Коментари - Как е изглеждала Светлана Василева преди славата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И говори?!?!?

Taя статия виси вече трети ден.Някакъв минимум от коментари ли трябва да се изпълни по договора за платено съобщение че да я махнете.

Взехте ми думите от устата... Тъкмо се канех да напиша същото! Няма ли по-стойностни новини, та статията за външния вид на "славната Светлана" виси все още в Дир-а?!?

Киборгите са сред нас! Я колко "аугментации" има тая, машините ни превзеха :(

Направо недоумявам, как я познават роднините й, като се появи пред тях в провинцията с тонове грим. И, що за заглавие, затова Иво Христов определи процента на дебилите. И май го е занижил. За каква слава става дума??? Сред интелигентното общество това е поредното необразовано същество, което освен да си търси богати мутри, за да живее в лукс, друго не може да прави. И ако това е разбирането за слава, жална България.

Каква слава бе смешници

Да питам: Курваджилъка прославя ли? Питах тати, пък той ми каза да питам мама. Пък тя ......

Преди славата......., известен си с известността си!УжасТ!

Aбе, тая от северната дъга на околовръстното ли е или от южната??? Bиждал съм я, някъде??;))

Аз като се женех, на всяка давах по 100 кръстословици да решават, на английски, немски и китайски, ако не ги решат на 100%, никаква сватба, щото са тъпи, а аз за тъпа не мога да се оженя, щото децата ми ще са тъпи. В добавка, да решават онтеграли, транспортни задачи, да ми говорят за аминокиселините, минимум да могат да правят кариес, и операция на апендикс.

Сърказмът ти нито е смешен, нито адекватен.

Тъпотата не винаги опира до липса на начетеност. Единственото най-сигурно мерило за умствено ограничение е суетата (в превод - празнота). Когато човек е празен, той усеща, че му липсва нещо и зацикля на външността си. А най-често поради престараване външността му отива зян.

Трябва да си намразиха себе си и много.закъсала , меркантилна за да се оставиш да те мачка всяка вечер една пияна свиня обвита в ЛОЙ , а после да се показваш по разни реалитаИ да разправяш колко си влюбена а попита ли го коя подред си му !!!!!

Чета изказванията на жените по-долу, че били високо интелектуални, и се сещам за бате Миодраг: Едно време нашите бащи се женеха за жени, които готвят като техните майки, а сега ние се женим за жени, които пият като нашите бащи.

И без да ни казваш за какво си се оженил, се сещаме :) Нали било важно да е тъпа. А и ако не беше пиянде, щеше ли въобще да те вземе...

Между другото с тази ужасна външност е постигнала много. Шапка и свалям. От грозно пате, до любовница на Гонзо. Обаче много грозна като тиййн.

Къв Гонзо, той беше само транплин, я сега къде е по високите етажи.

Гущерова

пиклите на повикване за услуги с/у заплащане са така - преди грозни, а сега още по-грозни. когато една жена е без човешки достойнства и не може да привлече мъж с интелект, то тя става проститутка. гледам, че вместо думата "проститутка" се опитват да ни налагат някаква циганска (нещо като геймей звучи).

moket1

Гледам Ажда, гледам Светлето. Гледам пак Ажда, пак гледам Светлето. И се чудя, и се мая - коя аджеба е по-дъртата? :)

Жалко създание... Толкоз мъки за да бъде секс играчка в ръцете на долнопробни мъже....

Кефале, тая не спи с долнопробни мъже, а само с такива с възможности. Те може да са всякакви, но не и долнопробни.

Не мисля, че това са взаимоизключващи се понятия. Не всеки мъж с възможност дължи това на интелекта си.

Кефале, в България точно мутрисмените са най големите лай.нари... Погледнто от друга страна, никоу свястен/сериозен мъж не би се захванал с нея....

няма значение как в изглеждала преди както и няма значение как ще изглежда след това .. всички знаем като малки сме насрани а като големи сбръчкани ... важното е че момичето работи върху себе си ... а на кой му харесва и на кой не това е без значение в момента ;)

Тука някои писатели , като вземат да ми говорят за умни, и учени жени, сакаш като се женим, се женим да четем Енциклопедия Британика, а не да се чукаме и да правим деца, което е и целта на занятието. Умна жена няма. Това е!

Да ти кажа, ако жена ти е тъпа и децата ти ще са такива и момчетата в това число. Щото генът си е ген, а и отглеждането си казва думата. А и на теб животът ти ще е "тъп" щото с такъв човек живееш и секса в това число и за него се искат умения, креативност и интелект :), та така...Ма като гледам толкова ти и трябва!

Ти сега, искаш да се изкараш много умна, нали? Вечният ви женски комплекс, да се изкарате по умни, сега и по силни от мъжете. Да ама не. Че сте старателни и зубрачки, никой не отрича, ама на мен първото нещо което ми прави впечатление е как изглежда една жена. Ако е хубава, с хубаво тяло, чиста, миришеща на чистота, то тогава тя е умна и не е мързелива. Ако е дебела, нечистоплътна и мърлява, даже няма и да се доближа. Ха ха, колко ли умна и начетена е била Клеопатра, щом двама велики мъже са се оплели с нея? Ха ха, и накрая свършва с ръка в змиярника.

Дори при животните женските са по-умни от мъжките. Поради важната причина, че са им отредени повече, и по-важни функции. Само много комплексиран глупак ще се запъне и ще твърди обратното. Виж, дори жените колко са умни, затова рядко се самоизтъкват. А това комплексар да си търси глупава жена е класика в жанра, нямаше нужда да се хвалиш, че търсиш нищожество под твоето ниво, за да го засенчиш.

То си има обективни факти , които май не си чела. Чети повече в такъв случай.

Коя пък е тази кифла?!

а на какво ще прилича след славата??

То да ти кажа и вечер като свали кита ще да е доста страшничко...

откровено грозна жена

Предишните снимки ни ги показвате само, за да докажете че е била по рождение ку-ва...или? Иначе, ако искате да наблегнете на разликите, и без да знаем предисторията - сами виждаме, че това сега не е човек, а киборг.

И преди и сега не прилича на нищо. Най-накрая Гущерчо си намери достойна половинка - еднакво грозни и антипатични са, вече могат да си направят дечица и да предадат тези гени на поколението.

Извинете, с какво е "славна" тази?!

Сменяш "а" с "и" и ти се получава :)!

Мъчи ме философска дилема...:) Коя е по-умната от двете:Джулиана/Джулка/ Гани или Светлана/Светлето/ Василева? И още: коя е по-натурално красива? Мисля,че само цар Соломон би могъл да отсъди мъдро и справедливо.

Главната ми Счетоводителка, дето треснах днес в обедната е 100 пъти по убава и добра от Гонзовица! С естествени бозки е. 15 минути не са спрех да ги галя и милвам. А в лицето е поне 30 пъти по хубава от Гонзовица... За малко да я претрепам. Щах да и изям вратлето... И рамото. Левото. По убаво от естественната жена нема! Тея дето ме знаят, знаят и коя е Главната Счетоводителка! Другите може и малко да се шокирате, ама нема за какво! :-)))

Нали в предишните си коментари разправяше, че си от поне 10 години верен на жена си бе, фантазьор :D Освен това си ни казвал, че си геронтофил и под 50-60 годишни не признаваш. Колко годишни са естествените бозки на Главната счетоводителка, кажи сега.

Началник

41 годишни. и е макя на децата ми! :-)))))) обичам да влизам в роли... друго си е да знаеш, че си треснал в обедната Главната Счетоводителка на Фирмата, нали? :-)

Ммм... тоа па тоаа... намерил форум да се фалундри с несбъднати мечти...

Като гледам естествената хубост на Светлана, си мисля, че и Динко ако се барне тук, там и сложи шапка от изкуствени или естествени човешки косми ще стане също толкова привлекателна жена. То това не си е за майтап, девойката цялата се е орязала и не и ли е топло на тиквата с тази перука. Абе не си е работа това. Мъка, мъка. И това да не знаеш с кого си лягаш - мъж ли е, жена ли е, получовек ли е ... мани.

Грозотията прави жените амбициозни

Обратното е, от личен опит казвам.

Честито на Гущеров, "готино" гадже си е избрал, което по природа не прилича на човек. Много си отиват и подхождат двамата. Родени са един за друг. Е ако не му бяха свършили парите можеше да хване нещо наистина готино. Ама като не можеш да си купиш диамант, купуваш си имитация. Поздрави и за хирурга спасил живота на Светлана, премахвайки ненужното и заменяйки го със силикон и други подръчни материали. И аз като остарея ще си сложа изкуствена става да съм по-така с походката.

И тая ли "чете" Пабло Коелю? Ха-ха-ха!

каква слава бе?

Ей изпревари ме-тъкмо и аз щях да попитам за коя слава иде реч.

Много опасно. Жени се човек уж за хубаво маце и след време то му ражда крокодилчета.

В Щатите има заведени съдебни дела по тоя повод!

Ама силикона и разрезите по кожата не се предават по наследство. И коя наистина готина дама ще легне под ножа. Мъжете, които са със силиконки или са много милостиви или имат заболяване на психиката, не знам какво друго очакват и какво си мислят - пластична операция се прави, за да се коригира дефект. А за тази Светлана приветствам, че си коригира външния вид. защото ако трябваше да използва мозъка си, за да живее, сега щеше да бърка по кофите. Лошото е, че в един момент и пластичните операции спират да помагат, все пак това е кожа - старее, разраства се, разпъва се, изтънява и в един момент пак казваш бау и то, когато вече не си и на 20.

преди каква слава бе, за пръв път чета за нея

Била е грозничка, а сега прилича на мумия :)

Обикновена кифла. В кварталното кафене сервира по-красиво и свежо момиче.

Да бяха коригирали мозъчното съдържание на Светланка. Снощи издаде , че Биг Брадър определя кого да номинират за гонене. Чудеше се как да се аргументира и се оправда, че изборът и не бил одобрен от Големия брат . Разбира се, опитаха се да замажат гафа, но Светлето продължи да се обяснява, че изборът е не е бил Луна, а друг участник . Поредната тунингована златотърсачка !

преди и сега е еднакво грозна и тъпа.

като махленска свирка

ДОБРЕ СЕ ПЛАСИРА.

Светланkа си прибира хонорарчето, а вие тука ...се хващате за чепа!..?

малодушните и лоботомизирани чалгари сте отврат :)

Така приказвате, щото момичето ви е далече и ,,високо,, , ама май ще излезе и ..,,кисело,, ? послеслов / сякаш всеки ден все такива ебе те? ../

ха ха ха ..браво, пич! ха ха..

Слава ?!!!! Олимпийска медалистка или Нобелов лауреат е ?!!!! Не се гаврете така брутално с клетата грозновата женица . Точното определение за положението на тая анонимница е позор и тотално падение . Стига с тия платени " новини " ....

Браво!

Не знам коя е тая, ама е много грозна.

Едно нещо не разбирам: Защо нападате момичето? То прави всичко, за да се пласира. Защо никой не се попита - абе, какви са тези мъже, дето харесват тази и подобни жени?

извратеняци?!

Отговорът е ясен - злоупотребяващи с алкохол и други субстанции, които изкривяват още повече и без това неадекватната им ценностна система

Ние не я нападаме. Просто си лафим и се забавляваме!

Що бре - ти като ходиш на пазара, не коментираш ли доматите? Като си се изложил за продан, нормално е да те одумват...Пък и те доматите вече боядисани, досущ като силиконките.

Лелееее...... Не, че сега е първа хубавица, ама преди е била - пази Боже!!! Обикновено, грозновато и безлично девойче от селски тип! Без да обиждам момичетата от провинцията, тъй като там има страхотни девойки - и като визия, и като излъчване, и като интелект! Но, Светлето не е от тях...:D

izglezdala e kato prosta ofca ot kolhoziq, kak da e izglezdala?