Единствените деца изневеряват повече

Ако подозирате половинката си в склонност към кръшкане, пребройте братята и сестрите ѝ.

Обратно в новината

Коментари - Единствените деца изневеряват повече | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изневярата няма нищо общо с броя на децата в семейството. Зависи от това как живееш със съпруга си: - върши ли работа или предпочита питие или мезе - пренебрегва те и ходи на риболов, да играе карти ... - срещаш мъж и краката ти омекват, желаеш го ... - влюбваш се отново ... - бракът се изчерпва и се стига до изневяра

Обърквате ме. Като зная колко са семействата с повече от две деца, а също и от кой етнос преобладават такива, изводите на автора ми звучат, меко казано -неверни. А имам и по силен израз, но го оставям за съспенс...

При единствените деца явно е, че за да не се родят други деца - родителите са имали някакъв проблем, най-вероятно проблем помежду си, следователно определяща е нездравата семейна среда.

Защо пък трябва да имат проблем? Ние с мъжа ми и особено аз искахме само едно дете. Въобще не ме интересува хорското мнение от сорта, че сме егоисти и т.н. Едно дете ни стига. Живеем си прекрасно и в хармония вече 25 години.

Желязна логика! Браво! Само ако знаеш колко семейства с две деца живеят в непрекъснати скандали и проблеми. Но те признах - имаш логично мислене.

Хората не си мислят, че сте егоисти, а че сте бедни, страхливи и/или импотентни :) Няма майтап.

това е изключително личен избор кой колко деца да има и причините за едно дете в семейството са стотици. Земята е досатъчно пренаселена ,че да вменяваме вина на семействата с едно дете. А какво да кажем за тези,които доброволно се отказват да имат деца ?!

изредихте всички категории хора! Демек пораснат ли ти косъмчета, и почваш като отвързан.