Део и Мариана вдигнаха сватба

Деян Славчев-Део и любимата му Мариана Станчева са отпразнували сватбата си, след като в края на миналия месец сключиха брак.

Обратно в новината

Коментари - Део и Мариана вдигнаха сватба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От снимката с голия бременен корем на булчето напрао ми се додрайфа.

ти ли си написа пост 57. Та кой баща не се радва на отрочето си, нещо друга интересно да си направил?

и няма да кажа - "боли ме дедовия..." Ще кажа - ай сиктир - един полунеудачник - какво си направил бе - на всяка манджа меродия,водиш предаваниа които и малко дете би водило.

НЕ СА МИ ПО ВКУСА.ОБИЧАМ ДА ВИЖДАМ БЯЛО И РОЗОВО.

Показна сватба

От Део простотията, от Мареам - църната кожи и.... "с Део 2 напред, 2 напред.... "- до пълен регрес

Да са живи и здрави и тримата и Борислав да си намери поне още едно братче/сестриче!!

Ами хубаво и позитивно. По-добре от новите джуки на някоя плеймейтка. Харесвам Део, много е ведър. Четох какви хубави неща пишеше за бебока си и се зарадвах за него. И с жена му са готина двойка. Какви са в живота - кой ги знае. Но той поне се ожени за майката на детето си и си личи, че ги обича и двамата. А не като някои нашенски популярни лица - не вярвам в брака и други подобни простотии. Браво, Део, дръжте се един за друг и направете и едно момиченце, хубаво като майка му.

М,чи тя булката много църна бе

не се е къпала

Честито ! Да се обичат и уважават !

Понякога ми идва в повече тая захаросана показност, с тия вечни усмивки до ушите и подтекст "вижте ни колко сме влюбени и щастливи". Ми хубаво, ама спрете да го натрапвате вече. Щастието е да се изживява, не да се развява наляво-надясно. Какво ги интересува хората?

Абсолютни фейкъри

голяма работа - СВЕТОВНА НОВИНА - всички ли сте олигофрени като тях

Честито! Желая щастие,бракът е завинаги. Може би първо е трябвало брак а после бебе,но нищо :-)

Завинаги е бил едно време. В съвременния свят трае има-няма две години. При първото по-сериозно разминаване и - айде чао. Ако въобще се оженят.

Део и Мариана са?

Е как кои са?Те са просто Део и Мариана.

"...фенове им пожелават щастлив семеен живот...." Какви фенове имат навлекът Деян Славчев и с нищо неизвестната му половинка?

ми се приповръща от тоя! Особено от снимката на която се излежава по потник, а малкото червейче лази по него...! Голеееем маж нема що!

Ама недейте така. Като пишете за такива мухи-винарки, пишете в скобки и кои са, какви са. То ясно, че всички са известни само с това, че са известни, ама поне да ги различаваме.

Колко пъти ще четем тази "новина"????????

Всеки ден ще ти го напомнят, защото новината е от обществено значение за всички !