Мика тръгна за Маями: Благодаря ти, България

Михаела Стоичкова, която прекара празниците със семейството си в България, отпътува за САЩ с благодарности.

Обратно в новината

Коментари - Мика тръгна за Маями: Благодаря ти, България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая пък коя е?

Интересно ми е как тази Мика има такива плътни устни,като тате й,сестра й,а и майка й имат тънки устни?МОже би има много сполучливи филъри или нещо генът се е 'объркал'?

Браво Мика! Бъди щастлива и обичана и горда с твоя баща. Простаците не могат да простят,че СТОЙЧКОВ е известен,успял и богат. Бъдете щастливи!

Мика явно си е въобразила,че е била на държавно посещение и затова благодари на България за топлото посрещане.Не Мика,в грешка си мила!Това,че си дъщеря на Стоичков,не те изключва от отбора на кухите лейки и не те вкарва в отбора на ВИП-овете!

изглежда мотика стоичкова е голяма работа (от третият пол)щом заради нея се приема истанбулската ковенция

помашка история,исляма победи и непобедимият стоичков и семейството му

Да си стои тук и да си плаща кротко налозите, тръпнейки за работното си място и тичайки в ранни зори да не закъснее. Айде със здраве на родолюбчицата.

Коя е тази зъбата коза ? И какво е направила за България ? За да ни занимавате с нея. Какво като си плаща пиара. Не ме интересува за къде е заминала....

Мисля че истинския българин който обича България живее в страната си. Тази Мика и подобните на нея идват един път в годината за няколко дена колкото да си оправят зъбите и да продадат нещо останало от родителите а децата им растат като чужденци. На фона на обезкървена България останала без хора българи е лицемерие да кажеш благодаря България и да си отидеш.

Е, добре е че се сети. Защото преди 3_4години плюеше хората ,че били прости клюкари.Повода беше връзката и с оня зъбльо,дето сега е в ,МармаладЕх,Мико,Мико ити си като баща си.Днес плюеш ,утр лижеш

ами....пръц

Мика, и България ти благодари, даже повече от колкото Мика Благодари на България

Благодаря ти Мика, най-после...

Грозна работа...Мика....не се казва да скова кочина....казва се да се реализирам кочина Михаело....

Отслабвам вече около 2 месеца- минус 28 кг,също нямах мотивация за отслабване след раждането,но един ден като се погледнах в огледалото се ужасих- видях разплута в мазнини ЛЕЛКА,а съм само на 22,при това мъжа ми тежи 65 кг,можете да си представите как изглеждахме заедно !Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете ! bit.ly/2B5YZxA

толкоз пари, па това момче само да си боядисва косата. Пич, ходи на фризьор, че гле'й как си се окепазил с това "естествено" лилаво!

Стига сте ни занимавали с "много важни" персони!!!!!

Мноу яка КЮРДКА сигурно е мис Хаскьой Централен Кюрдистан

И що бе Мико не си седиш в България да ти донесе още спомени? Поне парици имаш.

Мика, яздиш ли още рязанания едноок дзвер? Яхай го и фъркай за Маями и ако може не ме занимавай с тъпотията си. Щях да забравя, много поздрави на шоколодовия ти цех от Аръка.

Престанете да ни занимавате със стоичковите простотии! Написах името съзнателно с малка буква, а вие мислете защо!

Това, че си написал името му с малка буква, няма да засенчи великия Стоичков, който прослави България по света! А ти ще си останеш същия нещастник до края на дните си и никой няма да те споменава дори в квартала ти, камоли в света!!!

Преди да казвате колко е велик си спомнете че същия 2 пъти се отказа от България и веднъж от родителите си!!!Караше си колата с буркана щото бързал! А преди месец като обиди испанската министърка и тя го заплаши със съд и се насра и се извинява 2 седмици аре няма нужда.... Аре да не ни знаят по света със псуващия селянин

Лампичката светеше,а МиГа я нвмаше.

Остани си там, не ни липсваш!

Горката, още повече е погрозняла. Тази снимка направо плаши!

Язък,аз тръгвам в понеделник.

Мичето си фърка напред - назад, да е жив и здрав ц..Ицата.

Момичето е много красиво и секси. Аз също съм емигрант и не е лесно въобще.

провери си диоптрите. или пък гледаш снимата на друго момиче.

А, верно бе! Гледал съм твойта снимка!

Репликата не е от мен. Някой използва името ми. Не е моя стил.

карай убер и лифт, не знам къде си , в чикаго е супер !!!

Нели ,Нели колко си смешна и плоска с това описание на случая Мика

И тая ли диша през ушите,май голямо течение има у горния си крайник.

МЕГЗ #2, и Миче що си мислиш , че някой знае, че си в БГ?

Мика, Мика,Мика кой ти го.....ика!?

Хубажа сливка,ще я изпапкам.

и ми се допика

Майко, мила, и какво сега ще правим в БГ без наш'та МИКА?! Може би ще трябва да закрием държавата до следващото й идване!

БЛА, БЛА, БЛА.....

Да изчезваш......

Какво му има на момичето-гледа си бебето и мъжа.Уважава майка си и баща си,положителна,усмихната,добронамерена.Празнували заедно-хубаво,защо се дразните не мога да разбера.Мен пък ме интересува какво правят децата на известните,а щом е свързано с бебета,се радвам от сърце и се усмихвам,защото и аз имам бебче.

Съгласен - всичко е така. Но много "пластмасова" ми седи в лицето! Ще отречете ли?

на "момичето" наистина му НЯМА нищо-без професия, без сериозно образование, без абсолютно никакви постижения в живота, с бозава външност, и остава едно-единствено нещо, просто е с известна фамилия , известна за тукашните ширини. освен фамилията, просто е натрапчива и никне, където не я сеят и ...а, да, сетих се. родила е дете на турчин. страхотно житейско постижение, наистина, щото друга жена с американски гражданство досега не е раждала от турчин. ерго-не ми е ясно какво ни брига нас, българите, американското й гражданство и турското й дете...

мноооого си тъп! Живееш в средновековието....Ама и акълът ти е там!

дано се забие за дълго в Маями, че да спрете да ни я навирате в медийното пространство. Спрете да ни занимавате с пигмеи

Горда каталюнка, хафте чорел, Чингис Хан от Столипиново и е първи братофчет.

Благодаря ти Мъка, че тръгна за Маями.

браво така се прави иначе нямаше да е щерка на баща си-горда българка дето и да иде

Ама турчин й опъва мрежичката на дузпи.

Заминавай с рязания там и не се връщайте. Вие сте позор!

Ей страшна работа .Това е насила да се пробутваш а да не ставаш и за боклук .Никой не го вълнува какво става с мика стойчкова ,но тя да сподели че пак се връща в Маями .

А, Айкут празнувал ли е Рождество Христово или е бил на съседната маса? хахахах

Еееее, време е Слави след конкурса тъпа и грозна, да направи и един конкурс "Умна и красива"!

тези като мика погребват българия

Виж как си написал БЪЛГАРИЯ.

Виж как си написал БЪЛГАРИЯ и МИКА.

Не ни благодари, ние сме ти благодарни, че изчезваш... дано завинаги!

Мика си отива, но Мегз остава. Мика можеше да използва престоя си в БГ, за да си направи чене по мярка, а не да износва чуждо като Мегз.

Същия интелект като тейко си! Браво за айкут, кама!