Вдовицата на Хефнър няма да получи наследство

Съпругата на Хю Хефнър Кристъл Харис няма да наследи състоянието на покойния си мъж.

Обратно в новината

Коментари - Вдовицата на Хефнър няма да получи наследство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек и добре да живее....мре!

Ясно е, че е било договорено. Какъв ти брак, това си е чист договор за работа. Той иска да изглежда в очите на хората като легенда, тя му е осигурила присъствието си срещу заплащане. Съмнявам се да са имали интимни отношения от каквото и да е било естество. Тази си е осребрила времето от "брака" и хич не й пука, кой знае колко милиона е прибрала да не говори. Повече отколкото щеше да изкара като модел или екскорт...

този дърт извратеняк? Има пари ,ще плаща, то е ясно.Няма с какво друго,да компенсира старческата си грозота и противна муцуна.

Жалка картинка! Ня`кво спаружено дедиче се опитва да се доказва колко е неустоим! Пълен фарс! Всичко с времето си!

Сега разбрах защо докато дядката си заминаваше тихо, тя постваше в социалните мрежи. Било ѝ е през оная работа.

Дядката си е заминавал "всеки момент" още от началото на тяхната "връзка".

че нищо не е получила! Има вили, яхти, диаманти, картини за подаряване, които струват милиони долари!Да не говорим за лични банкови сметки! Защо им е да разлайват кучетата с наследството! Получила е всичко, което е искала и то предварително!

Явно Хю Хефнър не е прост, като наШТе новозабогатели момчета, които правят деца на първата по-засукана простакеса.

За простаци - простакеси. Иначе, кой ще ги търпи.

Правилно! Един мъж или една жена може да се обърка 1 максумум 2 пъти в живота си, обаче ако това ти е редовния номер... това си си заслужил

Малиииииии ква трагедия. Сега чий ша ги дървим?

Абсолютно невъзможно да се ожени за дядо си и да не получи нищо!

Кристал -ът е знаел оти руча жабетата.

освен бански костюми, други дрехи няма

Пука и на тутурутката. Цял свят вече знае коя е.

че я оставя без наследство ! Оставя и един гол хАй !

Горката вдовица! Жалко за мекото усещане между краката й за тия 5г.

Жените сега са като търговските автомати, пускаш паричките и разтварят краката. Любов, грижи, майчинство, чест и вярност са вече срамни и демодирани понятия. Най гадни са пушещите, смърдят на пепелници от далече, трябва да се чукат с противогаз.

Лошото е, че донякъде си прав. Не всички жени са такива каквито ги описваш, но голяма част са. Аз съм голям оптимист и имам вяра в българските жени, но напоследък и аз ставам свидетел на това, че голяма част са доста меркантилни. Аз съм на 40 години и скоро една девойка на 20, работи като продавачка в денонощен магазин, но ме знае, че съм с пари директно ми каза: "Айде бе, няма ли да ме изведеш на обяд или вечеря някой път?". Младо, хубаво, синеоко момиче. Бях отчаян направо. За какво и е да се занимава с дърт гъз като мен, вместо с някой на нейната възраст? Виж, да е проститутка, разбирам. Ама иначе вече е гадно, поне за мен де.

чак пък дърт да си.....тогава Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Аштън Къчър трябва да са пенсионери :) я не се подценявай.

А не ти ли е хрумвало, че мацката случайно пък може да те харесва като мъж? 40 години въобще не са толкова много, особено пък за мъж и има доста млади жени, които си падат по големи мъже, а не по пикльовци на по 20, дето не знаят що е то кавалерство?! Как може да съдиш така прибързано?!

Това обобщение за всички жени е неадекватно. Разбира се, че ако демонстрираш състояние ще ти се и лепят използвачи. И то не само от женски род. Другото е, че такива обикновено изглеждат и добре, знаят какво целят и са проактивни. Ти трябва да откриеш свестните, защото те сами няма да ти се бутат в ръцете от себеуважение. Въпроса е ти способен ли си?

СамърОф69

За съжаление и аз имам подобни впечатления, че даже зачестяват. Дори не е нужно да демонстрираш възможности, всичко се знае и вижда - къде живееш, къде ходиш вечер, кога пътуваш и къде. Включително и че съм женен и имам дъщеря на такива години. И това не спира кандидатките. Като си идва дъщеря ми за празници, съседите вече не могат да я познаят, смигат ми дискретно - един вид, тоя пак захлебил, пратил жена си някъде и сега си вее шлифера. Приемат го, демек, няма нищо нередно. Но и продавачки, сервитьорки, фризьорки, съседки и колежки на по 20 +/- и аз не ги разбирам - какво ще ти дам аз - вечеря, айфон, 1000 лева за секс, то това днес го има - утре вече не, че то по-лесно да измислиш нещо друго, с което да печелиш, а не да се предлагаш, както предлагаш в магазина дънки втора употреба.

Hай после, се е отървала горката,... и ще си намери "свестен" съпруг!! Aбе, да беше си взела, някой "комбайнер" щеше да е в пъти по щастлива, защото цяло лято, Tя,.. на плажа а,. Tой, качен на комбайната!?;) A, през зимата, тя си лежи, на топло,и лапа "суджук", а комбайнера качен отгоре и! ;)) Hо, млада е, живота е пред нея,... и комбайнери много!! Xайде, Hаслука,.. на комбайнерите!!;)) хахаха..

Xубаво я "Oпраскал", преди да си отиде!! 3а такова еBане дори и виагра не му е била нужна!! горката,... ще се пръсне от яд!! xaxaxa...

благодарение на този човек се научих да чета списание с една рака

рЪка

Да беше прочел и буквара!

Oт блъскане на ръка, какъв буквар бе човече??;)) Hе четеш ли, какво пише "списанията"!!;))

Какъв е извода!? Момичета хващайте само младичко, здраво и кораво :)

Ей,мръсници ,бре,хем иска младо,хем нищо да не даде .Да почива в мир Хефнър все пак...

те са получили достатъчно ... не ги мислете

много хитар...беше разбрал че по малко от 10% от жените притеjaват такава хубост и над 90% от мажете много искат но никога няма да могат имат такива жени

Потресен съм от познанията Ви по български език.

За какво й е наследство сега, една книга ще напише, да извади мръсните му ризи и готово...

ще я съдят тези, които са получили наследство, ако в нещо го изобличи

Горката златотърсачка. Перкала се е с мумия а накрая х. Лоша работа

тя си е получила това което и е обещано преди тои да умре.

Е кво направил е като повечето хора.Може и това с тия хиляди пачаври да е било само рекламна стратегия.

Не виждам нищо странно че няма да получи нищо. Ако писаното е вярно и първите две съпруги няма да получат нищо. Така че това не е новина.

Ама ти да не мислиш, че първите две съпруги са живи?!? Особено първата..,

Цял ден чета коментари, че бил с най-красивите жени. А тук този тип "жени" не се харесват и биват оплювани, определяни като грозни, пластмасови и тн. Имам предвид нашите "плеймейтки", манекенки. Като има новина за някоя от тях, веднага се изсипват купчина негативи. И се чудя защо българинът се възхищава на "чуждото", а то е същото и като "нашето".

Ами виж жената на снимката - на всички е ясно, че е за удоволствие, НО нито устните ѝ приличат на долните такива, нито гърдите ѝ са по-големи от главата ѝ, нито пък излъчването ѝ е просташко...:) Пък и сега завиждаме за живота на Хю :), не обсъждаме девойките в частност,

колко е грозен тоя свят и мъжете в него и законите

беж на магистралата

И освен това тъпите пишльовци го правят все по-изкуствен. И унищожават всичко живо.

Страхотна е! Няма никъде грешка. Ама защо дъртия нищо не е оставил на тази красота не мога да разбера?!

щото е злобен егоист и мръсник

голям и хитар евреин...показа как един грозноват маж може да притеjavа наи красивите жени....мечта за всеки маж..

Много ще да са се обичали, няма що, нищо, че той е можел да й бъде дядо.

това е американската версия на рептила гущеров и мара затварачката и те много се обичаха

Ааааааааа това е яка прецакня -горката прецакала се е

Дърт перверзен тип, гушнал букета от прекомерното използване на виагра за вдигане на "самолета"!

то и пръдлив боико от герп-банкя го вдига само с виягра и то след третото хапче,мир на праха му

абе и тя е намазала от дядо Хю. Някои се продават за малко, други за много. Въпрос на пазарлък. А дядо Хю добре си поживя.

В неговият случай не знам дали е подходящо да се каже: Е , отишъл е на по-добро място!

Едва ли :).

Ама сте жестоки! Пука и на нея за наследство, лубимият и умрял вие за наследство говорите, тя горкичката сега поне 4 години ще е в траур и ще си скубе косите, ще изтлее то либовна мъка ! Тази двойка беше доказателство, че лубовта не вижда нито възраст, раса, каста или цвят(като изключим зелентото)

Е, той дедо Хю я беше взел най-вече заради красивата ѝ древна душа и познанията по ядрена физика. Външността е подробност при момичета като нея, богатите старци ги търсят предимно заради богатия им интелект и умението да плетат чорапи.

Вибратора никога не клюмва...ако е включен към електричеството.

дърт и скръндзлив

Дали на оня свят ще попадне в рая не знаем,.....ноо на този си е отживял в земният Рай!....така се живее до 91 години, с много пари и красиви млади жени!!!

Ха-ха-ха, дедо ви Хю и го е сложил за последно от одвъдното, лол!

Ще я взема и без наследство, все пак е малко ползвана.

ай стига бе ! от любов !Да бе да .Не се връзвам !

И заем от майка си от оше 1000. А наште трошляци, ако им ги дадеше някой, щяха да ги изпият и профукат по гърли и дрога. Усетил се е какво искат хората и им го е дал в тази пазарна ниша, макар и скъпо и прескъпо. За удоволствията се плаща. Не тъжете и не го мислете вие него - добре се е отживял, та даже до смъртния си одър и сигурно сам се е чудил на възможностите си.

Напълно си прав. Мерак се гаси само с пари.

с много пари колкото има бедняка прокопиефф

Тоя си е отебал. А аз все на сухо. Що така става в живота, не мога да разбера.

Стани порно актьор / само подсказвам/.

даи едно рамо

Нещо все ще е спечелила от цялата работа, не вярвам да е било брак по любов.

Така се прави! Браво на дядо Хю! Винаги съм му симпатизирал :)

Поредният мечтател - еВ.ч.

Не знам него или хората, които искат да са него, визираш. Той е от тези, които са си претворили мечтите наяве, колкото и да са били налудничави те. За останалите мечтатели .. ами то това неговото не е за всеки :)