Гущеров посрещна Свeтлана с торта и орхидеи

Любимият на Светлана Василева - Християн Гущеров, я посрещна у дома с торта и цветя след финала на Big Brother: Most Wanted.

Обратно в новината

Коментари - Гущеров посрещна Свeтлана с торта и орхидеи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свитлана не се ли притеснява да се занимава с Гущеров, като знае как натириха Отварачката да се оправя сама с дете.

Страшни боклуци,ще и децата се учат от тях!

Леле парите как те правят красив.

.......ииии бахур!

Бахура на село тоз няма...има пари.:(

Страхотна новина! Чак сън не спах от вълнение :))) Интересно, публикацията е платена нали? Защото как иначе ще разберем за "смисления" живот на елитните ни проститутки и "бизнесмутри",

Е бели орхидеи ?

е как , чепкат вълна за износ !!!

Какво работят тези?

Този Ванко1 не беше ли престъпник?

А Гущера какъв е ? Мутри са и двамата !!

Стига сте ни занимавали с тия простотии!

Гущиров първо добре да разгледа снимките на Светлана преди операциите за да знае на какво ще приличат децата им. Той също е първи хубавец така че просто не ми се мисли.

направо е противен

Екстра си му е на Гущеров. Хванал си е тъпа, но сгодна женица. Не може да мисли, не може да си отстоява позициите, гледа кухо и не разбира какво ми се случва. За сметка на това има някаква визия и му пуска щом той си поиска. А Марчето беше хитра и умна жена, па макар и простоват ан обноски. Тя ще оцелее и след Гущеров. За Светлето не е сигурно

Браво СВЕТЛЕ,, ТАКА И ТАКА ,ЩЕ ТЕ ПОРЯТ...ПОНЕ ДА Е С НЯКОЙ С КИНТИ. ЩЕ СИ ХВАНЕШ НЯКАВ БЕДНЯК С МУСКУЛИ И ГОТИН ФЕЙС(МАЧО).КРЕДИТИ БАНКИ ...НЕ ....НЕ.....ПОДОБРЕ ДА СВИРЯ НА ГУЩЕРА!!!

Светлана е толкова Вип колкото скъсани,издраскани и очукани обувки на 10сезона могат да минат за моден писък. Ще се аргументирам. Светлана е на 30години,без образование,без професия,известна с това,че си пада по женени богати мъже и с многобройните си силиконови интервенции. Глуповата, злобна , елементарна,нито вид,нито чар,език на каруцар Ще поноси още година_две нечия фамилия като нарицание защото тя няма нищо свое с които да е интересна. Горния временен спонсор.....

Тоя е нефелен и булка да си намери. Само мухи лайнарки му се лепят. Тати май ще трябва да се намесва вече.

ха-ха-ха,дискретно надписче на английски: "Добре дошла вкъщи, любов моя!"ха-ха-ха,англииският на малкото гущерче е като на боико методиев тъпото пожарникарче,конгратулеичън

Моля,моля надписът на тортата е бил: Добре дошла скъпа,знаеш къде е флейтата...

Е, как се уреждат тия пичове с толкова убави булки? ... И то не само с една!..?

следващата либов на гущерчето ще миската на българия и наи красива сред бълхарките тамарчето

те едни убавици....

хубави булки?! виждал ли си я какъв вълкодав е преди скалпела? нали се сещаш, че това е днк-то, което ще предаде на евентуалните им малки гущери и като прибавиш дебелашкия му и грозен ген...леле-мале.

Ами тя не знае английски - как ще разбере какво е написано в долният десен ъгъл?!!!

Може да не мога да вдигам самолета и да съм грозен ,ама тати има пари!!!

очакваме теленовелата "люси иларионов"- 2 - гонзовица слага слабоумния дебел гущер под ножa. продуцент - н. тъпънарев

Каква тъпа новина !

Така се забавляват тъпоъгълните комунистическите копелдаци с крадените от тейковците им пари на българския народ.

Мерише на чесън, немити крака и бело течение, повръщам

Малкият Гущер с какво се занимава или харчи парите на дъртия Гущер?

ти си си отговорил. вторият въпрос е откъде дъртият гущер има тия незаслужени с нищо пари? което е също риторичен въпрос! и третият въпрос, най-важният е, как допуснахме тия безсмислени и гнусни дебелаци да ни ограбят до шушка!!!

Добре, бе Гущеров, с тези пари що не си хванеш някое умно , свестно момиче!!

Тя, ако е умна, няма да се хване с него...

Е само на тъпите ли им трябват пари!

Той защо не си хване УМНО момиче? Ти нормален ли си? Този трябва да е благодарен че и тази се е хванала с него. Виж го него колко е умен.

... нищото на Mария... е повече от всичкото на много от нас...

парЪтЪ праи борбЪтЪ...

Тоя малкопишковец дълбоко се лъже, че дебелия портфейл замества дебелия бахур! Каквито и черни очила да си сложи пич няма да стане никога! Не може да излезе опт комплекса си каквито и мангизи да харчи на боклука баща си!

На първата и четвъртата снимка християнЧо с баджанците си и общата.На последната снимка един мъж се напъва да познае дъщеря си която е с чуждо лице след пълна промяна.

Светлето....дребна душица,подобно на всички останали в къщата на Брадър. Уж се пишеше "приятелка" на Джино,а подобно на останалите лицемери не остана до края да поздрави победителя! Долно,много долно....

Аууу, какъв късметлия е тоя Гущер-off! Изгорите му все по Big Brother ги дават... Мани, мани!

Едно време на този тип "любов" му се викаше "спонсорство и тъпчене".

този Християн има поне една мозъчна гънка ще си купи пластмасова секс кукла за любима.Така и така си пада по пластмасата,но поне ще е сигурен че секс куклата ще нова а не многократно употребявана и няма даима баджанаци под път и над път.А и по евтино ще му излезе.

Барбитата и те са хора и те трябва да папкат,парите на гущера са крадени така,че равновесието в природата винаги се запазва

Не ни занимавайте с биологични отпадъци.А тази пластмасовата замърсява планетата.

Гледах Мария в предния формат! Изглежда ми по умна и по красива от този тъпунгер светлана

Тази Светлана с какво е известна, освен козметичната пълна промяна.

известна е с това, че за столица на белгия каза холандия. голяма неграмотница и срам за балгарите. вместо да се засрами, се кипри по телевизята наи-нахално.

С надпис на английски...? Тя не беше ли единствената с баба Люси, които не говориха английски и им превеждаха какво е казала бившата на Джино? Егати пародията

за вас е работата. Стига сте плещили празни приказки, навеждайте се и бачкайте. Светлето и тлъстият ще си живеят, колкото могат.

Обаче само истината ,ще ви направи свободни. А истината е,че човек струва толкова колкото са моралните и умствените му възможности. От всеки трябва да стане нещо-лекар,обущар,учител,стругар,и т.н Само безполезните стават за торби с фекалий. както е казано от по-умни от нас преди около 2000г в най-продаваната книга по света-по плодовете им ще ги познаете. Труда не навежда-той извисява. Обаче се искат сетива и душа за да го осъзнаеш.как беше акото днес,щот друго явно няма какво да те питам

е-е-е, а пък аз си мислих, че arbeit macht frei! ...

Ей, как се плюска с крадени държавни блага

Дираджийската измет ни показва своите идоли. Трудно ще ги натрапи обаче дори на 80% от дебилите в Бг - толкова са противни.

Много е лошо съчетанието много пари + тотална простотия! Българино, това ли е твоя елит?!

ами стига сте поствали новини за някаква папла4 ,те на хора не прили4ат

СУПЕР ЛЮБИМ е този прекрасен мъж. Разплутото му тяло е супер любимо, отвратителната му физиономия е супер любима. Безличният му гласец е супер любим. Гениалният му мозък е супер любим. Но защо не ми се иска да приличам на този Аполон?... Да не би да има нещо каето ми убягва?

Парите му!

Обида ли е обидата, когато е просто констатация?

Поредната чалга новина.

Браво,сега и сватба..с евгени минчев за кум,луна за шаферка и кондъо да пее..

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО МИ НАВИРАТЕ ПОД НОСА ТЕЗИ БОКЛУЦИ.