Ким Кардашиян и Кание Уест очакват трето дете

Сурогатната майка, която двамата са избрали за бебе номер 3 е бременна в 3 месец.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян и Кание Уест очакват трето дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи няма смисал от тоз голям задник ... сега пак и сурогатен задник трябва...

Моята лична визия....особено след като требваше да работим по един имърджинг текнологиз проджект..... е че се стараят да ни натикат в един свят на франкенщайни. Развали ти се сърцето, айде търсът ти ново сърце. Франкенщайн. Не ти харесвало да си жена, айде операции за смена на пола - айде отрезване на гърдите и мъжки хормони та да направиш мускули.... Искаш бебе, и си измислеш пречина, айде сурогатна майка. Натровили са те (това сичките сме натровени, без съмнение!!!) айде ставаш стерилен и ти требе донор или донорка да се направиш, че си родител.... Пълна подмяна на ценностите и нормалността. И сичкот отова пълни лабораториите на медицинската мафия и на големите фарма концерни. Да ни докарат дотам, че да не можем да имаме нормален живот, ако не сме роби на фармацефтиката и медицинската мафия. То сме близо то тая точка де..... Като започнеш, после ставаш дрогиран и не можеш да спреш, защото може да умреш без дрогата си, а в същото време си роБ и плащаш, плащаш....плащаш! И защото нищо не ти е нормално, та си във вечна несигурност и не знаеш на кой свет си..... И да се върнеш към реалността става невъзможно! започва да ти се вижда невъзможно, че си се родил момченце????? ми това си е яко психарско! Но си толко хипнотизиран, че дори не помниш, че си роден момченце! Пълна хипноза, в която си твърдо убеден, че днеска и след 100 години, а ти си некой друк.....пълна Оруелска картинка! За мен, това е което се случва. Показателно е дори как реагирате тука, при все че всички факти са обществено достъпни: има трансджендери, има сурогатни майки, и човедивно се разработват технологии и начини това да е възможно. Но вие сте твърдо убедени, че Кимката не е текава, а кейтката не е трансджендер! Пълно и тотално промиване на междуушия, и вие сте веке неадекватни и отричете реалността!

Веке не вервате на очите си - кетката беше фаната ноо пъти да й се сгъва и пада фалшивия корем - но вие триете, когато некой ви посочи документалните кадри! Ким сама си казва, че използва сурогатна майка - но вие сметате, че това е нещо безобидно и жената е просто в проблем. Ми не, не е в проблем. Бабите ви имали ли са текиви проблеми? Бабите ви раждали ли са със сурогатни майки? Целата ситуация вони, та се не трае! целата ситуация е срещу Бога, срещу реалността, а вие сте хипнотизирани, че друго нема и не може и да има! Погледнете си реакциите на дълбоко упоени хора - вас дори не ви боли, и немате спомен, че е било различно! пълен оруел, до последния детаил! днеска не помните какво е било вчера, и новговор трее да бъде редактиран съобразно утре!

Мама праска ще роди още едно свинче.

Това раждането на инженерно проектирани бебета станА буквално като в Гатака. Па ние тогава се смеехме и не вервахме..... а некои кату вас още се смеат и не верват...а то си се случва..... То и други неща се случват, дето отказвате да ги вервате - дето Тръмп отказва да пусне трансджендери в армията - и бройката беше нещо като 4 хиляди (!!!!!!!) Това означава, че трансджендерите са ноо повече, ако тея 4000 от тех искат да идат в армията........и означава множество операции за смяна на пола на всеки един трансджендър...... А вие си мислите, че третополовите са измислица.....пък те между вас.....че и кейтката трансджендър и вие се кефите, че трансджендъра 'раждал' ....с фалшивите кореми...как ли си се смеат трансджендърите ....... Думи немам, Содом и Гомор.....показах на детето ми видеата и материалите за трансджендърите, и го предупредих да внимава как си прави срещите и с кого, да не се озове в некоя хотелска стая с некоя патка с цици по погрешка, и вместо той да ебе, да не го наебът него.....той ме погледна жално и ми вика, по ваше време поне патките и циците са били отентик, а сега не знаеш дали не бараш силикон.... Вика, чуфствам се прецакан, че не съм се родил по-рано.... и че въоПще съм се родил....

Какво е това трансджендър моето момиче?!??! Нещо за Джедай ли става дума?

Напиши си го на латиница и си го изчети. В две думи - ония третополовите, дето не се чувствали добре в тялото си и искали другия пол, а не тоя, с който са се родили. Демек ако си роден момиче, искаш да си момче, ама си момиче, и ти правът операции и хормонална терапия, та да ПРЕЛИЧАШ! на момче. Е нема как да ти присадът патка, ноо ясно. Ето ти пример който е публично известен - дъщерята на Шер искаше да бъде мъж, и я магериха, и дори премина съдебните процедури, и сега легално е мъж. Има снимки на Шер сЪС сина й! Има и други текиви, ноо са! Ас не вервам, че дете на 4-5-6 годинки може да прояви текиви желания, че чак да си поиска операции за смяна на пола...за мен това са родителски и зиониЗки изгъзици. Също е публично известно, че шайло, дъщерята на Бранджелина, била искала да си смени пола...едва ли на 7-8 може да искаш такова нещо, но Ангжелина упорито облича и подстригва детето като момче. Ми намери си ги де....те тия неща не са скрити. Сега че ти не искаш да знаеш, това не променя фактите.

Между другото, со се сичките операции за смена на пола, то пак не могат да ти сменът ДНК-то. Аз лично го приемам като начин да хипнотизират общественото мнение и да разклатът верата в Бога. като начин да използват хората за бели лабораторни мишки на техни собствени разноски. Като начин да покварят хората и да вкарат Содом и Гомор. Защото аз лично не виждам никаква практическа полза да правиш франкенщайни по целио свет. Това са похабени съдби, похабени човешки тела. Как изобщо можеш да живееш нормално, ако требе да минаваш безбройни операции за смяна на пола, включително лицеви и репродуктивни, включително хормонални терапии и непрекъснато лекарско наблюдение? включително юридическите процедури за да вземеш друго име и статут? Кой нормален човек би бил шеслив да живее в непрекъснат медицински и юридически АД?????? Личнавизия (не може да ми хрумне нищо друго просто, аз съм нормален човек с нормална женска психика) - това е, за да ни психясат сичките и да ни хипнотизират че това, което виждаме, не е това, което ни се случва, а нещо друго, да ни накарат да живеем в нещо като филм на Хичкок. Без съмнение, сичкото това има дълбоко психологически и психарски измерения. Егзкюз ми, да не те знам че не си мъж а си жена..... Намери си канадската класификация на половете която между другото дочух, че била в момента закновата дефиниция от кой пол си. Нещо като спосък от 30 пола, да си избереш кой да тикнеш в документите си, за да укажеш, че си ти, а не некой друк..... :))))) то не знаеш да се смееш ли, да плачеш ли.... И е безсмислен ода триете от дира, това е реалността по света. Просто настройвате хората срещу себе си и правите обществена нетърпимост (а може би точно това ви е целта????:)))))))) Но със сигурност сте мразени хора, защот офактите и реалността ги живееме и не можете никого да излъжете, че не било тека, а иначе.

Тия са по-големе циганйе и от наште мангалйе!

Има ли видео от зачеването? Щото има видео от предното. Или по-предното да беше.

E, щом почнаха и да се изповедват кое точно е сурогатното бебе..... Некой има ли илюзии веке, какво се случва при богатите хора и че не ебават даже да си раждат бебетата? Не знам защо (некой явно е платен) да се отриче, че кейтката не е носила бременности. Като то е толко очевидно. кейтката травестита дръг аддиктид, дето и нема матка, де да сложи бебето и носеше фалшивите кореми....

Не знам дали е травестит ,но едно е сигурно- принца Джордж е с кафяви очи , и двамата родители са светлооки- тука има нещо гнило. Единия от двамата не е родител на детето!

Да - майката най-вероятно!

Тека е, ноо им е гнила раутата. Спор не може да има, че има нещо гнило.

Ахаххаха, моите родители са с кафяви очи, а аз съм със сини, но нито съм осиновена, нито ме е раждала сурогатна майка! Информативно ти го казвам, да знаеш че теорията ти не е много издържана.