Енджи Касабие с 10 куфара във VIP Brother

Известната диетоложка не може да се оплаче от липса на привилегии в шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Енджи Касабие с 10 куфара във VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типичната арабска показност, ламета, пайети и фантифлюшки. Плюс яка щпакловка на лицето. Интересно как ли изглежда без грим и всичките боички и мазилки.

енджи касабие, кобилкина, асдис ран и още куп недоклатени измислени известности, които се навират в очите на хората с цел затъпяване и лесно манипулиране. Тези могат да са известни ЕДИНСТВЕНО и САМО в България, заради продажните ни журналисти. Всичко е ПР за печелене на пари.

Тая пачка ПА коя е?

Кой каквото и да разправя е там за парите. Никой успял(на който бизнеса му върви) няма да влезне в тая клоака, освен ако не е изтрещял нещо съвсем.

Тогаеа защо е влязла в предаването?

Че за какво са и толкова парцали? Да ходи гола! Хубавица е! :))))

Де тоя късмет де :) Ама и Алекс ако може, Мара да си слага бурка :)))

И на Енджи и намерихте цаката, а? Как пък един не написа, че е много красива жена, а то е от видно, по-видно :) Големи сте, ей! Каквото и да пишете, Енджи и Алекс са най-красивите в къщата

Има много гаден череп. Арабка от всякъде.

След като не иска да я докосват, какво търси в любовния сезон на брадъра?!

Пари търси ! Явно още се заблуждаваш. Всичките тези риалити програми са по сценарий и с големи хонорари.

някаква си овца се прави на велика, повод за новина ли е това?

То на белтъчна диета и аз цял живот мога

Ще върти куфарна търговия вътре.

защо говори с акцент това същество?

Тоз Мистър Ливан догодина да не я смени с Мистър Тайланд

Моме лъжеш като дърта циганка. Да не твърдиш че Мистър Олимпия, който цял живот е на диета ще дойде теб да пита какво да яде? Айде бегай другаде да шарлатанстваш.

Каква известна диетоложка??? Работих преди няколко години като редактор на предаване в телевизя. Това същество звънеше на мен и на колегите ми всеки месец, за да врънка за гостуване. Това е едно безкрайно нагло същество, което е готово на всичко за пари и известност! Всичко около нея е пълен фалш и поза. Мъчно ми е, в какво се превръщат телевизиите ни в момента. Това е целенасочен интелектуален геноцид над населението. Жадни за рейтинги и пари, те не подбират средствата. Най-бързият начин е захранването на интереса с простотия, пошлост и чалга! ХОРА - не гледайте българска телевизия. Може би само БНТ става за нещо, тъй като не се интересува от рейтинга и залага на съдържание.

За жалост не е единствената, познават се по лъскавият вид и рекламата. Даже съм се питал такива дали не си ли плащат на телевизиите за да участват?

Ами плащат естествено, в противен случай журналята са безкрайно тъпи да се хванат на едни голи уверения и една две снимки.

Къде й е бурката на тая?

Тази патка, тази тъпа кифла, за каква се мисли? Да ходи да продава номерата си в Саудитска арабия или ОАЕ! Да види как ще я опраскат с цяла камара камъни по кухата манерка!

Всичко е с цел.Мюслитата да се заселът в християнските държави.Да ни вземат надмощие и да ни командорят.

Тя е християнка

Енжито е недоклатена арабка, горката мило и драго дава за да стане известна в белите страни, даже се снимала с холивудските дъртаци дето снимат в Бояна и дотам. Чак мъжо си заряза за да стане тв звизда..

недоклатена е само отпред,отзаде арабеските са я разпрали.

Разкошна жена..

Тази лъжкиня ...

Как няма да се пази, нали мъжът и има право да я заколи, ако не слуша.

"Мусаибето", ще да е много закъсало, да опре до Бай Брадъра!

Закъсало е защото мъжот и я кара само през задния изход.

Щом е в къщата, вече не е омъжена и го е закъсала с парите, та за реклама е там. На "видната" диетоложка първия и може би единствен пациент е Стефан Данаилов.

Логично, щом е диетоложка, куфарите са пълни с диетична храна, на останалите там - чалгаджийки, моделки и сие - с окъсани парцалки като за сцена и подиум, а на оная с шамандурите - дрехи не й трябват, та са са празни като тиквата й. Младежите сигурно внасят анаболи и алкохол. По-възрастните участници - ластични колани и лекарства.

Езикът, поведението и пред камера и визията са и като на шармута(арабски).

Енджи Касабие е най-обикновена шарлатанка, която може да "вирее" само в условията на нашата действителност.Жалка работа.

За жалост медиите от доста отдавна дават изява за подобни шарлатани. Така е дори в уж сериозни предавания като "Здравето отблизо".

Така е, колега. Тази е същата като кобилкина (нарочно с малка буква), която също няма как да вирее другаде.

За какво е влязла тази след като си има мъж и е обвързана? Нали това е любовния ВИП Брадър! Тая като е обвързана и не си търси мъж, какъв го дири в любовния ВИП Брадър? Защо заема мястото само, като можеше да има необвързана жена на нейно място. Мария е същата работа. И тя си има мъж и тя обвързана, е че какво ще правиш тогава в любовния ВИП Брадър? Оная Мегз също. И трите излизайте, освободете мястото за необвързани жени защото това е любовния ВИП Брадър ще се събират двойки и трябва да има необвързани жени и мъже. За къф чеп им е на хората да гледат Касабие, Мария и Мегз?!

И трите само спъват целта на ВИП Брадър който е любовен. Няма как да стане любовния сезон на ВИП Брадър след като жените са обвързани много сериозно. Касабие и Мария не можели да се целуват с други мъже и прочие глупости. Е какво правиш в любовния сезон на Брадъра? Просто не са за този формат на ВИП Брадър. Влезли за парите само. От мъжете, Тото също няма място там защото е женен. Имаше и още една жена. Въобще няма подходящи хора за да стане любовен сезона. Половината хора са омъжени/женени или сериозно обвързани и нямат място в този формат.

Какво сте я запали? 9 куфара са с мазилки и шпакловки за лицето, другото е дрешки. Чудя се само как не й се е счупил врата от толкова грим...

Ами няма да влезе с умствен багаж я!

Тая е диетолог, колкото и баба ми. Оня ден ходих да я видя и като ме видя- оле Мите колко си отслабнал седни да ти сложа 3 кюфтенца.

Особата се изживява и като асистент в МУ-София и се кичи с титлата PhD. Дисертацията и е на тема "Иновации в храненето и възстановяването на висококвалифицирани състезатели по ръгби". Сменила си е научния ръководител с доктор по педагогика от ТУ-Варна. В пространстово на първо четене не се откриват нейни научни публикации. Изобщо доста въпросителни по академичната и кариера.

Тази жена е милионерка, какво търси там се питам. Толкова глупаво предаване не съм виждал.

Много милионери вече фалираха.

Милионерка? Да не е търкала талончета? Защото от друго не е ставала милионерка - бизнесът й с кетъринга и ресторантите у нас фалира. Мъжът й не е богаташ.

естет

Родителите и са много богати

Мдаа, вече има и "диетоложки" със щастлив финал. Ей, как върви времето.

При нея щастливо е по-скоро началото, че после като има сервира на масата и става....

Вай Аллах !!! Вай вай! Тази "eahira" /на арабски/ е обида за религията ни!

Според мен тая жена е била сервитьорка в стола на някое филмово студио, щракнала се с някоя звезда и сега дошла тук да ни баламосва.

По скоро масажистка...

Слагай "масажистка" в кавички!

Тая не я познавам, айде стига фалшиви новини.

При този авторитет,който има защо е там?Нейният мунчо ,как се е съгласил да я пусне.Или е влязла да с печели?

А дали Арни и Слай знаят че са и клиенти?

В секс списъка и да.

И какво носи в тия куфари- марули ли?

Изключително красива двойка.И двамата имат страхотни фигури и излъчване/явно наистина са влюбени/А тя е милионерска дъщеря,сигурно влиза за удоволствие и да популяризира името си.Успех и желая!

Девет от куфарите са пълни с чадрита, бурки и хиджаби и един е пълен с вазелин !

Влизат с десет куфара и два месеца ходят по анцузи

повечето от куфарите са пълни с резервни долни гащи

Аууу Ливанеца щом вече е съпруг, ще я сцепи от бой че е била в една стая с друг мъж. След сватбата по тамошните обичаи , жената става собственост.

Стартира нова клиника в София и си прави реклама. Знае как стават нещата...

мнго ми аресва касаибе-то

Не разбирам защо е влязла там!

Влязла е за да прибере парите.