Катрин Деньов се извини на жертвите на сексуално насилие

Катрин Деньов се извини на жертвите на сексуално насилие след протестите във връзка с подписано от нея отворено писмо, заради което бе критикувана.

Обратно в новината

Коментари - Катрин Деньов се извини на жертвите на сексуално насилие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велика артистка. Нито веднъж не се съблече и остана Кралицата на киното. Думите и имат тежест, играта и е класика.

Който не знае какво представлява холивуд и неговите актриси просто да гледа биографичните филми( холивудски) за нейно височество мерилин монро. Как е станала актриса и е получавала роли. Та и до днес така..

ето на това аз викам разлика в класите. Катрин Деньов е класи над всички онези, за които мъжете са само "свине" и нищо друго. тя можа да се извини, което други няма как да могат. убеден съм, че "жертвите" в холивуд не са толкова много, колкото кресливите в последствие. все пак се оказа истина слухът, че холивуд не се е водил толкова от талантите, колкото от сексуалните способности на актрисите.

Ирини, това ти ли си?

Никой не твърди, че защитава сексуалното насилие. Това, което обаче не става ясно е какво целят тези жени, отправяйки обвинения с 10-20-30г давност? Правосъдие, справедливост, изгода, какво? Малко са позакъснели с правосъдието според мен. Ако наистина е имало престъпление, сливи ли са имали в устата си за да потърсят съдействие от полиция и т.н.? В момента не е ясно дали някой може да разследва тези случаи отпреди 30г. Единствената полза за някого според мен е, че в лицето на цялото човечество се пробутва тезата за "безнаказаните мъже насилници", което вероятно цели прокарването на още по-малоумни декларации и закони в защита на "всички видове социални и сексуални девиации" (ако някой започне да оспорва тази моя дефиниция, да му изсъхне... каквото си има там :D).

това рубладжията не може да го разбере, той всяка вече бие жена си и след това я е$е

Доказа се колко изостанали са т.нар. холивудски знаменитости. Този жалък театър, който поднесоха и който се превърна в лов на вещици показа и с колко елементарна аргументация си служат. Изобщо...какво се опитаха да изразят с целия този фарс?!

да се извинявате, г-жо Деньов за истината, която казвате! Ако има престъпление и насилие между хората, независимо дали са мъже или жени, за това има полиция! Но да кажеш, че си насилван след 10, 20 и 30 години за мен това е лъжедвидетелство, което също е подсъдимо престъпление! Ако се вземат пред вид и материалните облаги и растеж в кариерата, това е направо наглост от тези жени!

Напротив има доста да се извинява и го прави на много народ. Който смята, че някой очерня името му без да има доказателства, може да заведе дело за клевета и да покаже на всички, че е чист като сълза. Сексуалното насилие не е само модния хаштаг на звездите, но и реален проблем за много жени в света. Може би не за вас, може би не ви пречи, може би дори бихте с радост приели да ви "насилват", щото за вас това е само в кавички, нали? За много други жени не е в кавички. Съжалявам че не може да следвате пресата във Франция, за да видите историите на тези обикновени жени, на които Деньов им се изплю в лицето с тази петиция. Та сега се извинява, но късно е либе за китка....

Не намесвай "французите" от северна Африка моля! При тях е шериат и Катрин де Ньов няма нищо общо с тях.

Този строг и величествен тон, уважаема, си го запазете за мъжа си вкъщи, ако имате такъв. никой не защитава насилието - нито сексуалното, нито каквото и да е. Противодействието трябва да е съответно на действието. Едно е изнасилване, друго някой да ти пусне ръка. И вие сега всички женоря се разкряката, че не вие приятно да ви свалят????????????????? На жените не им е приятно да ги свалят????????????? Това ли казвате? Как точно си представяте, уважаема строга господарке, свалката???? да ви питат учтиво: извинявай, може ли да ти пусна ръка? Или всъщност на "вие"? И може би преди това да се подписва договор. Всеки насилник трябва да бъде съден, но в момента не всеки съден е насилник. А вие не знам каква сте.

Куха ретро блондинка.Тя, милата ,дори не вижда къде е проблемът да спиш с началника,щом той настоява.

Е, как да го види, при условие, че тя именно така става известна. Да не би да е космонавт? Една гореща с*кс бомба за времето си. Е как да си плюе на цялата кариера и да каже, че е лошо да спиш за роли?

Много се изложи Катрин Деньов с тази петиция. Вместо да поеме гражданска позиция, тя съвсем падна ниско долу. Но така е, не може да взимаш пари от сем. Макрон, за да им лъскаш имиджа, и на 60г да се имаш още за с*кс-бомба.

Катринката не успя да накара да се шуми за нея като се превъплъти в Макаронката в последния си филм - вижте в нета тя възрастна жена с много по-млад мъж. Филмът беше пуснат точно след президентската кампания на Манкрон и изборът на актьорите е фрапантен, за да приличат на БиЗит и Еманюел. Катрин дори си беше изрусила косата още повече, за да прилича на Макаронката. За свободата е бабата, бе! А, дано някой да й досади и на нея...

Само не разбирам, как такива " лоши мъже" е имало преди 15-20 години. А днешните режисьори, продуценти , актьори и фотографи са образец-джентълмени? Все в тоя Холивуд? Или викат само СТАРИТЕ актриси, които никой не закача вече МЛАДИТЕ - те тепърва градят кариера, гонят Оскари и си траят

"Веднъж Баба Яга хванала млад и красив момък и му казала: - Ако отговориш на гатанката ми, ще ти се отдам, а ако не познаеш, ще те изям. Момъкът си помислил: - По-добре да ме изяде... А Баба Яга продължила: - Зеленичко, живее в блатото, скача, започва с "ж" и завършва с "а". Що е това? - Скакалец! - Ах, ти, палавник такъв! - викнала Баба Яга. - Позна!"

Ако те чуе Макрон

Като прочета такава история се сещам какво ми разказва преди време един мой приятел. Като ученик трябвало да се премести от родното му мяст - млако градче в София. Когато се преместил в новото училище му направило голямо впечатление как в София момчета и момичета много рядко си общували. Дори били разделени на две редици. А да седи момче до момиче нямало. И се дивеше и разказваше - а при нас през междучасията като бяхме повече ние гонихме момичетата да се натискаме. кАто те се събираха повече те ни гонеха да ни натискат и така :) Та без натискане и само с обратни ценности хомосапиенса ще стане като динозаврите. После новият вид ще ни изследва костите и ще каже че сме загинали от метероит...

Та хората в София станали хомосексуалисти, щото не са се натискали по междучасията.... Да пази Господ, от толкова ГМО храни интелектуалните способности на българите достигат нови дъна

Защо? Тя да не е казала нещо невярно, та да се извинява? Как пък изведнъж куцо и сакато стана жертва на сексуален тормоз? И то все преди 10-15 години?! И как този тормоз бе ок, докато се издигаха и ставаха "велики" актриси? Най-дразнещото е как всички до една се оказаха неразбрали, заблудени, и т.н., когато са отивали сами по нощите в стаите на лошите?!

що тя да се извинява на разни ненормалници?!?

Писна ми от проститутки, дето си правят реклама на гърба на някой друг! Тая била насилена, ама преди 10г. Оная била насилена, ама преди 15г. Че що не си го казахте още на времето бре? Преди 10-15г. да не сме били в средновековието? Много добре сте знаели къде и за какво отивате - и Памела Андерсън ви го каза, и Катрин Деньов. По различен начин казват едно и също: Мъжете трябва да са настоятелни, когато флиртуват и жените много добре знаят къде отиват. То стана като в оня виц за кокошката, гонена от петел: Не бягам ли прекалено бързо?

после същите пуританки по разни интервюта ще разправят как нямало мъже и всичките са "меки китки". Ами кой по-богат мъж ще се осмели да ухажва някоя след всичко, което се случи без да му мине през ума, че рискува да бъде съден за сексуален тормоз?

Като ѝ гледам снимката, само метлата ѝ липсва...

Еми да, грозница е, може само да мечтае да е прекрасна като тебе!

Добре им е го написала и първия и втория път.

Дали е много крайно? Относно конвенцията -дъвка. Говори само за жени (е и деца, между другото). Дали да очаквам подписан и нотариално заверен документ за доброволно съгласие? За да си подготвя бланки, де, щото пък едната ми "изгора" е девствена (може би), та не знам какви опасности ме дебнат. Някак си, нещата ми звучат като забрана на флирта и секса, но само от мъж към жена. Обратното, както и между жени, си се толерира. И все пак, даже и да ми се натискат, май трябва да си набавя нужните бланки за доброволност. Иначе и след 30 години може да се окажа в съда? А?

Раз по-ретини , които командват света на киното. И смачкват всеки, който не е като тях. Жалко за Катрин Деньов

Как пък нито една "сексуално тормозена" артистка не възропта към своите колежки, които печелят роли легнали. Когато има случай на нелоялна конкуренция (вкл. и при артистите) съдът гони нелоялните конкуренти, а не потребителя (режисьора), нали! И понеже някои няма да разберат сарказма, ще обобщя: 1. поне 90% от сега жалващите се, на стари години артистки, са наясно, че ако не бяха легнали с режисьора на времето, нямаше да са това, което са. 2. Ако можеха да върнат времето назад щяха да го направят пак изобщо без да се замислят. 3. Адски им е мъчно, че вече никой няма да им го предложи, защото Холивуд е наводнен с ку.ви, каквито са били и те навремето. Но тяхното време е изтекло.

Патриарха на Швеция е жена, лесбийка !

Той и Иво Христов се извини за 80-те процента дебили, но след това всичко живо вече се позовава на неговите 80%, че даже и притуря над тях ;-)

Питам се защо е този шум около насилието, сякаш досега не го е имало? Убедена съм, че всеки сам избира средата и хората, с които общува. Отдавна няма и насилствени бракове. Още в началото на съвместния живот със съпруга ми му заявих, че ако само посегне към мен, няма да ме види повече. Живеем в любов и съгласие дълги години, заедно отгледахме две деца. Имам много приятелки и нито една не е била жертва. Изводът? Който си търси белята, непременно ще я намери. Затова мислете, преди да вземете решение с кого и как общувате. Въпрос на личен избор!

"Още в началото на съвместния живот със съпруга ми му заявих, че ако само посегне КЪМ мен, няма да ме види повече" ... Че какво му е щастието, щом той не посяга КЪМ тебе ;-) А мааалко по-сериозно, това, което си му казала, си е заплаха и ... насилие!

Да, но срещу мъжа. Конвенцията не го лови!

Абе, има и такива мъже - путьовци - командвани от жените си. У тая си е "извоювяля " правото да му вършее на главата.

Сама можеш да си отговориш. Ясно е, че конвенцията е в защита на онези, които търсят на работата лекото и на баницата мекото. Така онези, които имат морал, ще бъдат законово редуцирани до необходимия безопасен минимум. Умният човек с достойнство е опасен. Затова, чрез закони и конвенции се подменя с неразумна, но безопасна паплач.

Вие сериозно ли мислите, че всяка жерта на изнасилване, изнудване и т.н. САМА си го е търсила??? И това идва от жена??? Даже не се питам как възпитавате децата си, нито на какво сте способна вие самата, за да минете педя напред.

Либерастите са значителна тъмна сила, щом и на тази надвиха.

Че коя е пък тая. Само в твойте представи е някоя, за шефовете на света е никоя.

нещо си се объркал. либералите са за либерални отношения....ама пусти опорни точки.

Айдее, демократично я притиснаха чрез манипулативните медии, това се нарича свобода на словото явно. Чест й прави и позицията относно сексуалното шоу, и последното писмо по повод протестите. Достойна жена. При това красива. Надали е страдала от липса на непристойни моменти в кариерата. Но тя затова е човек, за да мисли и отговаря за себе си. Между другото, в първото писмо пише, че неотделима част от човешката свобода е отговорността за нея. Аз мога само да подкрепя това. Не съм съгласна да ме третират като безмозъчно същество, което след 30 години осъзнава какво му се е случило!

Каква свобода на словото те гони тебе?! Сега цензората е много по-голяма от когато и да било. Една неправилна реплика и си расис, хомофоб, брутален насилник и какво ли още не. Вече обвинението е равно на присъда. А издадът ли ти я, край обществото се отдръпва от теб, за да не ги застигнат и тях тези обвинения.

E сега даде заден , айде стига. Нещата са прости , да защо навремето не са стобщили за тези посегателства..? Никоя от тях , не е ли намерила психика да съобщи ? Явно кариерта е била причината.. Но този феминизъм , да не може дори флирт да иманормално ли е ..? На къде отива светът?

"На къде отива светът?" ВОДЯТ го към ада, но отива към Страшния Съд.

французойките са най-чаровните жени, самото им присъствие, излъчване и обаяние е интензивно любовно изживяване, неотразимо силни чрез женственоста си ...

Kalin

Евала на нея.Нарича нещата с правилните им имена.Американците винаги са имали извратен морал на всички теми.Ловът на вещици там никога не е спирал а и в името да си прочетат името в пресата биха омаскарили всеки може и 100 години да са минали от тогава.Дали е Тръм Дъстин Хофман Силвестър Сегал или .......няма значение.Важното е кал да се хвърля а да се докаже е......това са подробности.

И тая я усукаха като прани гащи, да се извинява, че говори истини. Е га ти Гестапото! Четвърти Райх...

Според мен е добре, да се забрани хетеросексуалния секс за бели мъже. Може би тогава т.нар. "медии" на "международната общност" да мирясат. И допълнително може да се стимулира законово "нестандартната полова ориентация" според конвенцията" и междурасовия секс между черни мъже и бели жени.

закъснял си с идейте, спрямо феминистките вече всякакъв секс с мъже е предателство спрямо женския пол

Е, аз за какво казвам, че трябва да се уреди законово, сексът между черни, особено мюсюлмани и бели жени.