Галена и Галин кумуваха на сватбата на Фики Стораро

Поп фолк певецът Фики Стораро се ожени за приятелката си Гюлджан.

Обратно в новината

Коментари - Галена и Галин кумуваха на сватбата на Фики Стораро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това новина ли е?

Така и никой не ми каза от кой цигански клан са тия хорица и с какво са известни, че ми ги показват?

БОКЛУЦИ!

A Издислав там ли е бил? :)

Цигания до шия под изкуствените вишни на бившия японски... О, времена, о нрави!

Аз сам от ромски произход и живея в Испания 12 години имам две момичета голямата следва за лекар и като гледаме толкова шум за нищо и просто се отвращаваме като чели жени принц а тоя е накакъв миризлив а надолец които не знае да говори нито турски нито балгарски

Аз сам от ромски произход и живея в Испания 12 години имам две момичета голямата следва за лекар и като гледаме толкова шум за нищо и просто се отвращаваме като чели жени принц а тоя е накакъв миризлив а надолец които не знае да говори нито турски нито балгарски

ОПА,ЖИВОТА НИ Е ПОП ФОЛК!!!

Някой трябва да сложи край на тая трагедия или ние или те. Ако трябва гражданска война да се почне . И който победи да остане да живее тука. Все си мисля че сме повече от циганите

Галена нещо пуснала шкембе...

Наскоро роди второ дете.

Да беше Фики оперен певец прославил държавата по света като останалите ни оперни певци.Да беше Гюлджан успешен лекар,архитект, да си кажеш браво,ето има интегрирани цигани.А то някакъв кръчмарски певец виещ ориенталски ритми и семплата му женичката.Такива сватби всяка събота и неделя вдигат олелия от ромските квартали и тровят почивката на работещите хора от околните кварали.Тези с нищо не са по различни от братята си от етноса. Много шум за нищо.

защото това сега е елита на българското общество...

ДОТАМ Я ДОКАРАХА КОМУНИСТИТЕ ПОД ДИКТОВКАТА НА ЕВРЕИТЕ,КОИТО НЕ ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА СЪЩЕСТВУВА...ДА,АМА НЕ БОГ Е С БЪЛГАРИТЕ И ЦИГАНИЯТА ИМ НЯМА ДА Е ВЕЧНА!ЕВРЕИТЕ ИМАТ ПЛАН БЪЛГАРИТЕ ДА БЪДАТ ИЗТРИТИ ОТ ЗЕМЯТА ИМ,НО ПАК КАЗВАМ КРИВИ СА ИМ СМЕТКИТЕ.БОГ ГЛЕДА!

Едно време се подигравахме на румънците че са цигани а тя каква стана. 2040 г. българите сме малцинство според всички доклади и проучвания

Циганин бил - само за сведение НЕ Е, най-обикновен турчин е, все едно в България не е бъкано с тях... чалгар бил - простотия било - ОКЕЙ! Но вижте колко коментари сте нацвкали и ще продължавате да цвъкате - а когато има някаква друга новина, свързана с по-културни хора или събития, има 2-3 мижави коментара на кръст. Я се замислете това какво говори за вас?! Вие, които така активно се включвате под новини за Фикита, Отварачки, Никлозети и тем подобни паразити! Явно сте им на нивото.

Доста пошла и брутално кичозна сбирка на някакви неизвестни лица от цигански произход . Чудя се какво прави тая " статия " в Български сайт ....

ОТВРАТ ! Чалга и цигания !

На масите сигурно са били подредени , Сиганин чалгар , Сиганин чалгар ? Цто ми забранено от БХК !

Маз/нотия до шия. Горката скапа/на България в какво се превърна. Това ни е елита.

ДОТАМ Я ДОКАРАХА КОМУНИСТИТЕ ПОД ДИКТОВКАТА НА ЕВРЕИТЕ,КОИТО НЕ ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА СЪЩЕСТВУВА...ДА,АМА НЕ БОГ Е С БЪЛГАРИТЕ И ЦИГАНИЯТА ИМ НЯМА ДА Е ВЕЧНА!ЕВРЕИТЕ ИМАТ ПЛАН БЪЛГАРИТЕ ДА БЪДАТ ИЗТРИТИ ОТ ЗЕМЯТА ИМ,НО ПАК КАЗВАМ КРИВИ СА ИМ СМЕТКИТЕ.БОГ ГЛЕДА!

цигани?

Те там е требало да се изтрезка некой джихадист... за фоерверки...

че на сватба да се облечеш в черно и детето също, все едно са тръгнали на погребение, само липсва още една черна роза. Аз такива бих ги изгонила ако бяха мой гости

От целия снимков материал и на мен това ми направи най-силно и неприятно впечатление. Пред простотията и парите са безсилни.

Задължително на циганска сватба се ходи със смокинг, включително и Десислава е купила на момченцето си.

е тази десислама ми падна в очите, да хване юноша за баща на детето си това е жена без мозък

Селяния + Цигания = Чалга

Кои Галина и Галин са били кумове? Че то има хиляди такива в България. И това Фрики какво е? На снимката виждам един еврором, да не казвам циганин. Това ли е Фрики или? А и с какво са известни Галина и Галин?

Галин е Галин Вафлата , а Галина е Галина....довърши го сам:)

А къде е Издислав? :)))

Най-видният простак в държавата защо отсъстваше? Нали е на всяка манджа мерудия?

Подобни срмадливи партенки т.н. " новини " , не интересуват никого в прекрасната ми Родина. Индивидите с кичозната , чалга визия никога не са били , не са и категорично няма да бъдат част от Българското общество , нация или култура . Платено съобщение от циганския комитет или някое мешаре . Категорично са част от някакво андолско вип - сборище . ВИП - вулгарни изроди прокажени!

Блян бленувам, сънища сънувам... Наборе, влез в час - това е действителността. Остави тез песни любовни и изгубени въжделения.

минусите или не схванали горчивината или не искат да прозрат, че истината е такава

Да отидеш на сватба в черно, да облечеш детето си в черно И да подариш черна роза. Колкото и чалгаджийска да е сватбата, пак не върви.

Някой се чудеше за името Фики, той всъщност е Фикрет, те са турски цигани!

Да позная ли каква музика се е слушало на сватбата? Живи и здрави!

Какво занимават цяла България с една циганска сватба на едно чалга синче при това тъпо и бездарно. Да ходи да гостува в шоуто на Слави, то без това вече никой не го гледа.

За съжаление, това е нашата ''VIP'' държава. Чалга, цигания и простотия, толерирана и от не малко българи.

Циганин до Циганка, ужас...не ни занимавайте с тая боливудска помия!!!

Името Фики(т) ми навява асоциация с FuckIt!

се размножават като хлебарките, та и хтази булка е бременна

"Пази Боже сляпо да прогледне." Ал.Константинов

бъдещето на България, чалга и цигания

Фейса на младоженеца ,а и на доста от гостите са доста...талибански.Чудя се как ли минават митниците без да ги отбиват за допълнителна проверка. На всичко отгоре никак не можах да се убедя ,че това са някакви ВИП персони ,дето заслужават подобно внимание.Нека отидат за медения си месец в Лас Вегас.Гаранция ,че ще го пита американския бордер контрол дали не е роднина на Абу Бакр ал Багдади.

Бе кво ни занимавате с тия циганье...

Само Краси Радков с европейската си физиономия разваля боливудската атмосфера на този иначе толкова хубав индийски игрален филм.

Краси Радков и европейска физиономия!! Разсмяхте ме от сърце!

Тя Европата е голяма - има Западна, има и Източна. Има Северна, има и Южна.

A Софка не можа да дойде с Гринго, каква космическа драма

Хотелът трябва да е "Майнела" - новата столица на чалгата и светъл фар, привличащ селяндури-първенюта от цялата страна. Само пред него можете да видите, човек облечен с анцуг за 70 лв. с кола за 700 000 лв.

Глупостиии, те си купуват дрехи от турбо кичарията на Philipp Plein!!!!

С тези цигани ли ще ни занимавате сега?!

Само още едно потвърждение - вкус с пари не се купува

Ама не куснахте на Цар Киро новата ракия а!? Е, тогава щеше да е истинска новина!

вари го ,печи го..циганина си е циганин..

Така си е. Националният им манталитет надживява времето. К,во става с българският е по-интересно....

Егати "тъмната" сватба. Някакви черни, брадати мъже и смугли жени все едно на принц Хабиби, брат му се жени, за на някой индиец, сестра му ;)

Браво на циганетата! Сега ако се научите и на работа, грешка няма да имате!

Колко брадати талибани на едно място. Тръпки ме побиват.

Галя свирката?

Най-обикновена циганска сватба! Всичко си има.....цигански оркестър, шарения, селски физиономийки и др.