Котки, маскирани за Хелоуин

Те са меки, мъркащи любимци със собствен нрав. Със сигурност не биха се зарадвали на хрумването ви да ги навлечете в костюм, но пък отстрани са забавна гледка.

Обратно в новината

Коментари - Котки, маскирани за Хелоуин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде започнаха да ни пробутват реклами за тъпия ЧУЖД празник Хелоуин. Абе дираджии, защо не рекламирате БЪЛГАРСКИЯ празник на същата дата - 1-ви ноември - денят на БУДИТЕЛИТЕ?!? Чували ли сте изобщо за него?! Докога с тая НЕбългарска пропаганда?! Щеше да е смешно, ако не бе толкова жалко. Е..ти и сайта чуждопоклоннически сте!

Да, бе, да! Маскирани били за хелоуин... Има ти хабер котката от маски и от хелоун... Но разни списващи другари търсят повод само да ни натрапват този противен и чужд на българските традиции измислен псевдо празник!

Що за болни мозъци има, що за диверсия е този празник, да не се допуска в БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ подобна гавра с ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ - КОЙ ПРАЗНИК ОТ ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВИЕТО ВЪЗПРИЕХА КАТОЛИЦИТЕ ,ТАЗИ ПРОПАДНАЛА ВЯРА СЛЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ ИЗВРАЩЕНИЯ НА ЦЪРКВАТА НАД БЕЗЗАЩИТНИТЕ - ДЕЦА И ВЯРВАЩИ .... ТЕ СА СЕДНАЛИ НА МОРАЛ ДА МЕ УЧАТ И ДА ВМЕНЯВАТ ТЕХНИТЕ ЦЕННОСТИ .....СТИГА ТОВА ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО ....КАРНАВАЛИТЕ СА ПО ВЕЛИКДЕН .....

Имате ли пипе,българи ли сте ,та пропагандирате сатанински простащини.И лековерните,недостатъчно образовани млади хора,направо им избелихте мозъците с хелуини,валентини и прочие.Абе идиоти,кога англосаксонците ще отбележат български празници и обичаи,бе и то стократно по-смислени и красиви.Вие сте роби не само фактически ,но и по душа,та се унижавате с тези чужди промивки.

Само пояснявам тезата си. "Северноамерикански", в смисъл, че тази сбирщайн паплач, която има държава едва от 250 години, се опитва да се идентифицира, с измислени или крадени празници, от рода на тези на тиквата и на пуйката. Натрапва ги агресивно по света, също като "демокрацията" си. За съжаление, в нашето объркано и останало без ценности общество, номерът им минава.

Хаха уникални са, браво!!!

Mesage Ofisiel ! Fen, Fen Tulip !

" Драги ми Морел, На този свят няма щастие и нещастие, има сравняване на нещата едно с друго . Само който е изпитал безкрайно нещастие, може да изпита безгранично щастие . Цялата човешка мъдрост се заключава в две думи : Чакай и се надявай ! " Винаги Ваш : Едмон Дантес Граф Монте Кристо

Готките котки, станали на маймуни заради нас, хората :)

Снимките са готини на мен ми харесват :)

аз във знак на благодарност си маскирах ануса на хеловин и да ви каза це стана много интересно

Меко казано, отвратен съм от това чуждопоклонничество. Стига бе, стига, престанете да работите против българщината. Какъв Хелоуин, какъв Ден на Благодарността, какви новоизмислени чужди празници, какви измишльотини, с които обърквате нашите деца?

Така, значи! Да се тричат кучета за здраве, по стара странжджанска традиция е варварско. Обаче да окепазиш котка заради някакъв тиквен псевдопразник, е постъпка, достойна за подражание. А бе ние маймуни ли сме, че да подражаваме на североамериканските аборигени?

Абе чий е този нов празник, за който от сутра радуват чуждплоконниците на ДИРа?Карат ни сладки да правим в определени форми, сега котките сме длъжни да измъчваме, за да сме можели да им се порадваме, докато изчакваме настъпването на непонятния празник...Какво става, какво е това чуждопоклонничество? Това безплатно ли се прави и ни се насаждат нечии чужди традиции, или по нечии инструкции? Тези редактори ще ни съобщят ли със същия младежки плам кога да си облечем кукерски костюми, когато бъде българския подобен празник? Или тогава няма да има кой да им нареди , или плати?

А Пабедата на 9май да празнуваме ли?

Ти щом с такава дата като 9 май сравняваш, тази измислица, явно на какъв акъл си. Отивай да си четеш уроците по история! Наблегни на 2СВ.

Уважавам всеки български празник и традиция, но не виждам нищо лошо в това, деца и възрастни да се маскират и позабавляват за Хелоуин, просто още един повод за веселба.Не е проблема във внесените празници, като този или Свети Валентин, а по-скоро, ако не се набляга на опознаването на българските традиции, обичаи.Като гледам котките от снимките, едно ми е чудно - как са стояли и изтърпели толкова облекло по себе си, та даже и шапки?До една степен е добре човек да предреши животинка за празник, това обаче надали трябва да се превърне в причиняване на дискомфорт на домашния любимец.

"Не виждаш", щото си сляпа. Духовно. Ти и отровите във въздуха, и вредните излъчвания не виждаш, и химикалите във храните не виждаш, и медийните промивки... но те си действат. Пагубно.

'Духовност' - тотално експлоатиран и напълно изпразнен от съдържание термин. ОК е да си тъп, неук, необразован, мързелив и неуспял дървен философ, стига да си се сдобил, незнайно как, с 'духовност'..

Дискомфорт!?! За котката от снимката хело-ала-балата е факт. Според идиота, който я е омотал в парцали, това е веселба. От моя, пък навярно и нейна гледна точка, жестоко извращение.

Защо толкова упорито ни се натрапва този демонски празник от служителите на вавилонската (халдейска) блудница, с която Бог нарича духовният аспект на папството? Въпросът е риторичен. Това е част от техният социален инженеринг целящ да култивира грешници за които се гради вавилонското царство на луцифер и над който неговите служители единствено имат власт и могат да контролират чрез материалните блага и техните мимоленти плътски страсти. Понеже знаят че чрез сила не могат да преодолеят светиите на Господа, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса Христа, нямат духовна власт над тях и не могат да ги контролират.

Не го гледай тоя вавилонски празник, чадо мое. Върви запали една свещ и дай някой лев в помощ на църквата, че стария ми Ролекс нещо взе да изостава, а БМВ-то ми скоростите са за ремонт. Лично Вожд Путин така каза - пари само за православието да се дават и да се яде и пие само на православните празници. И Кадиров православния така прави

Паленете на свещи е езическа традиция. Истинските христяни които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса Христа, не палят свещи и не се молят на икони и светци, понеже само Нашия Спасите е пътят истината и живота и никой не дохожда до Отца свен чрез Него. Затова влизаме в малката тиха стаичка, където се молим директно на Господа и благадарим за всичко, за Неговите безценни духовни и физически дарове и за святата спасителна истина, която ни е дал за да не ходим в духовен мрак.

Аз пък имам тикви ...

Имаш и една на раменете, не я забравяй и нея

... мамка Ви тъпа от дир-а, до кога ще изпълнявате повелята на мракобесните илюминати и ще ни навирате този ЛАЙНЯН "празник" на уродливостта (всъщност баш "ценностите" на западната "цивилизация). До кога? ... малко национално достойнство бе говеда. Младите българи вече не знаят името на родината си! България ли е? ФАЩ ли е? Содом и Гомор ли е?

Обадих се на редакцията в Дир и им казах да пуснат тази статия, за да може православните азиатски славяни да се издразнят, а също така и във всички детски клубове, градини и ясли им заповядахме децата да се обличат и да празнуват. Ама тая задача я дадохме на рептилите. После малко ще ви ръснем с кемтрейлс и сте готови. Това ще го сторят извънземните от Зона 51

Самият термин рептили са една илюминатска безсмилица.

FuckTheEU

Не ни натрапвайте този чужд за нас и нашата култура "празник", в предишната статия дори забранихте коментарите! Който иска да си го празнува както иска, но не го натрапвайте медийно!!!

Абе трол смотан, що си мислиш, че някой в България го празнува този празник?

... ТоТ, ти ясно нямаш деца, а и мозък! Излез навън, поразходи се из Кенефландия и ще разбереш, че падаш от Марс на темата!

Празникът на ада ("hell"), явно е свещен за дирниците, като рамазана за мюслитата. Затова не позволиха коментари.

Чукча не читател..

Доста прост народът по света и у нас.