Светлана Василева се сближи с Християн Гущеров

Светлана Василева от известно време често може да бъде забелязана в компанията на Християн Гущеров.

Обратно в новината

Коментари - Светлана Василева се сближи с Християн Гущеров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааа, тук има някаква грешка! Не вярвам Лили Иванова да обича крен(м)ВРиши - справка: снимка N 14:))) Ма, много грамотно туй раздиплено моме, бе! Играло си на открий грешките и намерило ЦЯЛА една:)) Ох, божее, и тия после ми идват в университета да им давам виШУ. Ще давам, къде ще ходя като такава е директивата дето ни е спусната от университетските ръководства - нали и те са готови да целуват гущери и патки в името на финансовото им оцеляване. Боже, опази България от българите!

Това е отвратително да стои на 1-ва страница. Не искам детето ми да ползва интеренет поне до 30-годишно, ако ще чете подобни к.рвенски истории в уж новинарски сайтове.

Лелеееееееееееее, чак на снимката от Биг брадър с правописа й на думата кремвирш разбрах коя е тази Светлана. Там еше едно такова миловидно и тъповато мяу-мяу котенце и изведнъж се е научила от каките плеймейтки как се случват нещата. И с тия пластики - не е истина просто как едно миловидно изглеждащо младо момиче може да превърне себе си в мутант.

Бреййй, иска да му роди деца. Бърза, че е ударила 30-така и ще вземе да отърве този шишкав глупчо. Милите, колко са жалки... А може би Светлето е само параван. Истинската любов на Гущеров, като гледам, е Азис.

Браво на такъйви "другарки"... На нищо не приличат но знаят как да си изиграят играта. Хвала... ЛюбоФ значи, ако наистина се ожени за дебелия, ще дава интервюта и ще поучава младите момичета на морал....

Сигурно е много сладък креМВриша на Гущеров, че да се е впечатлила толкова тази разбрицана секс играчка. Ама вместо горчица, сигурно предпочита някоя тлъста пачка като дресинг.

Aма, имали толкова грозни и тъпи жени в BG-то бе??? H,е мога да повярвам!! Eба ти, кенефа!! Oтврат!!;))

Гонзовица станала Гущеровица.Големи врътки, големи трътки в тези ,,елити"....

Пак ще зарадва баща си този тиквеник, с още по голям кренвирш :Х

Да му имам вкуса на тоя Гущеров.От една отварачка на друга!Пълен нещастник!

Светле, а джуките кой ще оправи

Ох, тази е толкова тъпа, че и грозна, но добре, че има пластични хирурзи, че малко да я приведат във вид, макар и курвенски.

За Гонзовица ли става въпрос? Тая много се е изменила.

Бая кренвриши са минали и ще минат през нея...

Да ти минат толкова "кренвриши"през устата и да не си я научил тази дума как се пише...ер нямам думи колко трябва да си проЗт

Скок от Мара Отеарачката на Светлана Тъпото е голямо падение

Кичо

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака...

Да, снимка 14 казва всичко. Без коментар

Има порно на видео, има порно на фото, има порно на текст. Дир ни предоставя обилно последните 2 вида.

И Господ вече е вдигнал ръце от нас......................

Тая Светлана пръчка си беше в Търговище, пръчка си остана и в София. След като счупи к*ровете на половината град, отиде в София, че там повече има, че и пари и дават. А тука - за по една водка надуваше бузки в тоалетните !

В Търговише една водка си е истинско състояние.

Е, Гущеров с кого да се сближи ???

От тази гореща новина ми стана толкова топло, че си обличам палтото и излизам навън да се поразхладя...

Отврат!!!

Само да попитам, на тоя пич баща му ГУЩЕР ли се казва?.

Християне, приятелю урокът с Мара Отварачката май ти беше недостатъчен! Сега нова "звезда", която ще ти обере паричкие и ще ти бие шута!

Изтънчен стана светът. Едно време се онождахме по къра, сега се сближават.

Любофф от пръв поглед или пръв портфейл..... :)

Най-висшата част, коричката на... българското общество, представена в 19 образа и кратък текст. Изключително гадно ми стана от тези снимки. Вес едно изгледх полицейско досие на масово убийство...

Уникална компания!!!! Тъпото Светле, циганина, Ванко 1. Боже пази България.

И Господ не може да помогне....

С такива статийки не се различавате по нищо от жълтите медии. Ако това ви е целта - постигнали сте я.

До този търбух и парцалчето до него ли опряхте.Да им е честита новата "снаха "на Гущерови.

Извинявам са, ама кои бяха това Свтеле, някои си Рептилоидов и Иван със странната фамилия Едно? Не, че чета мат'рялите за такава утайка, но все пак е крайно дразнещо нон-стоп да занимавате хората със статии и снимков мат'рял, свързани с такива грешки като тия.

Гущерчо е $импатичен и €родиран мамин пухчо. Нека си лапа сладко кифлата та да порасне още по-голям.

Братчедът яко го раздава и не им прощава. Не го знам там как е, но явно сметката му е тлъста като него самия и това привлича парцалетките като мухи на прясно......

Уникална информация. Тлъстичък Гущер се чифтосва с разпльокана кифла пред изтрещял представител на кардарашите и познайте какво ще се получи? Жокер-пееща коза с 3 боцки и хипопотамски търбух. И моля Ви не съдете ДИР, та те са само едни жалки продажни, евтини, но платени правокатори от гилдията на Прас Свинчо Прес. За тях или лай но или нищо.

Ще повърна...

и аз...

и аз

Толкова ли е важно да знаем тюфлекът коя поредна кифла ще клати....

Утрепки някакви.... А вие от Дира акъл не ви е останал. Това, какво трябва да е - новина, платено съобщение или просто повърня. Кого го интерисуват оргиите на тези кретени престъпници...медиите сте основни виновници за разпада на ценностите и морала в тази загиваща България!

Платено съобщение е! Дир-ът и той тр.да яде :)))

Абсолютна гнусотия!!

до там я докарахте, че да пълните жълтите страници с такива отвратителни образи??? Нечувано неуважение към нас, лоялните участници във форума.

Къде са нацепените батки да ги цепят в трътките

Тая певачка ли е, кво е, че пишат за нея? В някои страни наричат такива компании "уайт траш". Те тия не са страшни. Просто нямат потенциал за нищо. Страшното е, че не пишат за нормалните хора с постижения.

Ванко 1 е сводник, не са безобидни.

дира са възпомене ванко1, къв е тоя, никой не знае, освен че е бивш затворник за сводничество, и беше умрял, ама ей такива съветски сайтчета съживяват мутрите, липсват им, и те са част от бившата соц. реалност, ченчове разни, контрабандисти и сводници, но просто за тях не се пишеше по вестниците. Освен мутраците виждаме, че сайта се вълнува от сигани и к..ви.

Не знам на Вас, но на мен ми се пoвръща от горе изброените човекоподобни индивиди!