Мария: Нямам планове за трети брак, но кой знае

Фолк певицата Мария разкри подробности около личния си живот и новата си любов.

Обратно в новината

Коментари - Мария: Нямам планове за трети брак, но кой знае | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тая като напише книга, ще останем само двама в държавата дето не сме написали книга още . . .

Давай, Маро, не си толкоз дърта! Имаш време още пет пъти поне да се омъжиш. Само будали с пари да има!

И ние с жината често ходим... Ту Ду Бай Колю от лево, ту Ду Бай Пенчо от десно, ама най ми е хубаво Ду Бай Пешо отдоле, че той има най-хубаво вино.

собствениците и като се разберат ще я информират ..

Абе,нещастник,това ли е идеЯлната жена. Ти май си идеялния мъж за България. Боже,колко мъка и простотия о света. Мара отварачката и жена. Някой от предишните и мъже да я споменава? Не съм чула. Просто за такива като тая ритник ..... и забрава ,че тя е просто срам за тях.

Че тя на фона на нейните бивши мъже, е "капка роса на входа на нужника", левенти от сой са всичките, прочути с "подвизи"!

"все пак съм дама", ку ку ку ку ку

палава кална ку.... само такива ли останаха в България та все с тях ни занимавате

Мария ти си идияла за жена в Българиа! Обичаме те и ти желая всичко най добро бъди такава какво си и продължавай напред напук на завистниците които немогат да ти стъпят и на малкиа ти праст!

Иначе се обиждаме и се сърдим, когато проф. Иво Христов ни казва истината в очите!

Защо, на тебе като ти казва тази "истина" в очите, т.е. че си "дебил", ти преливаш от удоволствие ли?

скупувам ладилници,боляри,м.пачки,кумулатори и периални

Тази определено е 80 процента.

Защо всеки път когато имат нови мъже подобни женички държат да ходят по разни телевизии,радиа,вестници за да ни информират?После като се рзделят пак така.Защо?Имат нужда да се излагат ли?Защото хората нямат нужда да ги информират за живота на някакви коври.

Не ходят, а ги викат! Има разлика. Такава е медийната политика. Понеже онези по медиите са видни интелектуалци и искат да ДЕМОНстрират ниво.

Защо плюете по момичето бе? Да не и тези шопари, с които тя се събира да са невинни жертви? Айде стига с двойните стандарти. Всеки си има глава на раменете и ако иска и 100 пъти ще се омъжи.

Ако всяка проститутка вземе да пише книги за похожденията си, дърветата ще заминат за един месец

уф - нагустерих се от густеров и ся ко да прая? пеефски не беше ли ерген???

Пеевски вече има 2 деца от такива като нея(продължавам да недоумявам как са се получили, но са факт). Едната - колежката й Цветелина, даже му я спрягат за "жена".

Давай Отварачке имаш право на 5 опита.

Да те калесат в Ораландовския парк тебе!

Преведено "Още не съм си намерила новия балама, ама работя по въпроса".

Знаем, знаем, колко пъти си ходила в Дубай! Всеки път ни информират по новините за това!!!

И 3 пъти и 5 пъти да се омъжи ... все така ще свършват браковете и. Тя сама и съвсем умишлено се е докарала да изглежда като надуваема секс-кукла, а е ясно какви мъже проявява интерес към такива творения и колко дълго може да бъде задържан този интерес? Друг е въпросът, че освен този вулгарен вид, тя друго не може да предложи на един мъж с възможности, а тя в други не се цели. Така, че е обречена да се продава и търпи поредния и поредния свинчо /във всякакъв аспект/, с пари!

Абе, в сравнение с оная Гани си е направо естествена :D

В изказването на Марчето акцентът пада върху фразата: "...това, което той може да ми даде, вероятно никой друг не може, може и да няма други такива мъже. Все любов ме отвежда в Дубай. Да не взема да се омъжа трети път" , а оттук се разбират 2 неща: 1. Отивайки за пореден път в Дубай, къде тайно, къде явно, Марчето се е надявала да получи поредния годежен пръстен. Този път не би, за следващия - любимия да си вземе поука и да не я води в Дубай, без да й предложи и пръстенче. 2. Намерила е поредният чичко-паричко, но понеже вече и тя е на възраст, той може да й е последният, та амбициите й ще са да го задържи колкото се може по-дълго, щото после може да се наложи сама да се издържа.

ЕТО ТОВА ВИЖДАМ НА СНИМКАТА: https://link

Марийче, наблягай си на алкохола и не се занимавай с глупости.

papion

Ма що да се жениш, докато те разкарва по света и ти угажда на капризите ще си плащаш както можеш и няма да се жениш за него. Но това е до време, още 5-10г. и ще приличаш на парцал, не че сега в зурлата си много красива.

всеки ден, когато чета за тази жена, се въздържам да напише нещо, ей така махвам с ръка. Днес обаче не успях! Мисля, че нормален човек при толкова ЛЮБОВИ и мъже, при поредния провал би се скрил в миша дупка, а тази особа не се спира. От случайните преминавания по каналите и слушайки речника и изказа й, стигам до заключението, че тази особа е лишена от всякакви елементарни човешки достойнства, знания, качества и себеуважение. Това, че в някакъв момент хвършиш със себеподобни имащи твоя умствен багаж, не те прави в никакъв случай повече от всеки един останал човек на тази земя. не считам, че е Нобелов лауерат, човек допринесъл с нещо за обогатяване на нашата култура, или постигнал нещо полезно за всички нас. Друго, което е необяснимо за мен е защо всеки ден се пише та тази жена? Считам, че поведението й и външният й вид са нещо, което би трябвало по-рядко да се показва на аудиторията.

80% от аудиторията я харесват, ако правим аналогия с изказването на един червен тъпоъгълник!

Хм, е как стана така че толкова много хора да я харесват? Едно самонадценило се джудже, но нека не забравяме, че и те имат права, все пак :D

жива да не бях!

Нямам планове за трети брак Щото не си ме видела как ставам 2.40 метра като си седна на портфейла. Ама такава като теб само за една вечер. За задоволяване на страстите на некой мъжки пияндурски купон.