Коментари - Нана и Фандъкова заедно срещу рака | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само с балони не става,трябват и много пари.Ако имаш пари се бориш,ако нямаш-умираш.Тъжно е, но е факт.

Тези ,чичко паричко ги е спасил.Изстрадала съм,загубих дъщеря си на 30г.и знам ,че без пари си никой и нищо.Това" хипократова клетва",си е пълна глупост.Точно тези ли са най борбените и смелите?

Трябва да имаш пари !! Това е - Подкрепа от близки - хубаво би било ! Много работа - чудесно ! но само АКО графика и ангажиментите ти се определят от това как си ти в момента и можеш ли сега да поемеш тази работа или ще го отложим , да речем , за утре в 15.00 ч, за да ти мине гаденето.....Т.е. не са пример за лечение в България -едната е милионер след толкова време кмет на София / официално от всеки проект ,който финансира общината 30% са комисионни за тези по върха - от партията, която те е издигнала до последния одобряващ !!!А, другата се е подложила на специално безплатно лечение в Израел....В БГ нещата стоят друго яче . И както се казва -Да пази БОГ да не ни стига такова нещо !!!

си, когато разполагаш с мнооооооого финанси. Нямаш ли, няма как да се бориш. Така че само призив, желание и подкрепа не са достатъчни, за съжаление. И всички са наясно с това. Важни са, но по-важни са връзките, общественото положение и парите, с които разполагаш. Иначе животът свършва.

Това не е вярно. Обикновен човек съм, цялото ми лечение протече в България. Волята за живот, подкрепата на семейство и приятели са от съществено значение при лечението на онкологично заболяване. Парите са екстра, чудесно е да ги имаш, но липсата им не означава летален край.

Слава Богу, доброкачествена и отстранена. Всяка година, като информирана жена на определена висока рискова възраст, ходех на гинекологичен преглед. Платен от фирмата, те спазват здравните и синдикални разпоредби, всички жени минаваме. Всяка година цитонамазката - отрицателна. "Всичко е наред, госпожо". Ама коремчето бързо се издува - е, то цялата съм надебеляла, години, хапване, отпескане...нали докторката ми казва, че всичко е наред, спокойна съм. Докато една малко по-отговорна ми направи цялостен преглед - да ви кажа на прост език, просто е бръкнала по-дълбоко и ахна - миома с големината на детска глава. И след три седмици ме оперираха. В българска болница, всичко тогава беше и досега е наред. И питам аз, кого да питам - като ви бе платено, доктори, да направите качествен преглед, защо не го правихте? Извадила съм късмет. Ами ако не бях?

отпескане - отпУскане, ама съм и аз грамотна.

Срещу рака хубу. А кога срещу кучетата?

Още е прясна Новината за Жената с РАК , която получи отказ от Лечение в СЕДЕМ Софийски Болници с Отделения за Диагностика и Лечение на РАК , и на края близките се помолиха на Болница в Истанбул която дойде в СОФИЯ за 7 часа и спаси Жената .Да кажете нещо ГОСПОЖО Фандъкова и ГОСПОЖО НАНА , А ?

Нана спря ли да пуши или не. Щото ако все още се дразни, че не на всякъде може да се пуши какво му е заедно то.

Водеща ,ама друг път.Само разваля предаването с тъпи изказвания

Преди време Нана се острига в ефир за да се бори с рака. Сега си сложила перука, пишат че струва 5000 лв. Май всичко, което прави тази жена е PR. Борбата с рака не става с думи, пуснати балончета, призиви и т.н., а с добро здравеопазване. И двете са се лекували в Израел, защо не в България? Колко е струвало лечението им и могат ли всички нуждаещи се да си го позволят. Какво е направила Нана с фондацията си, не за борбата, а за лечението на нуждаещи се?

Съпругата ми е със същото заболяване.Тогава разбрах,че здравеопазването струва много пари и "специфични" връзки.Там няма равенство,както и пред Закона!

Като е имало събиране на перуките, да бяха повикали и Боби Михайлов, той успешно може да се включи в една кампания против рака на черния дроб, примерно.

Айде стига,омръзна ми от тая Нана! Колко много други хора има,които не могат да се преборят с рака,защото нямат връзки в България или финансови средства за да се лекуват в чужбина? От опит го знам-близка съм на човек,който не пребори рака!

Не виждам никъде информация как жените да се предпазят от рак на гърдата! Женските гърди са предимно от мастни клетки и са като едно депо за токсини, които са основните причинители на рака. Затова рака на гърдата при жените е 100 пъти по-срещан отколкото при мъжете. Така че за да се предпазят от рак на гърдата жените най-вече трябва да се предпазват от всякакви видове токсини в околната среда, в храната и т.н. Козметиката и грима трябва да се намалят до минимум, по-добра диета, повече спорт и чиста среда - това е основното!

Фандъкова е милионерка от кметуване то си в София...който го успорва е глупак който явно живее в някаква паралелна вселена...та като си с възможности е друго да се бориш...ама пък и кармата си казва своето...пожелавам и единствено да жъне това което е посяла...историята е безмилостна към мошениците...а Данчето е надълбоко в схемите....

оспорва...да се еа и у неграмотника...

Само от паркирането що пара отмъкват

И на раково болните ли злобеете бе комунисти долни Затова никога няма да управлявате България. Комунизма заразява с РАК. ПОМНЕТЕ ЧЕРНОБИЛ И КАК КОМУНИСТИТЕ КРИЕХА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЧЕ ИМА РАДИЯЦИЯ. КОМУНИЗМА НОСИ РАК.

Не ти прави чест да използваш залата участ на тези силни жени, за да говориш против някоя политическа сила. Грозно, пошло и против всякакви човешки норми е. Прави го на друго място, защото освен всичко останало, това е и грях. Тези хора имат и близки, но които твоите нещастни думи звучат много зле.

Ако имаше и толкова силни мъже, колкото са силни тези жени...

lu4ka

Може би, ако всички български жени с рак на гърдата се лекуваха в Израел по специална безплатна програма, биха имали повече шансове.

Ако нямаш достатъчно средства си умрял. Не се полага ежегодна мамография на диагностицирани с рак на гърда жени (50-60лв.). Личните лекари могат да издават направления през 2 години, колкото на здрави жени. Хормонотерапията в някои случаи предизвиква остеопороза, а изследването за това не се поема от НЗОК (60-90лв.). Някои лекарства предизвикват гинекологични проблеми, които могат да се превърнат в рак. Тези проблеми не се поемат от НЗОК.

Руска учителко, какво става със сроковете за Дондуков, Монтевидео и т.н.?

Успех на всички жени в борбата. Тези двете са успели, защото са имали финансови възможности. Не си спомням вече колко много призиви за финансова помощ има, защото голяма част от болните българки нямат финансов ресурс.

Успех на всички, които се борят с тази коварна болест. Майка ми е с рак на гърдата. Заради нея ходих до фондацията на Нана - Фондация Една от 8! Останах много, МНОГО доволна - отношение, материали... въобще всичко! Желая й много успехи и пълно възстановяване!

Икакви материали по-точно??? Напишете моля!

Фандъка е основен заразистел с ракови клетки, защото София не се мие !!!! Оставка бе мурзило!!!!

София е толкова мръсна , че всички ще измрем от рак на белите дробове

Не е важно да констатираш, че е мръсна София, а да пазиш като е изчистена, пък и да помогнеш да я прочистим от недобросъвестни пришълци, на които не им пука за града ни!!! Мърсуват тук, а плащат данъци по родните си места!! Пълна безпринципност, какво ще кажеш,а?? Злостният ти коментар е безпочвен!!!

Успех и на двете!И на всички,които се борят с това коварно заболяване!Лошото е,че като минат пет години и се поуспокои човек, болестта пак напомня за себе си..

:( истина..

НЕ СЕ ПРИТИСНЯВАЙ ДАНИ И МАМА СА ДО ТЕБ.