Коментари - Ким Катрал: Не съм близка с колежките от сериала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чистосърдечно признание , ЕЙ , голема пут.а!?

Жалко! Чаках с нетърпение нов филм от поредицата. Дано да промени мнението си Ким!!!

Все пак жалко.

шапка и свалям за независимостта непукизма и че поставя живота си над парите и кариерата!

Ким Катрал не е на 61г, а на 59г.

Родена на 12 август 1956 ... баш на 61 си е!

Жената на снимката изглежда достойно остаряла и й свалям шапка. За годините си изглежда чудесно и достолепно. Дори по-възрастна изглежда по-добре от онази гротеска, която я бяха направили в сериала. Хубаво им е отказала.

Добре изглежда в "Полицейска академия" в началото на 80-те години на миналия век - много яка мацка. Не е за вярване в какъв травестит се е превърнала след толкова години. Неслучайно старите хора казват, че когато човек си избира жена, трябва да гледа майка й, защото в това ще се превърне и неговата след време. Онова момиченце от филма преди 35 години беше много хубаво, дано някой не се е наиграл!

Все едно да има сериал за трима-четирима плешиви, дебели, разгонени, със среден ръст, не особено умни, не особено заможни, 45-50 годишни чичковци, на които вкички млади жени им се редят на опашка... Никой мъж няма да го гледа. Никой мъж не е толкова наивен. Това върви само по порно каналите. Жените как се връзват на подобни нелепици да обясни някой психолог.

Глупости! Жените се забавляват като гледат сериала - не се връзват! Иска ви се да сме толкова тъпи! Да, ама не! Така както мъжете гледат порно и се изживяват като главния герой дето си го навира де що може! Макар че средн статистически сте по-големите тъпаци и може да изгубите цяло състояние тичайки подир фуста, която ви се подиграва зад гърба! Така че споко - всеки си има свойте забавления!

Познавам няколко, които много му се връзват. Даже казват, че този сериал е най-съществения фактор, който е участвал в изграждането на характерите им ... на безхарактерността им, бих казал аз. Да си не особено привлекателна, не особено умна, нито пък богата жена на (и над) средната възраст и да си мислиш, че всички мъже ти лежат в краката ... жалка картинка е! Далеч по-смислено е да намериш някои силни свои черти, да наблегнеш на тях, да ги подчертаваш ненатрапчиво и така да намериш Човека (с главно ч).

СерЯлът е отблъскващ и показва грозните страни на жените. Но за образователни цели става.

Браво на бабето, усетило се на време, че не всичко е пари!

Най-лесно, а и единствено възможно, е да се усетиш, че не всичко е пари, когато ги изкараш достатъчно, та да ти стигнат докато ти спре пулсът от старост. Пауло Коелю

и на каква тематика би бил фима,като те всички прехвърлиха 50 -така...

Как на каква тематика? Научно-популярен филм за влиянието на климактериума вършу "бившите" ку.ви. П.П. "Бившите" са в кавички, защото няма бивши в този бранш.

Научно-фантастичен беше сериалът. Не научно-популярен.

Пий си млякото и лягай, инфантил. Единственото, с което сте известни българските мъже е, че взехте да се жените за мъже и с грубостта и невъзпитанието си. На 50 години баба ти на село може и да се е превила от работата на полето, но сега на тази възраст жените са още млади. Мъжете се скапвате ,щото локате много бира и ракия и започвате да си въобразявате, че виновни са жените, а не, че сте се спаружили. Това е истината, другото е митове и легенди на комплексари с нереално самомнение. Аман от тъпаци.

Българските жени сте известни златотърсачки, които след време и от чужденците започват да се оплакват. Ама те малко по малко поумняват и започват да виждат истинските ви "качества", та намирането на "голямата любов" започва да става все по-трудно. Само турци и араби са подходящи за вас, да ви пуцат дето най-много ви боли и да ви правят ръчна и крачна настройка, докато ви дойде акъла у кухите кратуни.