Чарлз губи популярност заради Даяна

Отбелязването на 20-годишнината от смъртта на Даяна намалява популярността на принц Чарлз, като само 1/3 от британците мислят, че той е полезен за монархията.

Обратно в новината

Коментари - Чарлз губи популярност заради Даяна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не я изкарвайте светица, нищо че гледаше като тъпа крава!Беше хитра и манипулативна, правеше се на жертва, а всъщност беше крайно необразована и умствено ограничена.Чарлс е обичал през целия си живот Камила и тя е негова спътница и партньорка във всяко едно отношение.Кръшкаше Даяна и се хвърляше на всеки като евтина женица.

Ти да не си и светилище!

ЧАРЛЗ Е ОБИДА ЗА БРИТАНСКАТА КОРОНА,А НЕГОВАТА КАМИЛА ПРИБАВЯ И СРАМА. ДВАМАТА Е НАЙ ДОБРЕ ДА СЕ ПОКРИЯТ НАДЪЛБОКО В ДЖУНГЛАТА И НИКОГА ДА НЕ ГИ ВИЖДАТ. КАК АНГЛИЯ ЩЕ ИМА КРАЛ КАТО ТОЯ ДЕБИЛ С ОТВРАТИТЕЛНАТА ДЕБЕЛООКА И ДЕБЕЛОКОЖА КАМИЛА,ПРОСТО НЕ ГО РАЗБИРАМ.

Защо всички са така настроени срещу Чарлз? Той е изпълнил дълга към монархията и е угодил на майка си да се ожени за Даяна и да създаде престолонаследници, въпреки че през всичките тези години е обичал Камила.

Защото не обичат

Би било правилно Чарлз да се откаже от престола. Да последва примера на Едуард VIII, чичото на кралицата. Чарлз е стар, наближава 70 и тепърва да се справя с кралски задължения ще му е невъзможно. Вероятно има куп старчески болести. Майка му-кралица Елизабет е станала действащ монарх на 26 години. Чарлз се е дискредитирал с безотговорното си поведение като съпруг, баща и бъдещ монарх. Нищо от преминалият му вече живот не е в негова полза.

Защо се занимават с измислени проблеми дали Чарлз е полезен за монархията, след като той Е монархията?

Винаги е била голяма гъска.

Аз не разбирам: 1. Защо живеещите на мрачният и мъгляв остров имат нужда да си отглеждат някого и да го благославят? 2. Нас какво ни е-е тънката плетка на бабата с коронка и нейните наследници? 3. Само въпросът "Това как би повлияло на живота на редовия българин?" е ясен - никак!

Принцеса на народа-дрън-дрън!Принцеса на медиите, че се позлатиха покрай нейните болести, истерии и любовни афери с коняри, бодигардове и арабски милионери.Винаги е била инфантилна, ниско образована и неадекватна да бъде кралица.

Малко се объркА, ма може да е от незнание просто.

И как да вземем на сериозно анкета сред 1600 души от милионно кралство? Не че не е вярно, ама за да се изтипосаш с някакъв резутат, поне извадката да е представителна.

Няма какво да я иконизирате тая овца на снимката - не е била с Чарлз заради хубавата му външност и добро сърце!

ЧОВЕК МОЖЕ ДА НЕ Е КРАСАВЕЦ НО ДА ИМА КРАСИВО СЪРЦЕ Е ДУША, ПРИ ЧАРЛЗ ВСИЧКО ТОВА ЛИПСВА

Ти щото си си пил ракията с него...

Чарлз + Камила = полезни Това е най-безмисленото и глупаво уравнение, което съществува на този свят. ПП Те са олицетворение на цялата простивност на света, произлизащата от човекомразещото Обединено Кралство

Че тоя ръп кога е бил популярен?

Чарлз и камилата му са една от най-противните светски двойки за всички времена.