Почина вокалистката на The Cranberries

Долорес О'Риърдън, вокалистката на The Cranberries, почина внезапно на 46 години в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Почина вокалистката на The Cranberries | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И светица да е жената ако музиката не струва....бегай

Излъгах се да пусна клипа и сега цял ден няма да си отърва мислите от тази Циклофренична биполярно разстроена музика. Дано фсичките се гътнат изроди музиканти и прочие пияници и наркомани търсещи внимание и финансово обезпшечение с биполярните си разстройства и звукова диария.

Така е, тази музика не е за такива като теб. Приятно слушане на Фики и Гери-Никол.

Друго си Азис, а?

НЕ РАЗБИРАМ НЕГРАМОТНОСТТА НА ДИР.БГ МОДЕРАТОРИТЕ.НЕВЕЖЕСТВОТО ВИ Е В ПОВЕЧЕ ОТ ИНТЕЛЕКТА!ЗАЩО ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАР С ТЕКСТ НА ЕДНА ОТ ПЕСНИТЕ НА КРАНБЕРИС??? ПЕСНИТЕ ИМ СПАМ ЛИ СА СПОРЕД ВАС?ЩО ЗА НЕВЕЖЕСТВО?

Е, като им гледаш културата на писане и грамотността, според теб екипът на дир.бг кой популярен български стил музика предпочита, та да е наясно с песните на "Кренбърис"?

Прав сте,но все пак,когато някой пише статия би трябвало поне от обща култура да е запознат с това,за което пише.Но явно те копират и дословно пренасят текста без дори и да имат капка познание по темата.Жалко!!!

Интернационала.

Песента 'Зомби' е написана като протест срщу бомбените атаки на ИРА и по специално за момента,когато в поредната им терористична атака в Уорингтон умират две невинни деца-3 годишния Джонатан Бол и 12 годишния Тим Пери.Кранберис са били винаги много социално ангажирана група и чрез музиката и песните си отправяха директни послания към света.

Тая не беше ли оная, която пееше песните като фитка.

Като не можете да кажете нещо добро,по-добре замълчете!

Бях сигурно 3 клас когато за първи път я чух с пеента "Зомби". Невероятен глас и талант. Да почива в мир :(

Изненадваща трагедия за световната музика. О"Риордън в едно свое интервю каза навремето, че е кръстена на Долорес Ибарури, видна испанска антифашистка. Без да търся под вола теле на мен лично ми идва като мрачен паралел за процесите по умирането и на самата европейска култура, задушена от новия фашизъм- бюрократичния брюкселски мултикултурализъм. Запомнящ се глас, поднасящ по особен, извикващ емоции начин, силни текстове от прости и искрени думи. Музика, написана заради посланието което носи, вместо за пари и слава. Чисто изкуство, без фалшиви претенции.

има добри специалисти, можеш да ходиш да се прегледаш, имаш нужда, що се отнася до мацката ако не е рак, може да са наркотици, в техните среди това е чумата и явно тези хора страдат от тази известност, която ги погубва, поклон пред паметта и, а ти понеже ни си добре, пак те съветвам - ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ!

Много добре е написан коментара,макар и да не ми се нрави псевдонима'комунист' Много верни твърдения с усет за случващото се,а на доктор ходете Вие...Човекът е излял мислите си и не разбирам кой сте Вие да го съдите???

Не бе , Сорос я е отровил, а Костов му е дал отровата

Даааа, доста хора умират напоследък... странна работа... не знам защо така....

А преди това, т.е. преди напоследък някакси съвсем не умираха ...

Красива и ъалантлива жена ..да почива в мир.

Любима песен: Ode to my family RIP Долорес :(

Един Ангел си отиде. Гласът на Ирландия.

една песен не те ли накара да настръхнеш или да ти заври сюргюня - мани я , мацката правеше от първия тип, поклон !!! жалко , живота е повече тъга !!!

Цял ден плача! Очите ми пресъхнаха

любимия ми вокал!Promises ми е любимото парче!страхотна певица беше,нямам думи

Предозирала е! R.I.P

Ники

Наистина беше невероятна!! Допускам, че е била кръстена на видна испанска революционерка. Тя самата по дух беше такава! ПОКЛОН!!

Почина внезапно на 46!??! Колко хора на средна възраст си заминават и то известни, за неизвестните никъде не пише. Странна работа.

Таман спрех антидепресанта, сега тази новина ме разтресе и пак го почвам!

Една мъжка сълза от мен за това прекрасно цвете повехнало без време.Боже ако има рай нека Долорес отиде там!

Гадост! :( Дамата имаше страхотен глас и парчетата на групата ми бяха любими:( Трудно вече се срещат такива гласове....Лека й пръст!

No need to argue Долорес ти беше европейската кралица на музиката през 90-те! Ще ми липсваш

Ех, 90-те. Който не е живял тогава, не може да разбере какво лудо време беше. Бог да я прости! Музиката й ми носи много съкровени спомени от студентските години..

И какво му беше лудото на 90те. Кофти мутренски години, мизерия и глад ('97-'99), слободия и анархия.

за съжаление, не само Долорес си отиде, проблемът е много по-сериозен - Европа си отива, не само като популация, но и като култура, за това и липсват такива огромни нови таланти какъвто беше Долорес, загубата е огромна!!

Да, така е. Като си отидат последните истински артисти от този свят, вече няма да има таланти, а само стока, каквато е днешната музика - никого не може да развълнува, защото е без душа.

За сметка на това имаме песнички на френски с арабски орнаменти...

била е сексуално насилвана като дете.също е страдала от анорексия,маниакална депресия и има по-ранен опит за самоубииство с предозиране. това е. не е от вчера проблема. мир на праха и!

Любима! Любим глас! Любими песни! Младост! Спомени! Да почива в мир!

Много , много ми е мъчно :( Rip

на мен ми харесваше. още една частица от една хубава част от моя живот си отиде днес. съболезнования. R.I.P.

Лека и пръст ! Много жалко, един от най-запомнящите женски викали. В първите ми спомени като дете, е саундтрака и към филма Жив Дявол с Брад Пит (The Devil's Own) от 1997 г. филма се разправеше за IRA. Dolores O'Riordan - God Be With You

RIP Долорес! Рано или късно, всеки минава във вечните ловни полета!

Е това не трябваше да се случва.

Ебати, това ми дойде по-голям шок отколкото като умря Леми. Долорес завинаги беше и си остава в сърцето ми още откак я чух за пръв път без даже да знам коя е. Гласът ти продължава да живее, няма да бъдеш забравена скоро, лейди!

Ай сектир! Това не може да е истина!!! Познавах я, много слънчев и земен човек. Не мога да повярвам...

'90-те..наѝ-хубавите години.. Стана ми тъпо.. Толкова спомени.. ...My mother, my mother she'd hold me Did she hold me, when I was out there My father, my father, he liked me Oh he liked me, does anyone care?..

рестинпийс

Жалко. Лека и пръст. Много жалко.

Ех, Долорес :( Поне добрата музика остава. Почивай в мир!

Рест ин пийс! Да не е починала от оувърдоуз?

Не те знам Бонд ли си, вагабонд ли си, какъв си, но моля те, пиши на български, че съвсем тъпо се получава... Новината е тъжна. Независимо от какво е починала, дала е доста на света!

Да, аз имам любими песни на The Cranberries. Пуснах си няколко, след като научих тази тъжна новина.

Дори да е починала от това, за което си мисля, нека душата й намери мир - той често й е липсвал приживе.

Само на 46, лека й пръст... Еѝ това е живота, вятър, докато се усетиш и краѝ! Ценете си часовете и дните хора...

и се обичайте , че няма време (((

уау! това ми доиде изневиделица. какво ли е станало? много млада! жалко. страхотна беше! бог да я прости!

RIP, Долорес!