Марги Хранова, Енджи Касабие и Мария заедно във VIP Brother

Започна новият сезон на VIP Brother, който е посветен на любовта. В къщата влязоха две влюбени булки и една бивша двойка.

Обратно в новината

Коментари - Марги Хранова, Енджи Касабие и Мария заедно във VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мили хора, не гледайте тия бози и по двете телевизии. Ако толкова искате да видите как се цепят дърва или се дои овца има селски туризъм - ще подпомогнете някое семейство да изкара зимата, иначе ще помогнете на Опосумите да си купят нови джипове. Ако пък искате да видите някоя "звезда" без грим сутрин- вижте гаджето или жена си. Може пък да е по-хубава от Отварачката. И тъй като брадъра е по лиценз вашите стотинки отиват в чужбина.

ХОРА, ИЗЧЕТОХ ВИ КОМЕНТАРИТЕ....ЯСНО Е, ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ПРОЯВИЛИ ЛЮБОПИТСТВО ДА ВИДИМ КОИ СА "ВИП" ПЕРСОНИТЕ В ПРЕДАВАНЕТО...КРИТИКАТА Е В ПОЛЗА НА МНОЗИНСТВОТО, ЖАЛКОТО Е, ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ НЕЩАТА....ЦИТИРАМ КРАТКО И ЯСТНО НЯКОИ ОТ ВАС: БИГ БРАДЪР -КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ И ВТОРИЯТ ЦИТАТ - ДУХОВНИ И МОРАЛНИ УРОДИ....АЗ СЪМ СЪГЛАСНА НА 100% С КРИТИКАТА, НО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАКЪВ Е ПРОЦЕНТА НА ТЕЗИ КОИТО НАИСТИНА ХАРЕСВАТ ПРЕДАВАНЕТО И СЪОТВЕТНО НА ТЕЗИ КОИТО ПРОЯВЯВЯМЕ НЯКАКЪВ ИНТЕРЕС ЗА ДА СИ КАЖЕМ ЧЕ ТАЗИ СТРАНА ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ...МОЖЕ ДА ИМА ВСЯКАКВИ ПРЕДАВАНИЯ , НО НЕ МОЖЕ ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ ДА НИ Я ПОДНАСЯТ ЗА "ВИП" , ЗА ПАРЛАМЕНТ, ЗА УПРАВЛЕНИЕ И Т.Н.... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ НИВА В И П О В Е Т Е СА НИ ТАКИВА....

дали в някоя цивилизована държава тая боза все още се излъчва?

Да, в UK!

NUT

тази млада дизайнерка Меги - е доста чалната в главата! няма идея къде е попаднала - тя ще е от първите изритани от къщата;)

Дали ще сготви омлет от щраусови яйца? :)))

NUT

и с помощта на бормашина - не и се получи омлета!:) в къщата никой няма да я изтърпи!

До тоя момент с яйцата не я знаех тази жена и след това се надявах никога повече да не чуя за нея, но уви.

И ТЕЗИ ЛИ СА БЕЗ ПАРИ?! ТО Е ЯСНО НО И БЕЗ ДОСТОЙНСТВО ТОВА ВЕЧЕ Е ДОСТА ТЪПО И НАХАЛНО.... ДА ГИ НАКАЖЕМ НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ ХОРА...............ТЕЗИ СА ИСТИНСКИ ПОЗОР ! НЕ ГИ ЛИ ОБИЧАХМЕ ЗАЩОТО ТВОРИХА НЕЩО В ПРЕДНИЯ СИ ЖИВОТ???? СЕГА СА СРАМ.........ДОЛНО КАТО КИЦА БОДУРОВА ЗАДОКЕАНСКАТА ЗВЕЗДА!?

На мене пък най-смешни са ми разни псевдоинтелектуалци, които винаги излизат с клишето за Паулу Коелю, едва ли не, че като е лесно разбираем автор, творчеството му е предназначено само за слабоумници. Ми напротив. Много здраво е стъпил на земята и творчеството му е точно толкова значимо, колкото и на повечето класици, които ти сбръчкват мозъка, за да ги разбереш. В такива случаи винаги се сещам за рецензията на Джулия Роне върху Одисей на Джойс. Тотално ме кефи! В целият свят сигурно има 7 човека, които наистина са разбрали Одисей, но иначе няма интелигент, който да не се бие в гърдите, че го е чел. Нищо, че в 99 процента от времето само е гледал и прелиствал като теле. Та... Опитайте се да бъдете оригинални без клишета за Коелю и Джеймс Джойс. Вече хората се раждат тарикати и никой не се връзва на всевдовисокопаризми.

бахти и нацията щом това и е ВИП-а

както съм писал и преди на никой не му се бачка в тая държава, всеки гледа лесното

Ами че защо да бачкаш, ако намериш начин да не бачкаш? Ако на теб ти кажат: Влез в Брадъра за 200 000 хонорар за един месец, ядене, пиене без пари, цял ден мързел, че може и нещо да забършеш или си запази морала и бачкай в някоя фирма с шеф, дето задължително ще те "уважава и цени" и си събери тези пари, ама и ние не знаем за колко години бачкане, ти какво ще избереш, м?

съгласен, но на колко хора ще предложат, това може ли да бъде модел за подражание, за успех, къде е възпитанието в трудолюбие и мн. др.

Ко е тва VIP ве?

ВИП!! ,е нещо като да се съберете всички от вешето село в месния хоремаг .Задължително изкъпани ,с гел на косата и одеколон обилно от кооп магазина !! Е те това е !!

Благодарско, селски!

От отговорът ти личи, че си от тези Very Inadequate Persons.

Пич, ти като си ''градски'' обясни, ако можеш де.

Градско човеко, ако не сме ние от село да ти отгледаме пържолата довечера майка ти или жена ти ще ти сложи на масата сварени кожените ти маратонки.

Повечето от уастниците яко са закъсали с парите!

Повечето са закъсали и ментално.

Най ми хареса ЧУДОВИЩНИЯ ЗАДНИК на Сашка Васева!Може би повечето участници в този панаир са влезли заради него!

Колко много коментари за предаване, което никой не гледа :)))

Преди еин час го написах и заваляха минуси .Разбира се всички които коментират са гледали снощи предаването !! Мен нещо което не ме интересува изобщо не го чета и разбира се не коментирам !! То голямия избор който имат !! Всички се изкараха интелектуалци не излизат от театъра ,хранят се с ,,интелектуална храна,,и произведенията на Пауло Куельо!! А ха ,ха във форумите за вип брадър ( големите КУЛТУРОВЕДИ)!!!

Имам чувството поне от писанията по форумите че нова като я пуснеш неможеш да различиш шоу ли гледаш или новини и публицистика??Едни и същи лица за пари се правят за резил само и само да се спомене името им...Истинските випове няма как да ги видите в пошлостта

Панаир на ''суетата'' и безпаричието на ''вип'' някакви само дето не е уточнено къде точно са ''вип'' след като са в тази долнопробна ама плащаща ''продукция'' която в много страни с ценности и култура отдавна е отхвърлена

Къде и как може да се наеме вертолет-цистерна? Искам да смукна фекалните ями на няколко села и да ги стоваря върху къщата!!!

Това шоу е здраво забозено тази година и затова Фермата ще го бие по гледаемост.

Свикналите да се говори за тях нямат никакви задръжки за това пък ако ще и за посмещище да станат за тях е важна парата.. Чудя се на Хранова толкова ли е обедняла та да става за резил там след като сама казва че повечето от тия влезналите с действията си ще я дразнят...

Единствено при В.Щерева има някой на горния етаж, но визуално за съжаление вече е зле.

Каква е Ваня Щерева? Пробутана за ВИП с връзки и колко е по-умна от кифлите е спорен въпрос.

И на мен не ми е ясно защо Ваня Щерева минава за интелект :D Написала книга по сериал... ОМГ, велико :D Отвратителна е на всеки един фронт тая жена.

Прав си, при нея на горния етаж има нещо - вятър.

потвърди народната мъдрост, че никога не е късно да станеш за резил. Скъпа Марги, така ли трябва да приключи бляскавата ти кариера?

Миналата година Миглена Ангелова доказа, че не е задължително да се орезилиш. Плати цената да е най-мразената в къщата, но отказа да направи нещо, което й беше ужасно неприятно. Ето един хубав пример за действие/последстви/цена. Аз лично си извадих доста ценни за мен неща от миналогодишния ББ.

Това е хубаво шоу. ПОКАЗВА НА КАКВО СА СПОСОБНИ ХОРАТА ЗА ПАРИ, Влезлите във ВИП брадър реално нямат квалификация и за хиГИенисти. Те са основно от "Лекия" жанр. Певачки на плейбек,манИкенки базИкенки и танцИорки и "водещи". Някой просто са уроди силиконови травестити. Това е човешка помия. И лошото е,че това предаване е непобедимо като рейтинг в България,предполагам и по света. Хората обичат мръсотията. Влезлите вътре са духовни и морални уроди. Зрителите са воайори с вкус към извращенията. Представителна извадка на обществото и това което се търси .

Търсене и предлагане, приятелю. Ако вкараш вътре дипломиран ескперт-счетоводител на 70 год, агротехник и обща работничка от гарата нема да изкараш почти нищо

Нормалното е когато експерта счетоводител и агротехника са средна класа а общата работничка може да покрива екзенстенциал минимума. Страшното е,когато на 15 септември при огромния демографски срив и липса на деца ,да не достигат 300 учителя,когато вече окръжни градове,не малки и села нямат лекари и аптекари и инженери. Това е страшното. Човешки отпадъци винаги е имало и навсякъде. Но само в сбърканата ни страна боклука се цени повече от достойните,морални и работливи хора.

И блестящ математик на 30 години да влезе и виртуоз на цигулка и астрофизик, все тая. Простаците си искат простотията, корвите, футбалерите и селските цунита.

Мен пък ме кефят зъбките на Мегз! Няма опасност като вали дъжд да и влезе вода в устата ....

А аз се чудя дали "успешната" дизайнерка си носи флекса, за да сготви щраусови яйца на шеф Петров?

Мария,Сашка, Ваня,Тото, обичвам ви , женички, обичам ви всичкитееее !

Не ми е ясно- тази диетоложка на холивудски звезди чий го търси тука? София да не е станала Холивуд? ВЕРНО, ИДВАТ ОТ време на време някакви дедовци- пенсионирани звезди, ама се снимат за два дни и си ходят. Та кога тази им прави диетите?

Има и нещо, наречено онлайн комуникация, доста хора работят така. Дистанционно, от вкъщи, ползват интернет. В БГ е доста добър, може и ти да се възползваш и да се ограмотиш за някои неща :)

Ъхъ .. Енджито - онлайн комуникаторката и контактьорка ;-)

Диетите колега, ако прочетеш нещо стойностно онлайн ще видиш, че са доста спорни от гледна точка на товаа дали са винаги подходящи за всеки. Всеки организъм е уникален и една диета при някой може да има страхотен ефект, а при друг не толкова. Дори и за един и същи организъм нещата са променливи. Много хора сами усещат каква да им е диетата, но други се нуждаят от специалисти. Затова всеки би следвало да има собствена диета, която се променя много често, може и на дни или седмица. за да стане това диетолога трабва да следи непосредствено дневния или седмичния режим на работа, почивка и др. на човек особено що се касае за холивудски звезди ако са на снимки и т.н., а те и затова си плащат. А това с онлайн комуникация не става за съжаление.

Ако тази "диетоложка" е наистина ангажирана от звезди от холивуд, те никога няма да досуснат да е далече от тях за дълго време това всички го знаят. Тази май не е никаква на никого в Холивуд, щом прекарва времето си в БГ-то. По вероятно е да е била готвачка в стола на някакво холивудско студио и да се опитва тук да ни взима за мезе.

и грозотии със силиконови джуки. С една дума тържество на кича и чалгата. Буди изненада участието във въпросната пошлост на уважаваната певица Марги Хранова.

е свършила паричките пък и никога не е късно да се орезилиш, особена на стари години

Не е задължително да стане за срам. Но парите са си пари :) Не знам, обаче, защо тази част винаги се коментира с негативна емоция, няма нищо лошо да искаш да спечелиш пари, това са честно изкарани такива с договори и всичко както си трябва, хората са работили за името си по един или друг начин с годините. Не виждам нищо скандално нито в хоноарите им, нито в това, че искат пари и затова влизат в къщата.

Изброените бг звИзди са влезли във въпросната къща за пари и за нищо друго. И за пари са подписали договори продуцентът да си прави гаргара с тях и да ги кара да се правят на маймуни и да си вадят кирливите ризи на показ. Един вид да правят емоционално и "интелектуално" порно - изобщо прилагане на старата римска себтенция "хляб и зрелища за народа", ама май само зрелищата са останали. Маргарита Хранова и тя май яко е закъсала за пари, че е влязла да я правят на маймуна... Добре че не гледам телевизия!

А бе възмутения,кво се правиш на мотика бе.Ми това е от седемдесе и три години бе.Тогава най-низшето съсловие в БГ беше поставено на власт от "освободителите" и ествествено това съсловие наложи на останалите БГ своя МОРАЛ,своите представи за живота.Те издигнаха КРАЖБАТА в РАНГ НА ЗАКОН бе момче.Те открадна собственоста на БГ ЗА СЕБЕ СИ и нарекоха това "НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ".А той сладкия ми се закахарил че набиват в главите на БГ некви пачаври. Опростачване а,а кво беше откровения простак калоянчев,или чудовището стояна мутафова,или миризливата ... данаилов.И не ми казвай че теа днес са различни.Ми теа днешните са децата и Фнуците на онея мърши от 1944г.Почвам да си мисла че простащината е генетично заложена.На който му я има в гена-отърване нема.А простаците беха сложени от "скъпите освободители" щото са лесни за командване.Нема да ти се прават на умни.На простака кво му требва-едно кокалче,и ше ти е верен до гроб...

Това е за оня "възмутения" по-долу дето се прави че не разбира.Ми сем е за тва бе момче да опростачва БГ.Като теа дето са СОБСТВЕНИЦИ НА БГ, не могат да се издигнат до нормалните хора ,нормалните требва да бъдат направени простаци бе.Иначе ше почнат да търсат кусурите на простаците.А сега ме питайте "ама другаря живков простак ли е".Щото ако не сте разбра ли той и днес си ви работи -па и от оня свят да е

Простотията продължава...!!

ВОНЯТА НА ПОМИЯТА ВЪТРЕ В КЪЩАТА ЩЕ Е ДОСТА СЛАБИЧКА.

papion

Добре, че има други канали иначе това предаване, опростачващо зрителя с по-лабилна психика си е за спиране. Чудя се на Марги Хранова, толкова ли е закъсала за пари та пада до това ниво, но явно, да.

ДИР, мола Ви не ни занимавайте с олигофрени и техните предаваня!!!!

А бе ,като чета всички са възмутени и погнусени от вип брадър ,а коментарите повече и от ,,Сиджуците ,,на Бойко !!Извода е ,че точно това е висок рейтинг гледаемост и коментар ( само моля не слагайте --, защото ,,не го гледахте ,,снощи )

Стойностно и образователно предаване...

Мара отварачката кой я е подлъгал да влезе да се излага и всички да я видят какво джудже и миндил е...

Не съм го гледал тва чудо но като чета тука ще да е някъв тв-бардак за воайори.

Питам се къде е СЕМ? До кога ще опростачват народа с поредната простотия. Богатите частни телевизии нямат пари да закупят нови филми/някой да е гледал последните години нов филм...?/ и въртят стари по 5-6 пъти, а за огромни хонорари на измислени випове имат. 80% от народа едва оцелява, а Вие му поднасяте луксове, глезотии и демонстрации на какво ли не? С една дума: "Пир по време на чума". Цяло лято същите "ВИП-ове" ни ги натрапвахте в "Черешката на тортата"....!!!!!

Три минути ми бяха достатъчни, за да се убедя, че и сега трябва да се прескача това предаване.Глупави разговори, хора, които нямат ниво и не можеш да научиш нищо, лош звук, лошо позиране, и т.н. По-груби думи и квалификации не ми се правят, да запазим добрия тон все пак, но има какво да се каже и в тази посока.

че отдавна всички участници са позакъсали и влизат за пари. Не вярвам някои с ма-а-алко чувство за морал и достойнство да ги гледа. Но народът ни опростя благодарение на Слави и на такива шоута - най-зле от тях БигБрадър.

Този сезон ще е под надслов ЛЮБОВ .... ама към какво???... към книгите ли или към диващината и простотията???

Мария да разкаже как 2008г. в Стара Загора прави оргия с двама негри от Берое в хотел Верея!

Искате ти се и на теб?! Най-вероятно и е било хубаво.

ами направила си е кефа, а и може и парички да си е взела.

я го спрете това ГНУСНО шоу! Тупарев, ти май съвсем изперка! Еба ти гнусотата и простотата!!! Тия дето са вътре да ми го цункат!

Тупарев се жалваше за дислексията си преди време, но не разбрах съчувствие ли търсеше или медицинска помощ. Какво ли друго предаване може да продуцира един дислексик?

може и да бъркам,щото не съм гледал и минутка,но... 1.Аман от курволяк ,търсещ популярност 2. Аман от неуравновесени индивиди от мъжки пол,търсещи разнообразие и готови да се правят на каквото им кажат 3.Аман от Гейове и травестити.. навремето първите два сезон бяха готини,после тая режисура прави предаването рядко тъпо и тия псевдо випове-аре няма нужда Който иска ,да си го гледа, аз -тц!

Цуни ли е Цуци ли е , къв е ВИП, кой го е чувал тоя фатмак

Селско парцуци , изклатило две чалгаджийки. Срещу яко заплащане, естествено.

Този Богдан хубав като българка.

Не разбрах за каква любов става дума всъщност. Може би за любов към интригите, униженията, калните номера, простащините...

Платена.

Няма нито един VIP сред участниците. Има само от "гладни" "по-гладни" за лесни пари. Хем ще ги издържат, хем ще се забавляват, хем тлъсти хонорари са си договорили. Че се взеха и на сериозно с тези холивудски тоалети. Смешници!

Залагам на взаимност между Щерева и ниския хроникьор.

Цяла София го знае, че е на отсрещния тротоар! Взаимност с кобилата ще има, ако тя се окаже лейди-бой!

Именно

Стройният Дани Милев ще дрънка на kитарата, а Саша ще играе кат мечка.Казах !

100% ще има секс,цуни ще мушне петканов.

Енджи Касабие влезе при брадъра да са ибие. ba dum tss