Искра Лорънс: Не съм перфектна, но съм красива

Искра Лорънс може да даде смисъл на всеки, може да накара всеки да се почувства добре в собственото си тяло.

Обратно в новината

Коментари - Искра Лорънс: Не съм перфектна, но съм красива | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има уникално тяло, тия гейчета дет харесват кльощави жени с прави тела да ходят се гръмнат. Истинските мъжествени мъже като мен си умираме за такава жена като Искра, има уникални форми, огромно сочно дупе и хубави естествени гърди, а бедрата са й мехлем за окото. Само като я гледам на снимка мога да свърша.

Е, и умна не си, но си нахална. Who cares?

Тази прилича на българка в 11 клас...

с какво друго е известна?

Следвайки нейната логика и критерии стигам до извода, че Фидоска е просто прелестна. BTW къде се скри тази красавица?

Хубава е жената. В лицето прилича на Кейт Уинслет. Дупето е възголямо и краката са тежки, но явно това е въпрос на гени и метаболизъм и не зависи от нейната воля да отслабне. Поради такива съображения вероятно тя се е отдала на каузата всеки да се харесва в собственото си тяло. И е права. Колцина имат съвършени тела? Защо хората да не се харесват такива, каквито Бог ги е създал? Защо трябва да се тормозят и прибягват до корекции дори там, където няма нужда?!?

Нейното се нарича избиване на комплекси....

момичето си е екстра..бомба .., блазе на този който и се радва...

И аз това викам, другите меки китки дет харесват жени с прави мъжки тела и кльощави да се гръмнат

Момичето си е супер!!! Който не е спал с такъв тип жена нищо не знае!!! От опит Ви го казвам!!!

спал си на меко! То таа си е жив матрак магнифлекс! :-))))

Евала брат, е това е истинска жена с истинско женско тяло, гейзерите дет харесват слаби жени с прави тела като на мъж са неосъзнати хомосексуалисти.

е те такова чудо, като красива с голема трътка, НЕМА!!!

Точно това прави красиво едно женско тяло - голямо изпъкнало дупе и големи гърди, ти кат си хомосексуалист и харесваш жени с мъжка форма на тялото аз кво да направя ?

мммммммм мазничко :-))

Красива си. До кръста. Тези крака са като от друг човек. Едно време ходихме на кривите огледала в Западен Парк да си се смеем. А сега гледаме снимки на свръхсамоуверени кифли убеждаващи себе си и околните че са нормални.

Да не е е превеждал някой стажат, упражнявщ наученото от курса по английски, че така се е загубил в превода на тази статия? На това моя учител по английски, бог да го прости, казваше "глупав български".

Аре стига сте ни налагали тия 2 декара гъзища де ! За всеки влак си има пътници. Има и любители на BBW, ама айде да не го представяте за масово !

Е ти плоски ли харесваш бе, ебати хомото си... Това пиче има уникално тяло само пълен гей не би го харесал.

отвратителна точно толкова, колкото и торбите тракащи кокали от модните подиуми. Две крайности. Красиво е здраво, тонизирано и симетрично тяло. Тук не виждам нищо такова, както и при стърчащите кокали. Това е едно прасе. Онези са скелети.

Точно!

Не ми е ясно каква е тази и за какво се бори, я обадете с какво се занимава? Манекенка не може да е щото прасе манекенка няма, няма и да има! Платила си е да я лепнат тука? Каква е идеята на тази статия и коя е тази млада но дебеличка жена?

Със сигурност не е грозна, но си има проблем с килата. Не е хубаво разни манекенки да рекламират страшно кльощави тела и да водят момичетата до анорексия, но също така не е хубаво да се рекламира наднорменото тегло като нещо много добро и хубаво. По тялото на тази девойка със сигурност са се лепнали доста нездравословни храни. Това не трябва да става модел за подражание в никакъв случай.

Тази жена разбира се, че е красива. Много по красива от всички плеймейтки, Златки, Николетки и чалгаджийки, които са набедени за красиви. Дискусията тук не е дали е със здравословни килограми, а дали е красива. Да, красива е.

И по-пълна жена може да е красива. Една хубава усмивка прави жената много по-красива от какъвто и да е задник.

Човека не вижда ни лице, ни усмивка, гледа право в задника. Тя даже няма нужда да говори.

за сега е търпимо, но на 35г. няма да може да си носи задника!

Не намирам нищо естетично в това тяло. Красивите фрази, които описват това тяло не могат да скрият реалния й проблем със затлъстяването. А проблемът е световен и да даваш погрешен пример, колко е добре да си направо дебел и да не ти пука, н еправиш услуга на никого. Не необходимо д си манекен, но това тяло се прави определно от лошо хранене. Всеки си има право д асе чуства както си иска , но да ставаш модел за подражание ми идва в повече.

Да, наистина е пълна и има какво да сваля, но пък е и наистина хубава!! Има страхотни черти. Лицето й е 100 пъти по-хубаво от на мн други (бг фолкаджийките и вс които им подръжават са грозни като смърта сравнение с нея).

Благодаря, НЕ!

турска виза многократна и най малко 10 камили

Ей хейтърчета, ако ви наседна ще цвръцнете като акне в огледало, гевезета шашави. 90-90-130 е новото 90-60-90, капиш?...отивам да ям, като се върна само похвали искам да намеря.

Иншаллах, какво не и харесвате бе, ама жена е! Ела бачо, ела , баш как треа си, остави го ония хилави гейове, ела си тука , за теб трябва сериозно отношение и много дълбока оран до просълзяване

като пример, това което видях!

Тази жена е болна и трябва да вземе мерки срещу затлъстяването. Нито е красиво, нито е здравословно.

Болен ти е мозъка прост, уникално тяло има!!

До коледа има още малко. После тази свиня е редно да стане на кюфтета и сланина. Твърде много станаха веганите обаче, и тия дето ходят по левия бряг...

bati praseto

Аз пък винаги съм харесвал такъв тип "наляти жени", да "има материал" както се казва. Явно има нещо оренталско в мен, въперки че не съм забелязал! Тази мацка за мен е доста по женствена и естествена от някоя, която току що излизаща от фитнес клуба.Да, звучи може би парадоксално, тъй като аз спортувам повече от активно.Колоездене- над - 10 000км на година, имм профил и в "Страва"-та. Никога не са ме привличали слабите жени, на подсъзнателно ниво ги игнорирам.Ако можех само да се запозная с тази мацка Искра, ама, на- едва ли ще стане. Отделно, такива жени са и по уверени (и от моя опит), тъй като не залагат на това да имат мерки 90 60 90 - те си се харесват, такива каквито са и нямат за цел да се харесат на другия пол на всяка цена, светогледа им е друг и се интересуват от по стойностните неща в живота. по смели и открити са. Явно знаят, че има мъже- такива като мен, които ги харесват и си падат по такива като тях.

САобщение: "Днес женският национален отбор по сумо на САЩ е в градски отпуск. Моля амуджите да ходят с лигавници и затворени усти!".

Не си красива, дебела си. И да ти имах самочувствието

Не си нито умна, нито оригинална. Футка си (мъжка или женска). А и да ти имам самочувствието!

Точно казано, допълвам и много скромна

Шиша е момата, наляла е балдъри като добруджанска матрона, но... добрия майстор на голям тезгях работи, него не мож го уплаши.

Едно запомнете и си го запишете за да не го забравите!Няма, повтарям НЯМА по-сладка гледка от едно стегнато, атлетично и красиво оформено женско дупе! Не слонски бутове и не гъз като чорбаджийска софра! Всички тия статии само ще ви накарат да изплюскате още една мазна баница и положителните коментари тук с "мъжки" никове да знаете, че са писани от жени. Няма нормален мъж да хареса тоя хипопотам!

Аз съм нормална жена и смятам, че са и множко килограмите - на 40 ще е хипопотам с износени стави. Сега все още е "стегната" заради младостта си, но тя не е вечна.

кой лъжец ти сложи минус?!?! Или е някоя жена-слон дето си е хванала някой супер закъсал мастурбатор, който и разправя колко не харесва стегнати дупета, ама се озърта като лалугер да му изпадне нещо стегнато и да я зареже

Явно няма значение чийо е дупето, и дали е на един и същи човек.

КО?НЕ! ти си луд бе майната

Иска ти се, истинските мъжкари като мен харесваме точно такива жени с форми, това момиче има уникално и божествено тяло, сочно дупе хубави естествени гърди и уникални бедра. Ти като си хомосексуалист и харесваш кльощави/слаби жени с прави тела като на мъж аз кво да направя??!!

Това е пищтна жена. Вярно, че след някоя и друга годинка може и ........ Ама за момента си е добре. Не случайно жените се делят на хубави и кльощави. :)) На самоходните тояги, при секс най много да се убодеш на някой кокъл. :)) И те така ........................ !!!

еее, ай стига разни дебелани да се "чувстват уверени и красиви" в дебелината си. Аман. Да яде по-малко и ще си реши проблема. Японците казват, че стомахът е колкото юмрук и затова порцията не бива да е по-голяма като количество от собствения ни юмрук.

Те и затова бурканчетата с Нутела са колкото юмрук - за да опраскаш едно бурканче и да не преядеш.

За 27 години тези килограми са твърде много. От опита на моите 46 години знам, че всяка година се слага по някое кило, дори и човек да спортува и да се храни нормално (не говоря за моделите, дето прекарват 7 дни във фитнеса). И ако стартовите килца на млада възраст са към 90 ммммм май не е много добре.

Определено има чар и обаяние обаче тия килограми са малко в повечко... Може да не прави ретушм но според мен има операция на талията тип Кардашиян

Чак пък красива?!! Изхвърлила се е като ... Сладка е, секси. Защо се напъва да е красива, колкото за беля?

Абе,хубава е..ама първите 3 снимки можеше да ни ги спестите....яко бутове,брат! Това на 40 годин,ще е страшно!

еми то и ти на 40 няма да си като на 25

Момичето определено е красиво. Много лъчезарно и явно, че чувства добре в кожата си ! Това е най-важното. Малко е пълничка за моят вкус НО това далеч не означава дебела.

Вижйте че е сложила бельо с връзки. Нормално - иначе нема сваляне. Треа да се къса секи път, ахахах

За хората, които наричат момичето "хипопотам" - не всички си падаме по скелети като вас. Девойчето си е в златната среда. Има доста други, които вече са наистина с наднормено тегло, като онази Ашли Греъм. Има и по-лоши случаи.

ква среда бе приятел?? не и се вижда бельото от месо