Катрин с най-предизвикателната си рокля досега

Катрин Зита-Джоунс очарова феновете си в Кан с модния си избор.

Обратно в новината

Коментари - Катрин с най-предизвикателната си рокля досега | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубава беше навремето, но и тя стана жертва на ботокса. Все си мисля, че даже и холивудските актьори ще изглеждат по-добре с бръчките по лицата си, а не с тези изкуствени, пластмасови физиономии без никакво изражение.

Винаги съм я харесвала! Супер талантлива и красива душевно и физически. С тази роля обаче на разголена пораснала тинейджерка според мен не се е справила. Вероятно нещо от живота я е провокирало?! Разбира се, че всяка възраст си има красотата, но разголването е друга тема и за различна от нейната възраст! За съжаление не ми харесва нито тоалета, нито изражението... Нещо се е случило с тази прекрасна актриса и жена! Жалко!

изглежда жалка с тези дрешки...

Въпрос към дамите в сайта: Нормално ли да има такъв стегнат бюст на 48 години? Или става дума за силикон?

Нормално е за здрава жена. Е, при нея незнам какъв е случая, но на 48 години има доста жени с хубави бюстове. Разбира се на 25 години, когато са били бюстовете са им били още по-хубави. Хората са различни, както сред 25-30 годишните има високи, стройни, дългокраки и красиви, същото го има и сред 48 годишните.

Късно и е вече. Тя си зароби младостта и красотата покрай оня капризен старец. Вместо той да се подмлади с младата си жена, тя се състари покрай него. Няма го оня младежки чар, който имаше Катрин, няма го онова пламъче в очите и вече.

Не разбирам защо се правят филми за наркобарони и баронеси - за реклама май. Що за мания е да възхваляваш престъпници?

Този фотограф, дето е правил трета снимка, с дъщерята, трябва да му се отнеме фотоапарата и със закон да му се забрани да упражнява тази професия

цак грозно. а дастеря и е просто ъзас, добре це и е дастеря та да я пробътват. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Горката! Личи си, че не е правила секс от години. А сигурно и Майки Дъглас е сменил целия персонал с жени.

Неотразима е Катрин на сн.1.Тя грее,изглежда много различно, великолепна е.На др.снимки е каквато я знаем отпреди.Не е красиво, но си мисля,как си ляга до възрастния си съпруг.Та тя кипи от младост и чар.Е, той е отличен актьор,но възрастта си оказва значение.Тя си знае.

Наистина вече е по-различна.