Принцеса Шарлот тръгна на детска градина

Малката Шарлот прекрачи за първи път прага на детската градина. Снимките бяха разпространени официално на страницата на кралското семейство във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Шарлот тръгна на детска градина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква важна новина,че еврейчето тръгнало на детска градина.Какво касае това Бълггарите???

А КОГА ЩЕ ПИШЕТЕ ЗА НАШИТЕ ЦАРСКИ ОСОБИ? ВСЕ ПАК СИ ИМАМЕ ЦАР, ПРИНЦОВЕ ПРИНЦЕСИ!! КОГА ЩЕ ПИШЕТЕ ЗА ТЯХ?

За нашите особи трябва някой специално да работи, за да излезе авторски материал. Друго си е само превод на чуждата преса и нищо креативно от наша страна.

Е по- грозни и уродливи от Калина и Муньос нийде няма и сред т.нар простолюдие.

дъртия вампир бети няма ли да отстъпи трона на чарли или уили или ще чака да чукне стотака

я бабата се подмладила

Защо толкова малка я тормозят с детски градини? Може да има дузина бавачки ... Много малко деца харесват да ходят на детска градина, поне в България. Като гледам и малкия Джордж е наплашен. На две години на градина! Аз отидох за първи път на детска градина на 5 години и пак най-лошите ми спомени са оттогава.

За да се социализират. И други кралски фамилии изпращат децата си в детски градини. Не с децата от бедните квартали, разбира се.

от демагогия- ето вижте ни и ние ходим на детска градина, дали другарката ще смее нещо да и каже като се разлигави. Те самоубиха акушерката, която първо съобщи за първото отроче, другарките ги чака същата участ ако не играят по свирката на малката глезла.

Одрала е кожата на прабаба си!

Да, прякорът й в Англия е мини-Бети.

Принцесата прилича на баба си :)

Като изключим, че често ни предлагате тази фамилия, като семейство са чудесни! Сигурно би им се зарадвала и Даяна, ако можеше да ги види. А малката е умалено копие на прабаба си. Ген!

Да точно това мислех да напиша и аз. Същата е като кралица Елизабет.

Като се роди третото дете ще се наложи да създадете отделна рубрика за кралското семейство. Да не забравяме, че Хари и Мегън също предстои да се развъдят и тук вече няма да има достатъчно място за толкова много и важни новини

Кралицата се е обадила на директорката с СМС - виж там. ако може

skromna35

Хахаха!

Някой се е обадил на директорката!!!то така се тръгва на училище.

Шарлот е кандидатствала за Горна баня, ама директорката я е порязала. Та затова е в Уилкокс.

И двете деца са със сини очи. А как са излезли на снимките, или по точно какви снимки са предоставени, а пък и какво е качеството на мониторите вие е съвсем пети и седми въпрос.

Ами ... добре , не ми пречи :))) Аз приветствам малките Българчета , красиви и умни , които тази година тръгнаха на градина . Да са ни живи и здрави , те са ми важни :))))

да е жива и здрава но не мога да разбера целя шум които се вдига около това кралско семеиство....

Монархията е отживяла форма на управление, която всекидневно ни се натрапва. Във Фейсбук дори има страница на "младите владетели на България": децата и внуците на Симеон Сакскобургготски са представени с титли, каквито Българската държава никога не им е предоставяла.

Накрая ще ни я натрапят на нас, пепел ми на езика, ще ни лепнат огромното домочадие на комарджията, дето съди България, да го хрантутим И него.

Моного хубаво семейство са, стига злоба. Малката прилича много и на Уилям ,а докато порасне не се знае как ще се промени. Да ,има на прабаба си, но не само.

Има много по- хубави семейства, които учат, работят, самоусъвършенстват се, не лежат на гърба на другите. Тия какво правят, освен да харчат парите на поданиците?

Това си е развитието на човешката история, кръвта вода не става. Никой от тях не е седнал да не учи ,да не работи. Специално за тях имам пристрастия, други благориднически фамилии не ми харесват, примерно на нашия лъжлив Симеон.

Абе благодарение на тях влизат милиони лири от туристи в хазната. Говорите само глупости, живея в Англия и имам доста приятели англичани, поданиците им си ги харесват. Дори идея си нямате колко се радват на принцеса Шарлот тук!

Малка сладурка... А на "Иванов", на "Знайко" и останалите, които не могат да се отърсят от злобата и завистта ще кажа - не злобейте! Без злоба се живее по-леко.

Сладурка е , но трябва да си остане засега поне като всички деца по света за които не се знае кога са тръгнали на детска градина.Когато стане по-голяма и започне да прави смислени неща нека пишат за нея и делата и.Сега е смешно просто.

Защо не приемате чуждите мнения и разбирания? И на двете места злоба и завист не виждам, а разсъждения на разумни хора. Злоба има при Вашите нападки без аргументация.

Абсолютно вярно. Това и аз щях да напиша.

А кога последно пръцна Шарлот ? В колко часа и добре ли се чу ?

не знаех, че така изглеждат принцесите

При такъм наплив на принцеси в детската градина какъв ли подкуп са дали горките родители.

Докато има хора, които приемат че други стоят по-горе от тях, ще има и подобни лешперски фамили по света.

ти от луната ли падаш,не слушаш ли всеки ден българите как били богоизбрани,богопомазани,как щели само те да оцелеят след края на света,как обиждат всики(абсолютно всики)останали народи,как ако имали възможност щели да избият целия свят,щото само те имали право да живеят,така,че кажи им го на тях,че всички сме равни,че всички сме хора,но няма да ти повярват,убедени са,че са богове,нали и като такива живеят,от там идва това самозабравяне

Мамина сладурана! И тя ще лапка на държавна трапеза без да си мръдне пръстчето цял живот, ще народи принцове и принцеси, които също ще лапкат и така до края на света, както се пееше в една песен за едни другари, дето пък обичаха да трепят принцове и принцеси.

Чакайте бе това изтърсаче не тръгна ли преди месец на градина? Дира вижте си архива, излагате се.

Одрало е кожата на прабаба си горкото. И то и батко и са с кафяви очи, майката и бащата със сини и сивозелени, как става тоя номер в пълно противоречие с биологичните закони се чудя.

Пишете глупости! Явно не сте запознати с биологичните закони! Смешни сте!

Децата на баща и майка със сини,зелени очи НЕ МОГАТ да имат кафяви очи,факт!Прочетете малко, помислете, не боли, че е грехота подобно брутално невежество при тази достъпна информация.

при родители с тумни...це даже и брат ми, но даъдо и баба суответно сини и зелени и така ; ) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой е помагал на дядо ти и така