Сините сливи намаляват риска от остеопороза

Американски учени установиха, че ежедневна порция от пет сушени сини сливи забавя загубата на костна маса и намалява риска от остеопороза.

Обратно в новината

Коментари - Сините сливи намаляват риска от остеопороза | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как иначе. Всички знаем че Калифорния е голям производител на сини сливи... Не че университета в Сан диего има общо с това....

А киселите краставички са най-отровната храна. Няма ни един жив от тия дето са яли кисели краставички през 1900 г.

Сините сливи са най-червени, когато са зелени!

Те хубаво сливите го намалят риска, ама никой не казва кой причинява тая остеопороза. Ще подскажа: инфекциите и бактерии те в тялото. А къде са те....ами в най-големи количества в мъртви те органи. И стават силно токсични тъй като тъкънта е мъртва. А кои са мъртви те органи в човека - зъбите на които е правено кореново лечение т.нар. мъртви зъби.

И мозъкът, дядо и мозъкът. И той, за съжаление е умрял, очевидно и ушечувно...

А сухите сливи намаляват до минимум риска от забременяване.

Да, като си я пъхнеш където трябва се овлажнява, раздува до първоначалните размери и започва да работи като диафрагма, сещаш се каква. И е с двойно действие - хем попива, хем и запушва. Яко, а?

Така , за сините сливи е ясно , но защо не се дава възможност да се коментира съседната статия за псевдо празника Хелоуин , нямащ нищо общо с българските празници ?! Ясно е ,че не е случайно , защото няма да има дори един положителен коментар за него !

Е как защо?! Защото на нас ни е все тая за вещерските им празници!

Не си прав чадо. Ние сме колония и като такава, трябва да се съобразяваме с празниците на центъра на империята. А който не слушка, няма да папка.

Днеска сините сливи са наши. Изчакайте си реда !