Хали Бери показа новия мъж до себе си

Хaли Бери има нов приятел и не се колебае да го покаже пред света.

Обратно в новината

Коментари - Хали Бери показа новия мъж до себе си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

казват, че селото нр може да избяга от селянина, та и хали бери не може да избяга ( пък и не иска) от черния си корена си.

Предишните и гаджета бяха все красиви, снажни (и) светлокожи мъже. Като че ли беше по-придирчива. Този Алекс като го гледам, не блести нито с представителност на ръст, нито с красива осанка, нито пък с някакви кой знае колко красиви черти на лицето. Единствено по боя изглеждат близки. Ама пък кой знае, може би е решила да търси щастието в корените си... Пожелавам и да го намери!

Тоа го знам - виждал съм го на Илиенци

Оставете жената да лапа млади п*ци на спокойствие, моля!

`Айде, хаирлия да е! Все по-нови и все по-млади да показва!

Е, поне на цвят си подхождат.

На тези хора им е много трудно и тежко, че остаряват. Защото когато животът на яхти, приеми, партита и скъпи къщи и коли се изплъзва неумолимо между пръстите ти, се мъчиш всячески да го задържиш. Не важи за всички нас, отрудени, очукани, честно гледащи децата си, които се молим на Господ да сме здрави и да няма голямо лошо, като нямаме време да се погледнем в огледалото, нито да се замислим за възрастта си, бръчките си, окапването на косите и т.н. На мен вторият живот не ми е неприятен, стига да се оградиш от обични хора. Бъдете здрави всички!

И искаш да ни убедиш, че на теб ти е много хубаво като остаряваш, щото си обграден/а от близки хора, дето те обичат и не им пука, че се сбръчкваш и стваш заядлива бабка/дядко за който да се грижат и да плащат пари? Щото си супер - бедна, но честна! Пък тия богатите се мъчат да сменят коли и партньори и все са нещастни, че няма кой да ги обича като теб? А? Верно ли си го мислиш? Или се самоуспокояваш и си мислиш, че някой сти се връзва?

Ами не, пиш, не исках това да кажа, пак не си разбрала... :)

Абе, Пишо , тъпа, Научи се да РАЗБИРАШ това , което четеш, а не което ти говорят дяволите в главата. За тях трябва да вземаш редовно хапче.

Едва ли им е по-трудно отколкото на останалите, но с парички е по-лесно и приятно. Иначе на кой какво му е на душата, всеки сам си знае.