Пияните хора се делят на четири типажа

Учени от университета в Мисури разделиха пияните хора на четири типажа, според пиянството им и начина, по който се променя тяхната личност.

Обратно в новината

Коментари - Пияните хора се делят на четири типажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората не се променят като се напият. Просто им проличава какви са, защото се изпускат. Само едно е общото между всички: всеки като се напие става по-уверен и напълно губи представа за несъвършенствата си :D

Навремето още, мноого преди учените от университета в Мисури, у нас бяха определени 4 типа пияни хора: пийнал, подпийнал, веселяк, кьоркютук.

Аз съм тип "Мери Попинс".Като се накрЪкам, не подбирам в любовта си!

Аз като се напия започвам да се разбирам добре със свекървата си :D

Има и още един тип - "Batman drunk".

Пестете водата. Пийте вино !

Моето пиянство е най-вече тип Хемингуей но и се развеселявам и флиртувам.Колкото до тип Хайд, такива хора са супер неприятни, когато се напият.

Аз съм и четирите типа - като пия - флиртувам с мен си и после се бия с мен си за мен си, весел при това, но без да се нараня.

Всеки мислещ човек да си направи изводите сам .

Не ги знам на какви типажи се делят, но по закон Божи от едно време до наши дни, който спи с алкохолни босове и който работи в стол, пиячката и храната е безплатна, не безплатна на АВАНТА и на КОРЕМ . Аз съм неграмотен човек, не ги разбирам много тези работи , има ВИСШИСТИ с по 4-5 дипломи , много ги чаткат .

Има и 5-ти тип.Политиците.пияни или трезви се тъпотий ръсят.

Всичко пия, всичко ям, аз вълшебник съм голям.

ядем и пием от сутрин до здрач, с материали на клиента.

по време на пиенето, от време на време, дали мога да произнеса правилно...."Възрастни хора". Ако го изказвам добре, значи всичко е наред, продължавам, ако ли пелтеча, значи съм близо до последната фаза, спирам, и си лягам.

Последната фаза е: "Жена, трябва да ти призная нещо. Децата не са от теб."

има само два типа. единият е ти знаеш ли кой съм аз, другият е ти мене уважаваш ли ме!

Ей сегичка, след малко, всички типажи и главно типажки(с оглед на раздела) ще се включат сами и ще разкажат за себе си. Неделя е стресиращ ден - седмицата умира най-малкото... Това е тъжен повод. Ерго, няма нужда от учени в тази област. Има нужда от практици.

Не ни пробутвайте типажи ментета! Типажите са следните: 1.Пийнал 2.Подпийнал 3.Веселяк 4.Кьоркютук

Петият е типаж ала "Борисов" с униката "Да се напиеш със Суджук" пък виното да го пиеш за Изтрезняване.

ТЪПАНАР!!!!

Тъпънар сте Вие, млада госпожице.

Ма страхотно откритие. Тези направо трябва да ги вземем в БАН. А като са толкоз учени, дали могат да обяснят, защо на едни хора алкохолът действа по един начин, а на други по друг? Съмнявам се.

Мен ме няма в тази класация, аз си кротувам и заспивам...

Има и още категория ПУСТИНЯК!!

Съмнителни са ми тези уводи "учени от ...", по-скоро жълтите секции на сайтчета ги слагат за авторитет. В този случай ако наистина ги има тези "учени" и съм им държавен или частен работодател ги пращам на улицата. Да си изследват на воля по заведенията и кръчмите. От тези категории варирам между "Мери Попинс" и "Хемингуей" според случая.

Наистина има четири типажа, но те се оформят по други признаци: 1. Пият от мъка. 2. Пият от радост. 3. Пият от скука. 4. Пият от сутринта.

Изпуснеш ли сутринта, си е от мъка

Аз пия от всички изброени от Швейк

Щото си нормален БЕ идиот!!!