Блондинка от София е новата ”Мис България”

24-годишната Тамара Георгиева от София спечели тазгодишното издание на конкурса "Мис България".

Обратно в новината

Коментари - Блондинка от София е новата ”Мис България” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

минусите са само ако коментара не се харесва на минаващите,а не в защита на избраната с конкурс миссссс

Преди малко при Гала организаторката на конкурса се оля да обяснява как светлината била неподходяща, обективът на фотографа бил не знам си какъв,та снимките били кофти. "Лорд" Миндж пък се постара да си изкара честно париците за ПР-а, които вероятно са му платили, но се спря повече на образованието, доброто семейство и прочие, обвини българина, че не разбира от хубаво даже, но и той не посмя да я нарече най-красивата жена на България. Погледайте малко снимки на Мис Свят- Мануши Чхилар, на другите мис преди нея и си направете сравнение с нашата "хубавица". Предишната мис и подгласничките на Тамара са в пъти по-красиви. От времето на Тоца не е имало такова единство в мненията- момата просто е грозна, въпреки усилията на екипаи ПР-а да я превърне в лебед. Не се е получило и толкова.

Не разбирам - жеравите не отлетяха ли вече на юг ? Дори възрастните ?

За Мис Баба Яга титлата ѝ повече приляга. На вещиците конкуренция май е тазгодишната тенденция!

отдалеч се вижда, че е блондинка и е от столицата, явно само тя е била обект на внимание, въобще както винаги другите са спаринг партньори и вероятно не са блондинки, жалко за момичето

Хелоуин мина, бе хора!

Значиии много грозна..ама много...значии толко грозна,че не мога да изпия толкова за да ми хареса... Ама кой е баща й?Коя е майка и?хайде да видим кой даде парички за да спечели тоя носат добитък конкурса?възмутен съм!!! Баси грозила...на тая трее и забранят десния вещерски профил...

Ако тая е една овца с този нос, няма да може да се напасе.

Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план. Такова мнение изрази за себе си новата Мис България 24-годишната Тамара Георгиева в интервю за NOVA. Ам', обръщат се ,за да разберат дали и дупето е толко голямо като носа ти ,бре Тамарачка ! Няма що всяка жена би завидяла на "присъствието ти" !

че то кончита вурст е 47 пъти по красива от тамарчето,нищо че е травестит

Круела Девил е по-красива!

Защо им е да си купуват титла "мис", та да ги псува цяла България. Освен ако не е някаква бизнес стратегия, после да си намират по-богати мутри, знам ли.

гледа жената какви избират всяка поредна година що да не се пробва,ако не е красива допускам,че е умна-хванала е тренда надолу

да ги закрият вече тези конкурси,според които това са най-красивите българки,няма смисъл, нацията ни се сбогува с красотата

Това другото не е никакъв конкурс и момичето което отива на мис СВЯТ е участваловсички възможни конкурси в БГ-мис краставица,мис луканка,мис долно нанагорнище и никога не е спечелило повече от 3-то място,но Страхо Гановски- капута сводник е взел 10 000лв и чак я пратил на мис свят

Gal

Мили Боже!?!

новото попълнение в колекциите на ловците на миски и красавици от конкурси....

Работя в детска ясла. Днес с колежките нарочно загледахме майките на децата. Последните четири момичета, които минаха оттук, са много по-красиви от тази миска. Стройни, дълги коси, куклички.

На магистралата ще мине и за красавица, ама чак Мис България... Явно доста са се променили критериите за красота в последно време.

Новата Антония Петрова

'земи го от устата ! Те даже си и приличат ! Мис "Кроки" си има двойник и сигурно тайно се надява сега да остане на заден план и да не се заяждат с нея , нооо..изобщо да не разчита на т'ва ! :-)

Антония маааалко умна поне... Тази не се знае :)))

Конкурсът да се преименува на Мис Крокодил.Така и така купеното жУрЕ само такива избира.Отнемане на лиценза и даване на друг който да организира истински конкурс за истинска Мис България.А на тази госпожица и всички мераклийки като нея съветвам да не слушат какво им говорят зложелателни ласкатели и да имат реална преценка за себе си за да не стават за посмешища.

Същите уроди избраха и Тоца за мис. Тая била кандидатка за снаха на известен българин. Тая дали ще я вкарат сега във някой брадър?

Повдигнала пъпките със силикон или мен така се струва!? Много се плаша от това нещо ... изпитва истински ужас от него!!!!!!! Скоро попаднах на едно моме. Ама хич няма цица милото. Ама чаорвно, готино, секси ... Стигнахме до галенето. Като прекарам ръка там дето трябва да има цициа, само зърно, не нормално, не голями, не твърдо. Обикновено Зърно. Но цица няма. Еми стана ми готино, а тя се извива като пружина ... Всичко си беше нормално и готино! обяснете на тия жени, че и без цица са готини, ако са такива ОБАЧЕ! :) Инак със или без силикон .. бухала си е бухал!

Ти си помисли добре дали не си на др бряг? Със същият успех можеш да опънеш и някой г....й А силиконът си е гадна работа, така е!

Очевдино не е красива! Определено е нечие протеже! Твърде вероятно е някой дебел дъртак да се лигави с нея и да подкрепя яко с финанси проявите и. Но ще иде на международна сцена - ако е пос;ушна и хитра, докато му дойде времето - и тогава ще се види колко дадености има :) Българска цигания!

Първа братовчедка или сестра на Тоца Крокодила е, че не разбрах.......

На перхидролките у Байгания блондинки ли им казват?

Викат им жълти скандинавки!От Булгаристан:)))ха, ха, ха

Крастата е хормония

Кажете си най-накрая чесно , че българките са най-грозните жени! Ай стига сте плямпали, че идиш ли по улиците ходили красавици.Де ги бе? Жени без цици, с лоша кожа, несъразмерни тела и проскубана коса.Дей ви ги тези красавици, бе? Айде стига сте ривали, то вие и без силкон не можете,нищо хубаво няма във вас.

си мъж с цици, чесно нали?

любовница е, казвате?

Това май е било конкурс за мис Баба Яга . Като гледам спечелилата не мога да се съглася ,че са избирали най-хубавото момиче.

Второто и третото място са в пъти по-удачни за Мис България.

Малко е като нутрия в лицето но става. Прекарва каиша, така да се каже... Можеби пък, просто е нефотогенична и затова изглежда така на снимките..!?

в конкурс за нутрии да я изпратим тогава или да преименуваме конкурсите-за кобили,овце, крокодили....догодина какъв да очакваме.....

Да не я пращат никъде по света , че ще станем за смях /сигурно ли е журито че е на 24г., мисля че е скрила 10 - тина годинки поне/

Скъпо жури, блгодаря ВЪ, Щом тази спечелила девица е на 24, аз съм на 30..... Вече наистина ми повишихте самочувствието. Но целта не ви ли беше да изберете Мис България- защото си има отделен конкурс- Мис Леля и Мис Баба????

Прав(а) сте! И моето самочувствие се покачи на минутата. Но това ли е целта на конкурса?? Защо избират такива женици, n - та употреба, за да се излагаме пред света ли? Тоценият идеал за красота ли е това? Срам ! Няма лошо , може да си я харесва мъжа и, но освен в кръчмата им , на село, на друг конкурс няма нужда да се явява.

След Антония Петров си мислех, че сме стигнали дъното, но ето че ме опровергаха.

Оная няма кой да я бие :)

Ужас! Свършиха ли хубавите жени в България или журито е изчаткало?! Да обявят критерии, гласове или там с каквото и както решават!!!

Извинете конкурса да не би да се казваше мис "Баба Яга България"

тя Тоца е председател на журито :)

Сега ше оценим Тоца...

цс... НЕ!

По-грозна мис не сме имали до сега!

Е не сме имали, но вече си имаме. Никога не е късно да станеш за резил.

Това красиво създание би могло и да участва и в конкурса, ако има такъв: "Конкуренцията на Баба Яга" Девойче, имаш ли реална представа какво е красота, за да се излагаш по този начин, или някой е наливал някъде парици за теб? Не искам отговор, т.к. в моите очи нещата изглеждат комично.

Хора, това нещо не е на 24 години.Двете подгласнички в пъти по-красиви от мис крокодил 2!

Защо журито толкова държи винаги да избира грозни, при толкова хубави жени в България? Знам,че е за пари, но да помислят и за това, как представят България по света.

Вижте пловдивчанката, каква е кукличка. Ама и присъдили едва "втора подгласничка. Обаче като отворите снимката на журито и видите това рептилското стадо, веднага ще ви стане ясно, защо тазгодишната "Мис България" отново е крокодил. Своите взаимно се привличат.

За Дубай става, с тоз голям клюн доста работи може да изкълве

Вълкодав,друго не ми идва...Голям срам.За пари хората стават за смях.

Новото МИС КРОКОДИЛ. Ай, чиститу! :)

И Крюела Девил би избягала с 200 от това творение на Оруел!

Тоца на фона на новата е е неземна красавица. С тоя шнобель може око да ти извади. Егати поялника.

Изобщо не ми харесва победителката.Ако чете коментарите,които на 100 % са като моя би трябвало да се откаже от титлата и да не се сърди,а да бъде реалист.А и журито на снимката....едни свраки,лъщят им лицата от помади и мазила,особено това на Антония лъщи като лачена кожа.

Журито е направо - черен петък 13-ти!

Момичетата от Бургас и Пловдив са много по-красиви и одухотворени от тази Тамила.

Безспорно! Но като погледнеш какви дзверове дебнат в журито, веднага ти става ясно защо са избрали за "мис" крокодил.