Вижте новото видео на Мария Илиева

Мултиплатинени американски продуценти канят Мария Илиева да изпълни тяхна песен.

Обратно в новината

Коментари - Вижте новото видео на Мария Илиева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ли ми трябваше да го гледам, като си знаех каква боза ще е? И тези мултиплатинените дето я търсили със свещ, кой ги измисля? Грандоманията и патологичната лъжа се лекуват с хапчета. Пийте ги, моля вЕ!

Някакви химейкъри, които се прехранват като пишат песни "намерили" в социалните мрежи една никому неизвестна певица и и звъннали с обещание, ако им плати голямата пачка ще и напишат такава песен, че Мадона ще си изяде айфона от яд. Резултат - една бозичка, която ще се забрави след седмица, ония тарикати ще си харчат със здраве кинтите, пък Марийка ще си мисли че е нещо за някой.

Де що има певци отвъд океана дигнали кръвно, като чули новината и парчето.

Как ли им е платила певачката?

Пъшкаща боза.

взЕми си стоката евтина, неподправена, без опаковка, па се скрий нЕкъде да те не чуеме, па и не гледаме, че ме развибрираш (аз съм vibrant person) и после вибрам като развинтено кречатало и пУашим дЕцата - моите и съседските!

КОЙ шъ го бара сега !?

Добре, де... Тази очевидно е с претенции за новата Лили Иванова. Как няма дори един роднина, който да каже нещо хубаво за нея? Едно положително мнение няма, един минус на негативно мнение няма... КОЙ? КОЙ?КОЙ?КОЙ? я слуша тая? И тъй-като никой очевадно не я слуша защо изобщо някой я помни още? Имаше там някакъв дебют през 2001-2002, беше гост при Слави. Помним. И после нищо. Тя си беше история още 2003 г. Защо не я оставите да почине творчески? Защо я врете като дори тогава, млада, свежа и все така мургава, пак не беше интересна?

Това, което яко ме фрустриа, е че пишат и 'пеят' по задачки разни тотално лишени от хармония песни. Това явно е зададено в новия световен реТ, да ни баланосват с не-хармонична музика, та да ни разстройват слуха. Ми то има и тишина бе! Нито съм длъжна да я слушам, нито нещо ми пърха, нито имам нужда! Друго нещо си е класиката - снощи слушах Паганини, на отворен прозорец и шурци навън, на свещ и в градината, на открито! Тая, като стане Паганини, да доде да ми се обади - ке я прослушам и ако ми ареше - мое и да си купим нейна музика! Между другото, засичала съм я да проституира с футболисти.....и понеже седях на същта маса, ясно видех как й обарваха циците, иа тя немаше нищо протиФ! И вечерта си тръгна с неколко от тех, ко са я правили групово, нея питайте!

Ти пак ли няма с кой да пиеш, ма? Пак ли с голямата великобританска заплата няма с кой да му праснеш един гуляй(binge drinking)? Чий го дириш в мъглявия, като всяка вечер се интоксикираш до безпаметност? Това можеш да го правиш и тук. В България. Хубав пост. Ама бутилката венце стои отдясно. И не е една. И не е само винце. И след три часа ти самата няма да се познаеш, като се прочетеш зарана...

Песента е трудна за пеене, за разлика от обичайните ти равни бозици. И заради това ясно се чува първо как не можеш да пееш и второ, че нямаш глас...

Че тя не пее, а направо си говори. Напевно. И тая седнала да ми журира, кой може да пее и кой не.

Те ни лъжат, че пеят, ние ги лъжем, че ги слушаме.

Ха-ха-ха!

Днес по обяд смятам да "реализирам амбициозен и новаторски проект" озаглавен "Три кебапчета с гарнитура и две бири". Ще го продуцира мултиплатинения продуцент "При Бай Кольо" работил със звезди от ранга на Гошо Мастиката, Пешо Ментата, Цецо Облака и Нина Пърцуцата.

Десет мултиплатинени продуценти се карат за Мария Илиева. И всеки вика на другия "Вземи я ти, вземи я ти...".

Реакцията на хората е най-показателна дали една песен ще бъде хит, разказва Мария. Хммм... ами вземи да прочетеш реакциите тогава.

Мултиплатинени и гигаиридиумни междугалактически звезди молят на колене Богинята-майка Мария Илиева за дует. Ама тя - не, та не. Малки сте още, вика.

Ах, страхотно, великолепно, прекрасно! Ама... Някой може ли да каже една песен на Мария Илиева? Не, а?

И защо ни го набивате на нас това /ВИЖТЕ/дето явно няма кой да го гледа та си плаща за реклама тази..Който я харесва ще си го намери ще си го гледа..

Пълна скръб, но няма значение. Мара си изживя живота по тънката лайсна. Както и оня дет му викат графа.

Ами...не ми хареса! Голямо перчене, ама не става за слушане.