Мелания бере зеленчуци с риза за $1362

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп за първи път обра реколтата от градината в Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - Мелания бере зеленчуци с риза за $1362 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такива ризи има навсякъде за по 10-20 долара, къде е успяла да я намери толкова скъпа

Краварска работа,нечистоплътна!

е па я видох те таква риза на Илиенци, по 5 лева ги продаа едни братчеди

колко и струвала ризата????? ега ти простите зависливи журналя и папараци, мъжът и милиардер те седнали да смятат жълтите центове на жена му??? за това ицето стоичков хубаво ги прави, бой със много псувни до 9-коляно!!!;))

майка ми ако ме види така със скъпите дрехи ще ми скъса ушите

ееее голаааа ли да одиии бе ? после ще рипне цръкватаааа...баси

На нея това са й евтините.

Без риза ще е по-добре, а и по-евтино...

Дир-а, тя кога се върна от Канада бе ????

Ако беше без тая риза какво щяха да коментират - цената на сутиена или съдържанието?

...оставете жената на мира бе !!!...ако е с риза ....защо е с риза ?!?...ако е без риза ...защо е без риза ?!?....ако е с маja си ...защо е с него ?!?....ако е без него ...защо е без него ?!?...ако бере домати ..защо ги бере ?!?...ако не бере домати ...защо не бере домати ?!?...нито някога ще разберете ..нито някои ще ви каже !...просто вартележката е такава (тази на която се е хванала ) !!!

Жена на милиардер и президент е, бе български злобари и завистници, некадърни да си изкарат даже парите за ракията. От втора ръка "Мания" ли да пазарува.

13,62 с доставката - пропуснали сте запетайки

Въпрос на паритет!!!

Ех, колко по-интересно щеше да бъде да бере зеленчуци без "риза за $1362". Но нейсе, и така я харесваме ! :)

Монахиня да стане, пак ше я плюят. А самите им сценки на американците са толкова банални, не знам!!! Това ли иска американското общество да види - нагласили са да берат домати, събрали тям 5 черни лапета и те да берат с нея, пози, снимки, празни приказки!!! За какво го гледат това!?!? И защо ни занимавате нас с това?!! Да видим, че Мелания бере домати?!?! На всички им е ясно, че не бере домати, сигурно от 30 години не е рязала домат!! Ако ще да е с парцал за 100000 долара, какво значение има Отива за 10 минути там, снима се 3 пъти и забравя до следващата година?!!? Какъв е смисъла от цялата тая пародия?!!?

Ми нормално да е с риза за 1000 долара-мъжът ѝ се води милионер, едва ли,специално за събитието,ще отиде до кварталния пазар,за да си купи риза за 5 долара.

тоа чаршаф да струва тея пари? от кво е направен бе ей? вие луди ли сте?!? за 1.3к си купувам еколело от китай! бафанг ултра, на пидалите, 1,000 ватов мотор, 48в 17ач батериа! немате на идеа колко добра машина е тава! а тава некъв парцал, чаршаг ли е? кво е не знам точно. нящо раирано - шотландско...

Надяваме от другата седмица да нямаш физическа възможност да пишеш където и да било.

Началник

че си останете с надеждите само. те са като надеждите ви да забогатеете некой ден. А дано! (викам аз) Ама надали... (отговаря Съдбата) муахахахаха!!!:-))))

Много важно, никъде няма пълно щастие!

Много си е добре момето!

Какво като носи риза за над хиляда долара, след като е длъжна да прави над хиляда неща, които очевидно не й се правят?!

Има доста дървен акцент за човек, живял толкова време в англоезична среда.

Цяла Русия има "дървен" акцент за английски, японски, испански и прочие езици. Просто и 100 г. да живеят в страните - акцента им остава. Така е и с някои други езици. Така че като нямаш опит - не съди. Мелания е словенка и може би има същия проблем. А това с каква риза си бере зеленчуците: имала бол пари - дала ги за риза! Ще си харчи парите както си иска! Не я защитавам, но всичките писания ми приличат на опита от комунистическите години в България, когато в началните години се е ходило с костюм и гуменки, за да покажем "народен" произход!

Не я съдя, защото да съдиш, означава да дадеш наказание. Просто ми направи впечатление.

Да те у "разбирача"! Особено пък "сомените ти" от социзализма!

Само да вметна, че важи и обратното - 100 години да живеят в Русия испанци, англичани, американци и българи дори, акцентът ще си остане, независимо колко се гордеят със своя руски. Проблемът дори не е в произношението, а в интонацията. Не знам защо си мислим, че много ни бива с езиците и не можеш да ни отличиш от истински англичанин например. По-добре сме от други, но чужденецът след 3 мин. максимум си личи.

Ей, това злобата на баба Хилъри и бившата първа дама с яки мускули край няма! И развлачена тениска да си сложи, пак ще я плюят и ще търсят под вола теле. Но Мелания не бива да се предава, да се пукнат душманите!

Бравос, какво хубаво био канабисче са си отгледали.

Това същество, Мелания е едено от най-нещастните човешки същества в момента! То, е в златен кафез - образно казано! Но, е в кафез! Едва ли, си е представяла живота в последните години на активната си възраст, толкова бездушен и ограничен, какъвто е живота на първата дама в САЩ!

Викаш живота на 90% от българките тичащи от работа вкъщи срещу някакво минимално заплащане е по-добър.

Това ако не е расизъм, само чернилки са й довели.

е, ке берат децата, как нема берат...

Скъпите стоки са за богатите и хубавото е, че не си ги купуват с държавни пари.

Горката, как ли се е превила до такова унижение. Въобще ПР-а е в действие. Масите се кефят, че имат народни управници.

Навярно това е била най-евтината ѝ риза.

Личи по снимката, че са легализирали конопа.