Внучката на Чарли Чаплин отморява у нас

Внучката на легендарния комик Чарли Чаплин – Кийра е в София по работа, но призна, че ще използва момента за да се разтовари у нас.

Обратно в новината

Коментари - Внучката на Чарли Чаплин отморява у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно тъпо същество. По-добре да харчи парите на дядо си без да се показва .....

Колко мило....

казва се и се пише отмаря,а не отморява

за поредната му комедия. Смехът ще спаси света, така някакси разтоварващо, отморяващо, разхлабително, лежерно и елегантно. А тя е достойна наследница на Сър Чарлз Спенсър Чаплин, ако нямате нищо против да внимавате как и за кого пишете.

Разкошна жена, излъчваща завладяваща положителна енергия.

що не са написали коя е баба ѝ

Прилича на знаменития си дядо, сините очи, усмивката. Хубаво е, че този човек остави голямо поколение, децата внуците и правнуците носят частици от голямата му душа.

Горката жена. Не е виждала дядо си. Той явно не е имал време да опознае всичките.

Да се разтовари у нас - алооо ние някакъв кенеф ли сме да се разтоварва? Бе няма ли някакъв редактор да проверява какво се пише?

Хубава и жизнена жена! (За разлика от скелета Анджелина и другите подобни холивудски "красавици", които вече не приличат на хора, да не говорим, че след всичките си пластики са като едно лице всичките ... ) И всякакви дрехи ѝ стоят много добре! Приятно прекарване в София!

Скъпа Нели Делчева, когато се върнеш на село и говориш с приятелките си можеш да "отмаряш" колкото искаш. Хайде положи малко усилия да остави в къщи родния си диалект и когато пишеш статия в един от най-големите сайтове в България се опитай да го правиш на правилен български език.

И аз не съм фен на някои неграмотни писания в дира, но в случая това е правилната форма.

Всъщност да, изглежда бяла жена, макар че майката, Хана Чаплин, произлиза по майчина линия от голям цигански род. Пише го в уикипедия. По произход, Чарли Чаплин е циганин наполовина.

Нали знаеш, че циганите в Англия са бели?

Kръвта на Великия тече в нея, а е и хубавица!

Внучката дали знае, че този който оскверни гроба на дядо и бе българин?!

А колко оскверниха България и паметта на прадедите ни?

Оскверняват .