Веселин Плачков: Дано ”Дамасцена” върне българите обратно

През октомври се очаква премиерата на филма "Дамасцена" на режисьора Тодор Анастасов. Главната роля играе Веселин Плачков.

Обратно в новината

Коментари - Веселин Плачков: Дано ”Дамасцена” върне българите обратно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Половината от българите никога няма да се върнат в БГ , по простата причина че отдавна се ожениха (омъжиха) за чужденци и създадоха семейства с тях. Децата им също са чужди граждани и няма да познават и обичат Булгария никога ! Дали ни се иска или не , но това е самата истина ?!

направете филм да вразумите алчните ни политици. да оправят икономиката и да помислят малко за народа си не за собствените си дебели задници.нашата родина има много потенцял. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

45 години при червения фашизъм и съм много щастлив, че не съм вече там.

Дано, ама надали, на фона та световната глобализация! Един дърт наивник!

Хората бегът от куманиЗините и експлоатацията, кражбите, беззаконието и гнусотата на куманягите и техното безморалие. Махнете куманягите и прослойката на кредитните куманиЗки мелионери - и хората ке се върнът на своето, а не на чуждото! в момента страната е заграбена от куманягите. Хората не я чувстват своя. Върнете страната на хората, и нема да има ни един да не се върне!

Какви са тези глупости?

дрън дрън дрън , ти си добър за президент

Тези които приказват за връщане на българите в родината не са глупави, защото най добрия начин да прогониш и малкото останали тук българи е да почнеш да приказваш , че искаш да ги върнеш. Ако наистина си патриот , трябва да си зададеш въпроса , защо българската диаспора в чужбина не е единна. Пъвият проблем на българите е да постигнат помирение в емиграция , защото е по - лесно , понеже там като емигранти може да се разчита само на собственият си труд и второ нашите ежби там имат ограничеno политическо влияние там и са въпрос на толерантност и интеграция в една демократична система. Въпрос на диаспората също е дали те могат да открият родината си отново. Наш проблем е също да бъдем толерантни един към друг тук .

голямото изнасяне на младежта към чужбина тепърва предстои. Сега децата знаят езици и като се пооталожат нещата в ЕС и САЩ ще има връщащи се у Мутристаня Борисов на кукуво лято, посред марта у сряда , но нито в понед., нито вт,. нито ср, четв, петък, съб или неделя, а в някой друг ден - според една народна приказка. От България остана само името, което софиянци неправилно узурпират. Няма България, има София и другото е колониалната пустиня, която и трябва на София за да е държава, а не само град-държава. България е като Британия - географско понятие. Свиквайте бавно с тази мисъл.

Шанс има, но първо борисовци трябва да се махнат не само от управлението, но трябва да бъдат затворени и лишени от имущество.

Не разбрах, това произведение на изкуството ли е (филм) или реклама на частен хотелски комплекс? Ако е второто, няма лошо, но трябва да има надпис "Продуктово Позициониране"! :) А относно връщането на българите - няма да стане с филмчета, Вервайте ми ...

Булгаристанци вече се надяват на парите на булгаристанците в чужбина да им ги оберат, пак нова схема.

Плитки размисли на плитък човек. Тези които сме все още тук се опитваме по всякакъв начин да направим нещата тук такива, че хората да решат да живеят и работят тук. Изключвам от тази група сегашната политическа класа, която се доказа като успешна подлога на всякакви чужди интереси.

Не знам кои сте вие дето се опитвате да промените нещо, защото нищо не се вижда свършено и даже е по-зле и от преди. Истината е, че нищо невършите, пеинето на рикийка со салатка в кръчмето привечер не е вършене. Да го видиме ко вършите, айде. Нема избити куманяги. нема съд за виновните. нема лустрация. нема съдебна реформа. нема здравеопазване. нема армия. нема аграрна реформа. нема образователни подобрения. И прочие, каквото добавиш от себе си, се е по-зле.

Защо иска да връща българите от чужбина да мизерстват пак в Булгаристан ? Първо защо са заминали в чужбина !!

Прехода беше яхнат от комунистическо-мафиотски-ДС структури. Всичко държавно бе разпределено между тях. Нагли мутри бяха финансирани и по европрограми и сега искат да яхат върху интелигентната младеж. Да ама не става, не може низшия разум да яха върху висшия. В чужбина работиш и получаваш и въпреки че си на чуждо място можеш да спестяваш 1000Е , а тук мутриинтелигенцията считат че затова че са те назначили трябва да си им роб 24 часа и не можеш да спестиш и лев.

Добре

Хайде стига реклама!Ходих там,плащаш вход,незнайно за какво,собствениците се правят на велики,а за кухнята-нищо особенно!

Никой няма да се върне, защото на тази територия няма никаква демокрация, а само уродлива имитация на демокрация.

А бе комунистически тъпанирино Плачков, - не плачи защото ти не си живял в комунистическия лагер, без право да помиришеш чужбина...!!!!!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ, ЧЕ ДНЕС СВЕТА Е ЕДНО СЕЛО И ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАМЕРИ ЩАСТИЕТО СИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА - И ДА СИ ОСТАНЕ ПАК БЪЛГАРИН...!!!!!!

Първото поколение емигранти си остават емигранти до живот, т.е. щат не щат българи. Децата им да кажеш, че са българи някак не ми се връзва.

Дори и това не спира хорицата да бегът от куманягите. Ако можеш да си преТставиш защо хората бегът - дори и когато знает, че ше са слуги доживот, което е пак по-добре, отколкото куманиЗки роП ангария и смърт, беззаконие, глаТ и гнусотия! Щом и това им се вижда раСкош! преТстави си от какво бегът!

Корупция, Престъпност, Безнаказаност, Неработещи институции, Безперспективност, Безпътица. Зад тези категории стоят хора, от нас. Това е начин на живот, модел, система, която сме възприели от 1944 г. и продължаваме по този път. В България има работа не за 7 млн, а за 7 пъти по 7 млн. Необходимо е да се даде път, свобода на хората да се трудят и съответно да получават. Да се даде път на предприемачите, кадърните. Мого сме далеч от Европа, въпреки че ни приеха, ставаме за ОНД. Смешни са приказките за Шенген. Хората бягат на Запад, не на Изток. Помислете защо!

Не го усуквай. Необходимо е мутро-милиционерите да бъдат ликвидирни първо !

Да бе, и аз нещо ми премигна, и съжалих, че му дадох плусче. Това било,онва било, ама не търси причинитеи защо хората бегът. А хората бегът от куманиЗините и експлоатацията, кражбите, беззаконието и гнусотата на куманягите и техното безморалие. Махнете куманягите и прослойката на кредитните куманиЗки мелионери - и хората ке се върнът на своето, а не на чуждото! в момента страната е заграбена от куманягите. Хората не я чувстват своя. Върнете страната на хората, и нема да има ни един да не се върне!

стига ги връщахте бе .стига ефтини приказки патриотизми популизми и каквото щеш още.не разбрахте букови глави че решението как ще живее човек си е лично негово защото животът си е негов и тоѝ единствено решава как ще го изживее

Никой няма да се върне в мафиотска държава с мафиотски органи и институции като съд, парламент и прокуратура.

И мастии!

БЪЛГАРСКОТО КИНО ПРИКЛЮЧИ СЪС СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ МАЛКО ПРЕДИ 1988 ГОДИНА.ВСИЧКО ОТ ТОГАВА ДО СЕГА Е ПОМИЯТА НА БЕЗВРЕМИЕТО!

Това кино беше социалистическо и наистина приключи. И то има има принос за тези 2,5 милиона българи зад принос.