изследвайте лично, и не казвайте, че немате проблема - защото сички го имат. След десетилетия тровене нема начин вие точно да сте изключението, когато хората масово още на 20 години са стерилни.