Малкото коте Бояна Генова — гола в Инстаграм

Бояна Генова пусна своя чисто гола снимка в Инстаграм.

Обратно в новината

Коментари - Малкото коте Бояна Генова — гола в Инстаграм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква "актьорска" кариера,какъв "риалити" сериал "София ден и нощ"???Помийте на "Нова"-Бардак тв.са това.СЕМ да закрие тази тв.ПОШЛОСТ.Да и се отнеме лиценза.

като жена искам да кажа че: може да е всякаква...но е 100 пъти по хубава от квазимодото което коронясаха за мис България с огомен нос , огромно самочуствие ,очевдани бръчки по врата.грозно тяло ...Това момиче ако беше се стегнало можеше да е с короната ...поне не плаши с вида си като Тамара за която цял свят ще ни се смее вече...

и двете са грозни и не стават за мис

Боже, колко много курветини има в тая България Как ли се срамуват родителите им ?

Цената и е ниска а и е доста използвана даже на нас да ни даде пари за да я чукаме

колко и е тарифата,като гледам е от тъмнозеления етнос,5-10 лв стигат

Дайте да се разберем. Какви са тези снимки. Нито коте видях, нито катерица. Хайде малко по-сериозно.

малкуту коти на буяна, голу в инстаграм!

Добре дошли в България, където хора без или с купено образование управляват, където грозното се нарича красиво и популярно, където ку%вите са предпочитани колкото и грозно, мъжко и грубо излъчване да имат с татусите си, където жените, които използват мъжете за пари и репутация са на мода, където децата са тотално деградирали и пед%филията е на мода с подобни родители като тези на Сузанита, където толкова пари са откраднати от нормалните работещи хора като данъци, че ако не бяха, сега България щеше да прилича на Калифорния. Добре дошли в България, където ненормалното е прието за нормално, където се приемат нови закони тайно от хората и после се облагат с данъци върху това и хората търпят с най-ниските заплати в Европа, а с почти еднакви цени на стоките. Добре дошли в този мизерен картел, където 5% от бг елита се храни на гърба на 95% от нормалните хора, които няма какво да ядат накрая на месеца, а болните по селата измират, защото нямат дори и болници. Кочина.

...адмирации за написаното Xристо !...нямам какво повече да добавя !...страната Chalgaria .... otvrat !

малкото кур_е само си чете коментарите под платената статия и си слага минуси хахаха. Истината боли

Коя е тая? За първи път я виждам. В лице не ми харесва. Има само яка дупара за много любофффф, ама за сериозна връзка или за съпруга не бих я взел. Само за задоволяване на животинските страсти ;]

само за пълнене и дупарката :))) йо йо йо

Мда....особено на снимка 9 ;]] айоуууууу

И аз се чудя телевизията като медия как може да излъчва такива предавания като "Ден и нощ" или "ВИП Брадър".Вместо да бъдат поучителни и възпитателни за поколението, те бъкат от простотия.И сега на пиедестал е отблъскващото " малко коте",с "кариера на актриса". Няма нищо нормално в тази държава.

аз малко коте не виждам а само една голяма мръсница. Що народ още може да изръшка докато стигне половината на 80 % ма може и да ги е стигнала вече. В клиниката лекуваме краста.

Тази грозна с гаден глас и наркомански поглед циганка е недевствена улична проституираща курва татуирана същата като сестра и .На едната снимка е снимана вмомента в който обслужва едно ченге в колата от фотографа точно като магистралка.

Коя е Бояна Генова, какво коте е? Не обиждайте хубавите животинки! Но все пак коя е тази фигура? Известна е с....? Нещо не вдявам. Ако пишете за всички студени ястия, приготвящи се от свински уши, то няма да ви остане място.

к..ва

всеки нормален човек се опитва всячески да бяга далечев живота от такива диви простаци и корволяци, направо могат да ти запалят живота и здравето такива животни....а то малоумниците отчастните телевизии ни вкарват директно в домаи при деца ни всяка вечер...ужас....

Този сериал не го гледам ! Голяма простотия и харчене на пари !

Как може такива непосредствени да правите идоли ! Идоли правете от умни, интелигентни и що годе приятна външност ! Тази прилича на улична продажна кучка , от тези които се навъртат около джамията в София !

Язе толкова не моем да пием...

ТЕ В ТЪПИЯ СЕРИАЛ ВСЕ ТАКИВА.КОНКУРИРА СЕ ПО ПРОСТОТИЯ С БРАДЪРА.

Коя е пък тая изрусена циганка?

Уффф много ми Романее тази и е противна

Сериалът "Ден и нощ" е, според мен, най-тъпото нещо, което е излъчвано по телевизията, изключая течащия в момента Брадър. нито артистите са артисти, нито диалогът е на ниво, да не говорим за сценария. Не виждам смисъл в сериала и не знам на какво би научил хората, най - вече децата. Аман от изкуствени драми!

за диалог в това нещо "ден и нощ" въобще не може да се говори, някакви диви селяндури, злобно си крещят за щяло и нещяло, толкова е стресиращо да го слуша човек, някакви постоянни скандли между агресивни мъже и вресливи селянки

абсолютно верно биг брадър на квадрат пълни глупости глупотевини и кво ли още не тъпотия Безмислено тв време по добре давайте Ну погоди

давам 0.2 лева. някой да дава повече?

Намери голата снимка и лъскай безплатно.

А защо трябва да лансирате публично всяка к..ва? Деца нямате ли? На тях ли искате да приличат?

Ей така се става извЙестен! Забиваш един футболист "нобелов лауреат", кат Божинката. Пускаш два СМС-а на прас-прес и ХОП, ВИП БРАДЪР дърти старс!

Руса циганка с наркомански поглед. Верно трябва да си или гоУем смелчага или много комплексиран, за да имаш такъв усет за красота, че да спиш с такива.

Прав си но думата е да правиш секс ебеш и тнт ане просто да заспиш.

чакаме я догодина във ВИП брадър.Вече натрупа необходимата по вид и количество популярност,за да влезе там.

Няква известна само защото се чука с някой си, се била снимала гола, ама не се виждали цици, задници и т.н. и това е новина ?????

София се напълни и преля от селяни... В "София ден и нощ" няма нито един софиянец, нито един нормално изглеждащ и говорещ човек, всички имат вид на евтини проститутки, а как мекат и врекат, направо не е истина! Едно време провинциалистите като идваха в София ги беше срам от мекането и до година две се научаваха да говорят правилно. Сега новите "софиянци"направо се гордеят с говора си и го налагат като официален.. Аман, аман от напористи провинциалисти

Епа они и героите във филмчето са от село. Дека е писано, че всички герои требе са софиянци?

Те пък истинските софиянци много правилно говорят ... видимЕ, чуемЕ, пиемЕ ... Честно казано, по-противно звучат само нечленоразделните звуци на онези човекоподобни от Благоевградско-Кюстендилския район.

Всички трябва да гледаме този сериал ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Това са безплатни уроци по чужди езици! :)

Откакто я напълнихте,вече не давате други да дойдат .Не съм чул кореняк софиянец да се оплаква .Защото няма нужда да го изтъква.Шопският диалект не е литературен български.

Правилния говор е книжовният! Т.е. както се пише, така се и изговаря! Какви са тези "тИлИфони", например? :):):)

Това недоразумение имало " кариера на актриса " в някакво долнопробно порно " риалити " : :))))) Крайно време е за подобни " новини " да се сезира СЕМ . Всъщност по закон са длъжни да се самосезират и да спрат всякакви подобни смрадливи помии . Все си мисля , че са ударили дъното , а тия едноклетъчни продължават са копаят надолу :)))

Абсолютно си прав! Мисля дори, че създателите на тази перверзия трябва да бъдат съдени за насаждане на простотия у подрастващите. А що се отнася до Нова - няма думи! Напълно си заслужава да премине в "жълтия сектор"... Като изключим някои новинарски програми и купени филми, всичко излъчено от тях е пошло, просташко и унизително за средния българин.

кефя се на такива статии и на възмутените коментари на дърти, задръстени, соц брантии под тях.

Хахахах, нали :D :D :D Яко тролеж и србска музика :D

Това "коте" що "суджуци" е погълнало...

Къде е голата пичка, защо лъжете?

Тази могат да я гняват само мъртво пияни цигани...

Добре де то е ясно, че ще продължават да ни затрупват с подобен род "личности" и "VIP" и прочие безначни неща! Но моля ви драги ми журналисти поне като пишате за такъв род хора то е ясно, че друго за тях не можете да напишете, но много ви моля поне им слагайте тарифата за час! Един вид кто е ясно и преясно какво предлагат тези хора и само цената не е ясна тук! Много ви моля слагайте я!!!!! Предполагам, че ще има желаещи и ще ви търсят и за телефоните на подобен род хора за да се осъществи сделката!

не можеш да си го позволиш чичка. По-добре спестявай за сметката за тока.

Е то е ясно, че ше има хора дето няма да могат да си го позволят! И си мисля, че точно такъв тип хора ще са от по-умните! Но аз говоря за онези дето искат да си боднат по нещо за обяд примерно и могат да си го позволят!

ммм?

Питай божинката.

Малкото коте се дешифрира като пичка.

То не бе рубрика "лайф", не бе чудо, не бе буца мАсло, ама пък всичко си има граници. Бива ли гологъзиците на тая и оная да са на първа страница най-отгоре в сайта ви. Явно целите количество сред читателите си, т.е. ония "80% процента" "матрял", за които ставаше въпрос по едно време.

Кофти ли е да викат на гаджето ти компаньонка.

докъде стигнахме щом в заглавие на новина написахте коте...

И какво като се е съблякла и снимала?Това повод ли е да влиза в новините?Та, подобно нещо всеки би могъл да направи.Разбирам да се съблече нобелов лауреат в името на дадена кауза и да бъде отразен, но някаква си никаквица, която си е въобразила, че е известна.Уважаеми журналисти, не давайте така лесно медийна изява на хора, които реално и по никакъв начин не я заслужават, а я търсят по възможно най-лесен и елементарен начин.Кат се съблече 20 пъти и види, че не и се получава с вървежността, може и да се светне, че популярност се постига, но с повечко труд и смислена дейност.

Тази е грозна колкото си иска! Отвратителен глас и кожа незнам изобщо кой и какво и харесва.......?

горките хора, които пишат такива "новини" и "материали"