Полански без обвинение за посегателство над 10-годишно дете

Лосанджелиската прокуратура няма да повдигне обвинения срещу режисьора Роман Полански, който беше разследван за сексуално посегателство над 10-годишно момиче.

Обратно в новината

Коментари - Полански без обвинение за посегателство над 10-годишно дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХУЙВУУД - ПРОДУЦЕНТИ ИЗНАСИЛВАЧИ - РЕЖИСЬОРИ ПЕДОФИЛИ - И АКТРИСИ ШУВРАНТИИ :)) ... И СЕТНЕ НАС МАГИСТАЛАДЖИЙКИТЕ НИ НАРИЧАТ С РАЗНИ ИМЕНА :))

"Според твърденията ѝ жената е станала жертва на сексуално посегателство от страна на режисьора, след като по време на фотосесия той е поискал да му позира гола."

Да сбъркате режисьора с посланика - само вие и тук го можете! Да ви имам общата кОлтура и да ви го....кажа направо, ама никак не сте прави вие, че и близките ви! Очете бе ора, стия с таа чалга и боища по улици и селски сокаци! А този стар....творец да го....показват така, голяма излагация е. Е, ако я види сега на 50 и повече лазарника, едва ли ще я нападне, по-скоро тя него, но да не гадаем, а да се учим и работим, да градим живота нофф, както пееха напращели комсомолци и комсомолки по бригадите за слама и картофи. Да сте живи и здрави, повече здрави през новата илядо , пардон две иляди и осемдайсета и да има много много тикви по нивите и дворищата да печем със захар и канела и да лапаме. Айде лека нощ, че утре треба да стаате рано.

Прав си. Че някои са сбъркали посланика с режисьора "иди-доди", ама да сбъркат "обекта" на посегателството си е действително тъпизъм, защото нашето Лили въобще не е протестирала!

Типично УСА-правосъдие: За повечето хорица е забранено, но ако имаш малко парички, ще затворим едното око. Нека Том, Дик или Хари да щипнат по дупето някоя не 10, а 17 годишна. Ще има да гледат небето на раета

палавник - насити и са на тази рунтавелка пандалиева а после шута у моторетката и обратно за бг

Не бъркай Сол с Роман. А Панделиева си беше палава - де що има краставица покрай пътя на кариерата, обрала я е.

Орка.

Този в началото на 90-те не прави ли секс и не изду ли корема на Лияна Панделиева а после бързо бързо я изрита обратно за България ?

Не бе! Онзи бе най-"демократичният" американски посланик у нас СОЛ ПОЛАНСКИ!

за случая се знае от 80-те или 90-те години на миналия век. Странна история. Значи за Полански може "изтекла давност", а за други - отпреди 20-30 и т.н. години - не може? Изобщо какво означава доказани-недоказани? Обърках се нещо. Затова ли Полански скита толкова години, понеже има чисто като на ангел реноме?

Бъркаш я със Саманта Гейли. Тази е нова.

Storen

Причината да скита от толкова години е това че в първоначалната съдебна процедура срещу него има много груби нарушения в опита да се политизира случая. Няколко западно-европейски държави отказват да го предадат на Щатите поради опасения от несправедлив процес. Случая Полански е кулминация на политическия сблъсък на две култури в Щатите по онова време. Хипи движението което има социалистически оттенък и консервативните десни сили. Убийството на Харви Милк е в същия контекст. Тогава консерваторите назначават Ронълд Рейгън за свой говорител. Малко по късно за губернатор на Калифорния а след това за президент. Рейгън ефективно слага край на хипи културата и всякакви леви тенденции. Конкретно случая с Полански: преспива с една от многото млади фото моделки участващи в пиянските свободни купони в дома на Джак Никълсън. И той и модела са употребили наркотици в допълнение на алкохола. За Полански това е просто една от многото подобни случки и е искрено изненадан, че момичето е било непълнолетно (била е доста развита физически за годините си) и това, че родителите и са я изпратили на такова парти. Всъщност делото срещу него е заведено от майката на момичето след като подслушвала нейни разговори с приятелки за въпросните купони. Майката твърдяла че нямала абсолютно никаква представа че на тези холивудски партита се сервира алкохол и наркотици и че ако дъщеря и е била там, и е консумирала опияти и любов, това е било насилствено... В повечето западни държави Полански нямаше да бъде съден за такова нещо, но в Щатите всяко съвкупление с лице под 18 се смята за изнасилване без значение от обстоятелствата.

Закона е променен, секс с непълнолетна е наказуемо деяние. За старите неща обаче от миналото важи принципно закона когато е било извъшено деянието. Друго нещо е, че този е известен сатанист и нищо сатанинско не му е чуждо.

ми бяха интересни, благодаря на написалите ги. има една подробност обаче - като прочетох първо новината, в нея имаше нещо за срока 15 години давност, после чета - липсва. поради каква причина, дир? ако е така, за всички педофили важи (не визирам полански, нали бил невинен) - минават 15 години и няма наказателна отговорност. а за жертвите е травма за цял живот.