Ирен Кривошиева: Ламбо винаги е помагал на Влади

Ирен Кривошиева сподели с Венета Райкова, че Стефан Данаилов винаги е помагал и продължава да помага на сина си Владимир.

Обратно в новината

Коментари - Ирен Кривошиева: Ламбо винаги е помагал на Влади | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех иренои много бързо ''забрави'' какво причинихте на Ламбо влизайки за някой лев срещу плюване по него в една долнопробна ''продукция''....

Какво му е причинила?! Напомнила му е какво е пречинявал на съпругата си години, години наред, не с една и две и на всичкото отгоре - без кондоми, та ако получи "подарък" да му се радват заедно! И нагледно разви темата за "Децата като субпродукт от възвишените занимания на секс идолите на няколко поколения!"

И е помагал, защо го оплюхте, че едва ли не бил го изоставил? Що за народ и държава сме - приживе първо те плюят, после ще ти носят най-големите венци и ще се тръшкат, че са те загубили........

Тази снимка май е единствената която имат баща и син. Помня как синът се извиняваше на баща си в ефир за нещо си... горкото момче. Избрал датата за да празнували заедно...нам кво си...глупости на търкалета.

Това е пряко доказателство на старата истина, че поколенията се редуват: гений , следва идот, и пак гений, пак идот. Толкова. Нямам как ако баща ти е голяма работа ,, ти да не си отрепка. Айде дано внуйка на Стефан е Ок.

тая кат сина си е пълно ку ку. Стефане Стефане тоя капут дето си го ползвал сигур е бил китайски с дупки

Тая Ирен Кривошиева чува ли се какви ги говори ? До скоро , Ламбо не е знаел че има син ,.... НО МНОГО МУ ''ПОМАГАЛ''? Сега може да му помага , но преди не е знаел че има син , КАК ТОГАВА МУ Е ПОМАГАЛ ? Все пак , да са живи и здрави !

КАТО ГЛЕДАМ СНИМКАТА Е ЗНАЕЛ

Мъчно ми е за момчето. Четох ,че е започнал да учи медицина. Дано успее да преодолее отвратителните си родители, които го направиха на нищо, само и само да си доказват някакви техни си истини. И всичко на негов гръб.

Кви спекулации? Тя рева в Биг Брадър, ся обърна плочата

Както казваше на времето живков "кое е общото,кое е главното". Примерно кое е общото между случая на маруся живкова и на кривошиева.Общото е че на времето когато фамилията живкови отне детето на една майка-маруся,и е било обяснено че е добре да не си отвара много много устата и да не се прави на умна.Представяте ли си какво требва да е било това "обяснение",че като си отнел най-скъпото от една майка-нейното дете и след това да не чуеш от нея и една лоша дума за тези които са го направили...Ми то в американските филми и на най-долната уличница ако и вземеш детето ше ти издере очите бе. А нашта хубавица- ни дума ни вопъл...Така и на кривошиевата сега и е било обяснено,че е добре да си "спомни" ,колко много данаилов се е грижил за детето си и как не се е бил отрекъл от него.Интересно какво ли още нема да се "сети" иренчето ако се наложи

Както стана ясно от думите й,била е в секта в САЩ ,и там са му объркали понятията на момчето.Вероятно и до днес живее там, а снахата също е сектантка.Чак сега се изясни защо е необразовано момчето и постоянно приказва наизустени религиозни приказки и очевидно изглежда дистанциран от майка си..

ха ха майката била проста , а бащата какъв е.така като гледам на стефан данаилов за 75 рожден ден му поникнаха крилца.всички сме грешни.

Кривошиева много внимава в изказа, защото на хоризонта се задава наследство!!!

Нда...

Объркан съм. Много се объркан. Все по-объркан. Думите не са това, което са. Пачавра еволюира до лека жена, от лека жена до общественичка, а след това до актриса/певица, бизнес дама и ВИП личност. Децата на такива жени, се наричат пич, копеле, думи широко застъпени в речника на младежите и понастоящем са натоварени с особено обаяние - да те нарекат пичага си е комплимент, готин си значи. Мъж, който обладава леки жени от к*вар еволюира до мачо, дон Жуан, дон е своего рода дворянска, аристократична титла, а в днешно време направо скачаме на министър, интелектуалец, супермен. Думата икона, еволюира до секс икона, секс идол. От два секс идола, какво да се получи? Турбо секс идол или президент или нещо още по-по-най?

Менят се времената.

Все си мисля, че и Ирен Кривошиева, и Стефан Данаилов, че младият Влади като едни добри актьори преди години просто си играха роли на каращо се семейство в Биг Брадър и по медиите и се забавляваха и си направиха ПиАр.

Разбрах! Ламбо не е човек. Ламбо е ангел! Да съберем пари турски доктори да му трансплантират крилца в Израел и да отлита към седмото небе, че на Господ му духа откъм дясната страна.

ИДИОТ!!

Дядото

Мерси, подобно!

Скрий се некъде, бре! Зер с този език, брой се вече линчуван от червените бабички! :-D

"Това не е случайност, а избор на снахата - Виктория. Кривошиева изтъкна, че тя се познава лично със Стефан Данаилов"-интересно умозаключение на редакторката/,Ирен Кривошиева сигурно се е познавала със Ст. Данаилов, иначе как ще и направи бебе/освен ако не е било тъмно/.Взимайте допълнителни уроци по български, бе хора!

Уроци по всичко могат да се взимат, ама като няма акъл, все едно да събираш вода в гивгир.

Преди няколко години други неща говореше и го плюеше,а сега е сменила плочата.

Пари...

Тоя Влади не ми се стори много читав , когато случайно го гледах в Биг Брадър. Но в Америка и такива се котират явно.

Имате ли представа с какво се занимава т.н. Влади в Америка и как, и с какво преживява ???

Не И такива, а САМО такива. Едно време се наричаха бавно развиващи се, сега не им знам политкоректното наименование.

Указвам и Оказвам са две различни думи с различни значения , но явно за негрмотните дирници това няма змачение.

Горкото момче докато преодолее простата си майка, много години от живота му отидоха ей така без цел и посока.

Не е лесно. Никак не е лесно да преодолееш простата си майка, когато си тъп.

Да не забравяме и приноса на известния му и силно отговорен баща!