Линдарева с горещ стриптийз в Big Brother

Съквартирантите от Big Brother: Most Wanted получиха мисия, наречена "Супергерои".

Обратно в новината

Коментари - Линдарева с горещ стриптийз в Big Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е по грозна и от Мис България!

Благодаря на дира за клипчето ! Тъкмо имах нужда от прочистване , сега тичам да повръщ ... АУ,,,

Искам да съм баджанак на Тачо!

Како Зорчи, тоя цип нарочно ли го беше дръпнала така, че да ти се вижда пъпа......за един приятел питам..

Определено е горда с нещо за което няма никаква заслуга.

Иначе като ги гледаш - възрастни хора, вменяеми ... Какво ги кара да се държат по този начин и какво ще кажат децата им един ден, като ги видят ...

Уджас!

Грозна и сбръчкана в мутрата. Танцува лошо и дървено.

Хах, да, не знам никой от тия, за които иде реч, но клипче приложили на някаква нечистоплътна, изкуствена повлекана, вярно пълен чвор, а редакторката написала - "непринудени движения", жалка картинка отвсякъде. Не знам на кой е любовница или дали й плащат за секс, обаче с тия дървени движения, веднага става ясно, че и там изобщо я няма, като добавим пластмасовите цици и джуки, баси, сигурно само кьоркютук пияни цигани клошари я заглеждат тая.

Мърши!

Ей тая е много яка пичка, не е родена за един мъж. Браво.

По-голяма подигравка с хората едва ли някой може да си позволи. Но на всемогъщия биг брадър всичко му е позволено. Виновни са си тези, които за пари са си продали личността.

хубави сладки цици

не гледам тази помия вкъщи, но защо се опитват да ни я пробутват и по нета-а? НЕ на изродщината в БГ!!! За бога братя, не гледайте подобни предавания! Водещите им заслужават само презрение.

Някой знае ли по колко им плащат за участие в Биг Вип Мост Брадър на тези хора, че са склонни да се подлагат на тези ужижения и простотия ?

Линдарева си е на повикване и е наркоманка. Тук просто ще вземе едни пари на куп. Луна,някой знае ли нейна песен?Грозна като смърта -зъби,коса всичко фалш. Няма деца,мъж,не знае една манджа.Претенции на господ. Реално вие за какво бихте я наели,да и платите 5 лв. Захажаева на 65г без пенсия , майка на Албена и има някакъв мозък,но годините не са малко. Ще вземе доста тук. Дебелия фънки-с цигарките с марихуана и пияния Коце-завехнала слава,хора свикнали да живеят на широко.Добри пари ще им дадат. Динко много просто момче,издигнало се от калта---доста хора е преджобило-разбирай било и ограбило на браздата,доста нелегални е превело през граница,толилират го от горе. Реално той не може да се подпише.Каналджия на хора,дрога и оръжие по границата. Светлана тъпото грозна урва на 30г. Кой унижават.Реално те им правят хаир на тези смачкани простаци с аморални души.

Мега грозна макар и с опериран нос и тя от отбора на баш грозниците Мис България Тамара, Тоца, Джулиана Гани и прочее зверове

Линдарева си е точно мацка за секс и любовница. Евала на Тачо съпруга на Жени че се е възползвал от ситуацията. Дет се вика дай Боже на всеки готин мъж да има подобна мацка за секс.

НАЙ ПРОСТАШКОТО ШОУ ПРЕДАВАНЕ. НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ КАК МОЖЕ ДА СЕ ИЗРАЗХОДВАТ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ СА ГЛУПОСТИ, ТЪПО ПРЕДАВАНЕ. ИМА ТОЛКОВА МНОГО БОЛНИ ДЕЦА НЕ МОЖЕ ЛИ ДАМ ДА СЕ ДАДАТ ПАРИТЕ, А НЕ ЗА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ. НО НАРОДА ГО Е КАЗАЛ, ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.

Тез пачи и на чорба не стаат!

Пейчева, това е стриптийз, а сексът е едно там дето се целуват...

СБОР НА ИЗМЕТТА!

А студен стриптийз има ли?

Покъртително грозна, отблъскваща гледка, За пари т. нар. "вип"-ове се правят на шутове, Никога не гледам това шоу, но публикуваният тук клип ме изпълни с отвращение.