Александър Алексиев и Яна Титова с лятна сватба

Датата, която са избрали младите екранни звезди, е 19 август.

Обратно в новината

Коментари - Александър Алексиев и Яна Титова с лятна сватба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва ли да знаем кои са тези? Задължително ли е?

Към тези, които пишат, че тези двама успели и готини хора са никумо неизвестни, ще кажа само, че слава богу, че на вас не са известни, защото вашите кумири са от ранга на Златките и Патките. А на тези сладури и дъщеричката им пожелавам да са живи и здрави и много любов и успехи. Злобата и завистта са за лешоядите.

Нали всичко знаете драги коментатори,защо се правите на мотики?Ако пък не знаете позаинтересувайте се малко.Това са БГ актьори и то много талантливи.Като пишат за ромите ревете,сега пишат за нас,ами радвайте се.

Муци, не гледам БГ телевизия, а какво остава и за бг сериали! На театър само някъде в Европа! Писна ми от аматьорска дейност в България! Не ги познавам, нито желая да ги опозная!

Вие сте невероятно прост човек! Ако не знаете - да ви кажа! Много тъпо изказване, което може да направи само тежък тъпанар с голямо самочувствие без грам покритие! Върви на ... си да гледаш театър и кино!

Хубавво, нека да се оженят, които и да са тези.

и за мен не сте чували, ама нали съм известен :-)

Поредните , неизвестни Бг ''звезди''!

Неизвестни за тъпанарите!

странна "вип новина". двама неизвестни люде щели да се женят на 19 август 2026 година. и това го пишете в секция за известни хора, на 17 октомври 2017 година. бравос!

da da , i zabelezhi- zhiveiat na kamping na moreto v sredata na oktomvri. Tova da ne ti e karibite, deto tselogodishno e toplo?

Да са живи и здрави, но аз също за 1-ви път чувам за тях.

Поредните ВИП боклуци!

Кои по-точно са тези и с какво са важни, че чак разбрахме , че щерка им е гении с "отношение" към изкуството . Освен да са поредните , които са си повярвали, че са "звезди" и вероятно редовно ще ни информират за себе си.

ok, но кои са тези хора?????

Някакви набедени звезди май?

Ако ходехте на театър и гледахте български филми, може би щяхте да знаете кои са "ТЕЗИ"!