Михаела Филева с нов мъж до себе си?

По всичко личи, че Михаела и Pavell вече не са заедно, а Филева има нов мъж до себе си.

Обратно в новината

Коментари - Михаела Филева с нов мъж до себе си? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

комплекси, така му викат!!!!!!!!

какво ни занимавате с тая никому неизвестна кранта

Коя е тази ?

Някой виждал ли е снимка на тая със затворена уста?

Като всяка "звезда" уверено крачи по света с широко разтворени крака.

Като гледам снимките, Митко няма косми на ръцете, а конкретната снимка е с много космата ръка

Сега гледах един клип от творчеството на новият и който бил много нашумял писател. Не съм експерт, но имам познати в литературните среди и криво, ляво имам някаква представа. Мисля,че нивото му е не по-високо от скечовете в "Шоуто на Слави" и "Комиците". Това говори зле за масовата публика.

Всъщност "Пощенска кутия за (мръсни) приказки", в която Калбуров чете, няма нищо общо с истинското му творчество. Поезията му наситена с емоционална палитра, откровеност и истинност. Носи горчивина, а друг път любов, но няма как да те остави безразличен.

калбуров е пълен въздух посредствен копи пейст измислица и посредственост и се рекламира едва ли не талка ама пак си е нишо комплекси и тъпня

Новият е толкова зле че повече не може посредствен т*п и гола вода но уви това е нивото ...(((

много бил хитър този гущер Димитър

не е дмитриева, а мацето е пълно хахо, демонстрира изключително изкуствен възторг с желание да мине за естествена ???

и новият ще мине по реда си. да се готви следващия :-)

Мики, мене ми е през дедовия!

хаха, ейй ако знаете колко освежаващо действат коментарите на повечето индианци, чули-недочули, къде разбрали, къде не и фантазията като им заработиииии само така, не спирайте, няма лоша реклама :)

Е, те това е новина! Толкова се притеснявах, че няма нов мъж, а сега вече съм спокойна !До кога ли......

Момичето е имало не най-доброто детство без баща и сега търси нещо, което не прилича на досегашното. А Павел никак не беше верен. Дано да е щастлива.

Дано , да е щастлива,да. Но да си постваш поредния си мъж до себе си , което ефеминизъм на поредния си сексуален партньор, хмммм се смята за яко ли ,що ли? То в най-бързо изчезващата нация в света (по последни данни българската) стават модни модели на поведение, които със сигурност водят до смърт на нацията ....без война.От такива разпоретини като Марчето Илиева , Михаелчето , разни там плейметки(проститутки),чалгарки( още по-елитни проститутки) , за които научаваме чий е поредния , на който я ч.ука и които са модел за подражание на изчезващия с най -бързи темпове български етнос.

Преди да пишете статии, проверявайте информацията си. Това е популярна снимка в интернет, която няма абсолютно нищо общо с госпожицата.

То па тва един мъж и нишо не е даже -)

Михаела Филева с нож до себе си?

люсито даковаска ше да е

Добре , че се махна от този идиот Pavell, даже прекалено много изкара с него. А иначе ръката на снимката върху бедрата на Михаела е много космата и не е на този заподозрения Каламбуров. Неговата е гола като охлюв. Харесвам Михаела, защото има голяма уста за три черни едновременно.

,...за Филева ! Ама то е , временно !

И двамата много ми харесват , дано да е истина!

Егати мазника!

Как пък веднъж не написахте една статия без никакви грешки?

Факти никога не са им трябвали, мнението на засегнатите също не е търсено, ти сега за граматиката, която се учи в четвърти клас, се хвана..

Значи както беха възпели едни други наши рап певци: Дай една цигара ше те * в звездата!

Е така стават скандалите! Прекопираме някаква снимка от нечий профил и веднага си правим заключения. Ако не са скъсали Михаела и Павел, то след тази новина, може и да го направят :) А иначе снимката я има в Гуглето link

КОЙ НЕ ПОИСКА,ТОЙ НЕ Я БОДНА.

Пафката е третополовец, не може да се грижи за такава мацка като Михаела.

НЕ МИ ХАРЕСВА ТОВА МОМИЧЕ. ЛИГАВА Е МНОГО. НАЙ ВЕЧЕ НЕ ПЕЕ ТОЛКОВА ДОБРЕ.

Мисля, че новината е глупост. Снимката е взета от интернет и нито ръката е на мъжа до Михаела Филева, нито бедрата са нейни. Една двойка си лежи на тревата Сигурно сега четат с нейния изподраскания и се забавляват като четат глупости.

Не че нещо ама ръката на снимката е меко казано космата, а на Калбуров са доста добре епилирани. Fake news again! Голя порнография в тоя Dir, Патрашкова да не ви е редактор?

Тоя Павел не е ли гадже на Венци Венц? Двамата са лика прилика...

Г(о)це Делчева, можеше да проверите снимката през търсачката на Гугъл и да разберете, че е реклама на бразилска музикално-поетично-театрална и пр. група "О Театро Магико", но откъде толкова акъл. Освен това, краката на самата Михаела, са по-слаби, ако това минава пред лумпените за скорошна снимка. Това, че ги има малоумните Фейсбук, Инстаграм и подобни, не означава и тук да превръщате новинарски сайт в техен придатък. Идеята е не да създавате фалшиви новини, а да ги борите.

поредният изгорял

И Цонка от нашия квартал е вече с друг мъж.

голяма уста голямо нещо,иначе тази не я познавам ...

А и явно снимката е снимана навън, което няма как да се случи при настоящите метерорологични условия. Освен ако Михаела не е в чужбина, за което Дир не ни е информирал ;)))).

Тая пък коя е?

гаджето на Стъки

Кон бе , Кон !

Трябва да има "сензации"...

Изсмукана от пръстите статия. Тази снимка, може изобщо да не е тя, а просто илюстрация. На някои снимки на писателя се вижда, че той е с обезкосмени ръце, а снимката, която коментирате има мъжки силно окосмени ръце.

Така е, тази снимка пристъства в много уеб сайтове - жената просто я е харесала и я е публикувала в профила си.