След като напусна риалити формата VIP Brother и се завърна към обичайния си ритъм, Мария посети едно от любимите си кътчета в света - Дубай.

Вижте снимки >>

“Това е между другото седемнадесетият път, в който ходя в Дубай. С бащата на Марая много обичахме това място и дори там получих и годежния си пръстен. Така че за мен това е едно уникално място",
спомни си певицата пред телевизия "Планета".

"Сега погледнах Дубай през съвсем различен поглед, благодарение на моята любов, и трябва да кажа, че много ми хареса." Тя разказа дискретно за новия мъж до себе си: "Пожелавам си да сме живи и здрави и все така да е, защото това, което той може да ми даде, вероятно никой друг не може, може и да няма други такива мъже. Все любов ме отвежда в Дубай. Да не взема да се омъжа трети път”, сподели певицата на шега и допълни, че няма такива планове засега, освен ако не я изненадат.

“Но всичко е любов, знам ли? То такава палава история е тоя мой живот..., че смятам като стана на 45, да напиша книга за това. Но като цяло не бих изживяла живота си по друг начин, ако имах възможност и не бих променила нищо", каза още фолк дивата.