Зодиите, за които 2018 г. ще бъде незабравима

Вижте кои са тези късметлии сред зодиакалните знаци, които догодина ще се радват на великодушието на Вселената:

Обратно в новината

Коментари - Зодиите, за които 2018 г. ще бъде незабравима | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти се майтапиш, ама верно кутаците третирът хората кату обгрижвъщ персонал. Нашия кфи запуведи раздава, требе да го снимъм!

Веске и Роске! От името на целокупните потребители на Дир.бг искам да Ви отпера нашите най-искренни пожелания за разни работи. Вие наистина давате надеждаа на разни хора, че не са съвсем изпаднали и може още да изпаднат. Продължавайте все така да славите българите в чужбина и да оформяте общественото мнение за България такова, че като отиде нормален човек в Лондон например, три години да обяснява, че не е като Вас. Честита Нова Година!

Ааааахахахааааа, нашия кутак е също гулем дебел и космат и се казва Лайън, хаха! Е как да не поверваш че има съдба! Моя Лайън също опука 3 (!!!) порции котешка храна, плус разни огризки които му давам докато готвим - примерно коричките от сирене, риба тон от консерва му е деликатес и обожава, краве масо (:))))))) това е най-големия смех, как ближе масло кату пощурел! Пресно млеко обожава! :)))) Интересно че не обиче сурово месо - а ас пред итова вервах, че щом ядът мишки, значи сурово месо им е лубимо. Но не, давала съм му кайма - не ще! Но яде шеслив пилешки кожички, варено пиле, секакви дреболии (леко сварени просто, но без сол, само във вода). Обожава месна супа - ближе та се кине! отбутва зеленчука, но облизва бульона и изяжда малките късчета месца! Та, нашия, наду тумбака днеска и се е излегнал на дивана и мърка и спи с едно отворено очо, контролира демек какво правиме ни е :)))))) И като си легнеме удари една обиколко из къщата, инслектира си владението, и си легне до нас, има си кошарка, обожава да хърка до нас! Егати котето, и е най-милото коте на света! знае как да ви зивади душата с мъркане и маукане и оня характерен котешки поглед хипнотизиращ, дето ти казва какво иска и ти веднага се сещаш какво иска котарака ти! :))))))))

е добре де...ами другите зодии какво ще правим???...

Абе не се паникьосвайте, секи си има късмет! Кога ми е най-зле, ми е най-допре - тогава нема ко да губим! :-) Знам, че никой тука нема да ми поверва, но моите най-шесливи мигове на пролетта са биле кога съм немала нищо, и не съм знаела каде ше ме завее ветаро на другия ден :)))))) Мъ пъ и си ме вя ветаро де...бая по свето! :))))))))) Ма то па си и убаво ...да те вее ветаро! :-) Айде късмет на сички! Господ има грижата за секи, ударете един метан на Бога и се помолете, и ке ви огрее сичкуту!

Не вярвам в зодии (тоест съм Водолей), но се надявам да сте прави ;)

А другите къде са така не е честно.Лъвовете винаги са късметлий Водолеи също а Стрелеца стреля цял живот....

Късмет на сички пожелавам, а мойте пожелания се лепът кату храчка от дърта циганка! На който кото му е на сърцето, да му се збъдне! Сега да се завъртиш на една пета, да плунеш назаТ, и да кажеш едно Отче наш. И ке те огрее, още утре. :))) ПС: верно имам дарба да наричем, семейството ми ми има страх. Моем да лепим лъжици на челото, да гледам назад без да се обръщъм, и знам кой ко си мисли в стаята. Който ме познава, знае - и врачувам на олово. Една прабаба имъм, от нея явно съм го наследила, тя беше врачката на селото и лечителката. Тя не даде болест да ме пипне, доде беше жива. Баеше ми на главата с брашно и олово, и от нея ги знам тея.

Много щастие и на теб през новата година!

Лъвовете като най-късметлии и най-влюбчиви били изгубили всякаква надежда и били изпаднали в униние. Тези нещо ни будалкат. Ама хайде, дано тази година съвсем да са най най. Ние ще се радваме на истинските неща.

Не помним некога да съм скланяла глава, ама щом зодиака казва, може за декорация да се престорим. Ас тека живеем - до последен дъх, со сичкуту бес умора и бес пощада. Тоя кратак живот, за какво по-напрет? толко ного има да се живее!

ама ти наистина пишеш и говориш като чалгаджийката РОКСАНА-дали не греша

ний овните пак ли ше го духаме ва :)

Не сте бе, некои уФни си купиха биткоини и сега сте богати.

Ние си го духаме винаги

Не е тека бе чувек! Де що познавам Овен, се сте лични, красиви и успешни! И умни! И работни, и готини! Лоша дума за вас не мое да се кае! Овен ли е, ас веке съм флубена! От една Лъвица флуПчива Ф Офни и Стрелци, а да ми се случи да се оженим за соул мейт който е Рак, това беше текъФ суеверен удар за мени! Нито го очеквах, нито нищо - и кату ме удари в челото, и ела да видиш как'ти Роксана още е в дупката!

Айде почвайте да търкате билетчета веднага! А баба Ванга и стрина Пена какво казват за 2018-та?

Много рано сте се почнали. Не пишат ли все пак от "Дарик Нюз"? "Дарик" е радио - там говорят, а не пишат.

Брей! Дано!