Вижте британското гадже на Малия Обама

Малия, голямата дъщеря на Барак Обама, която следва в "Харвард", излиза с британеца Рори Фаркарсън, който е второкурсник в същия университет.

Обратно в новината

Коментари - Вижте британското гадже на Малия Обама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като пиявица се е впила в това бяло момче. Умират черните , кафявите и азиатците да са с бели.

Tоя англичанин може да си намери и Нормална жена.. В Африка, може да купи 10 проститутки- негърки за 1 долар.... Отделно е и това, че араби и негри не подбират, не са расисти и се чукат с маимуни и камили. И от там пренасят зарази като СПИН и Ебола. Тия са по- мръсни и гнусни и от циганките на магистралата.

Англичанчето ще извърши грешка ако вземе тази. Тя най добре да отиде в Африка и там да си търси.

Я какво пробивно лайненце е този младеж! Леле, такъв и майка си ще продаде да се уреди някъде, щом е тръгнал да се чифтосва с тази кобила от Африка. Срам за бялата раса, пфу!

и аз написах коментар със същата идея, който веднага беше изтрит от милите дир-ници. Истинта явно пречи на някой..

Чудесни млади хора - интелигентни и красиви, нека щастливи. А ВИЕ ТУК ПИШЕЩИТЕ, СЕ ПУКАЙТЕ ОТ ЯД - НЯМАТЕ, НИТО КЛАСАТА, НИТО ИНТЕЛЕКТА ИМ.

Класа казвате. Афроамериканката ли имахте предвид?

тоя английски кавал не го ли е страх от спин

Харвард отдавна не е университет а мъчюл фонд където евреите уреждат децата на слугите си като кенийския обонго ....другата му дъщеря е уредена на работа при серийният изнасилвач и приятел на Клинтън - Харви Вайнщайн от Мирамакс

да се целува с маймуна?????

Явно иска да си го топне в шоколад младежа

Гледам, гледам, нищо хубаво няма в нея, освен,че баща и е бил президент.

Малкото кенийче защо така налита на бяло момче? Нали уж Д-р Кинг, ала бала, една мечта имам, а скачат на белите момчета, които уж презират!

Островната красавица и звяра от кенийската джунгла :))) Интересна комбинация .... Явно пенделчето си пада зоофил ;0

Глупак,продал се на маймуните. Обамови откога дебнат да се чифтосат с бели хора,но се питам къде е акъла на белите,които им угаждат и имат ли такъв изобщо???

Годзила и нежна китка от другия бряг... Следват сополи и умиления.

Пфу...

" Сега стана ясно кой е щастливецът. " единственото, което става ясно е, какъв стрхоооооотен вкус за жени има "щастливецът".