Каролев щракнал Никол с родителите на Гришо

Икономистът Владимир Каролев е присъствал на грандиозния за България финал на ATP между Григор Димитров и белгиеца Давид Гофен.

Обратно в новината

Коментари - Каролев щракнал Никол с родителите на Гришо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз да сам, и аз ще и се радвам - готина, известна, секси, а пишещите глупости по неин адрес да се замислят дали мааааничко не завиждат, и между впрочем това не е единствената двоика на света с тази разлика - нищо ново под сланцето

тос' Каролев ше го наплескам другия път !!! :)))) да риве кат малку дети дришльока му с дришльок. :)))

Каролев в Папараци ли е започнал работа?!?!? Попита ли дали може да публикува снимки без разрешение!?!

"От кадъра си личи, че Никол разговаря със семейство Димитрови с голямо уважение, а те много й се радват"!!! Не ми стана ясно по какво "личи" това "уважение" - по разкрачената поза, която е заела Никол, и по това, че събеседничката "отвръща с радост" с бръкнати ръце в джобовете . А Каролев вероятно има и друго наум.. да се чини финансист при младия тенисист и да управлява спечеленото от Гришо .. Няма случайни неща...

Ревльото Каролев или ревлата Каролева/не съм съвсем сигурен/ не спретна ли една драма на летището?

За Владо казват, че е добър икономист, но нарциса в него започва да взема връх и това дразни хората. Персоната Каролев и желанието му да разбира от всичко и всички, да дава непоискани съвети и да се изживява като съдник започва да го прави не само смешен, но дори и жалък на моменти. Ако навреме не се вземе в ръце проблема ще ескалира и ще доведе до необходимостта от намесата на специалисти.

Не ме занимавай с глупости, бе! И дебили!

може би на хасковски разговарят Никол и мойка му.Брей.Аз мисля че старата чанта Никол трябва да остави нашето наивно момче.Бягай Гришо

Аре стига с тоз Каролев бе. Тая седмица сигурно 10 новини с него.

Противен тип (Каролев, естествено). Но явно със собствениците на дир.бг са от една партия, та редовно досаждат на аудиторията си с него. Да вземе да си купи по-качествен фотоапарат, не е беден. Апропо, искал ли е разрешение да снима?!?

Е,не му сърдете и той трябва да си направи PR. Нали от това си изкарва парите-плаща му се да се показва по медиите и....да приказва глупости от позицията на финансово гуру. Друг е въпроса, че все още вярват на "експертнитя" му изказ, а истинските експерти умират от смях.

Тоя неграмотник от псевдо-икономист стана псевдо-фотограф.

Изключително противен субект! Заради него намразих и журналистите, които го канят. Не знам как да се почистя след като прочетох за него.

Съзнателно мисли за някой свестен, или за нещо хубаво. И ще се очистиш. Примерно, четеш нещо от/за Левски.

Каролев както винаги се наврял навсякъде да нахалства и да се бърка в личния живот на хората.

Това е още една причина да съм фен на Гришо. Той не дели българите на червени, сини и пембени, нито на дебили и умници. Ако някога осъзнаем, че това че си българин е по-важно от това да прецакаш останалите, тогава може да тръгнем и напред.

Как да ги "дели", като хабер няма кой кой е.

Добре, разбрах, че Каролев е присъствал на финала. Но нали Николетка не присъства - беше на концерт! Как тогава ги е щракнал заедно? Или нещо шмикирува за датата, когато е направена снимката?

Ужас! "шмЕкЕрува", оф корс!

Дано Каролев не изникне и в леглото между тях! Тоя направо е като дъвка на подметка, вечно изниква от някъде и после няма отърване от него. Понякога се чудя дали няма да изкочи и от домашния хладилник !

като нищо може да се покаже от хладилника. Хубаво, че все наблизо се намира по някой черпак.

Тази Никол почва да ми става симптична.

Тези имена не ги казвайте заедно! Григор е нашата гордост, но като чуя Каролев и ми се обръщат червата!

Този съсел Каролев се пъха навсякъде. Невероятно гадно излъчване има и с погнуса гледаме как ни го натрапват, незнайно защо? Сигурно си плаща на журналята...

Каролев , до това хубаво момче още повече изпъква , колко си грозен ! Да беше сложил поне очилата ,по- интилигентен вид да имаш . Е , това не е порок , но откъде пък сина ти е толкова хубав !

Никол дали ще дойде пак, най-добре за Банго Васил.

Велик Фотограф.От Симеончовите цървули,по коректен от леля Кур., не съм и ояаквал да бъде по-уважаващ личното пространство на някого.

Абе, какво е туй "щракане" в личното пространство на хората. Мисля, че ако отношенията са нормални, би трябвало да се иска разрешение. Още повече пък и публикуване след това. Така убиха и Даяна, с такива "щракания". Ама, те и "медиите" са такива кенефи. Да не говорим пък какво става при "законотворците" как мирише.

от Никол

Разговор между наборки!!!

Те и на Шарапова се радваха.

...защото обичат сина си и уважaват изборите му!

Бе и да не ги уважават, когато е трудно, ги търпят.

Да видим като понабъбнат изборите му, на коя по-напред ще се радват. Или пък ще им писне?...

... ако коментираш си девил... за селфи - къф да си?!...